De Beste Video Deurbel met gezichtsherkenning

0
163

Niet iedereen heeft van nature krullend haar, maar dat betekent niet stoppen veel mensen die willen kunnen ze het bereiken van die resultaten. Dat is waarom je moet de beste krultang voor de taak. Hier zijn onze favorieten.

De Beste Hond van Tandpasta ‘ s voor het Repareren van Uw Hond een Slechte Adem
door Andrew Heinzman op 13 februari 2019

Hou je niet van de geur van de hond adem in de ochtend? Nee? Nou, pak een van deze geweldige hond tandpasta ‘ s en scrub de stank weg.

Peak Design Dagelijks Messenger Bag Review: Een Fantastische Tas Met Nieuwe Functies
door Michael Crider op 12 februari 2019

Peak Design maakt tassen, specifiek voor de fotografen, maar er is genoeg zorgvuldig ontwerp in de Dagelijkse Messenger te maken het overwegen waard voor bijna iedereen die een kwaliteit tas. Het is stevige concurrentie voor de wil van Timbuk2 en Chrome.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Video Deurbel met gezichtsherkenning

Craig Lloyd

@craig_lloyd

13 februari 2019, 2:00 uur EDT 13 februari 2019, 11:07 (CET)

Nest

Veel video deurbellen onderscheid kunt maken tussen een persoon en een ander willekeurig object, maar wat als je precies wilt weten wie belde je deurbel? Er is echt alleen een video deurbel op de markt die kunnen doen gezichtsherkenning, maar het is een geweldige optie.

Face Detection versus gezichtsherkenning

Voordat we in dat, hoewel, het is belangrijk het verschil te kennen tussen gezichtsdetectie en gezichtsherkenning, want u zult zien dat deze beide termen gebruikt in de beschrijving van de video deurbellen wanneer u gaat winkelen voor een. Ze lijken hetzelfde, maar de laatste is veruit superieur.

Gezichtsdetectie wanneer de camera ‘ s kan onderscheid maken tussen een persoon uit een ander object. Dus terwijl de camera ‘s nog steeds kan detecteren beweging voor auto’ s, dieren, bomen, en nog veel meer, ze kunnen ook specifiek in het detecteren van een persoon. De camera zal niet precies weten wie die persoon is, maar het zal op zijn minst weten dat het is een mens en niet een boom.

Gezichtsherkenning gaat een stap verder en detecteert niet alleen een persoon, maar kan ook detecteren wie die persoon is, in het bijzonder. Dus met een beetje hulp van de gebruiker en na een paar weken van het leren, de camera kan uiteindelijk weet precies wie kwam er aan uw deur, of was het de postcode van de werknemer of uw buurman.

Met dat gezegd, als dit is het soort functie je op zoek bent, hier is de beste video deurbel dat kan de klus te klaren.

Nest Hallo ($229)

Nest

Niet alleen doe het Nest Hallo komen met gezichtsherkenning technologie, maar het is ook een van de beste video deurbellen om te beginnen met.

Het Nest Hallo kan opnemen in 1080p-video en ondersteunt HDR. Het heeft ook twee-weg-talk mogelijkheden en de visie van de nacht. Het is ook de perfecte maat—klein genoeg en past gemakkelijk op de deur behuizing en gaan over de plek die eerder bezet werd door uw oude deurbel.

De gezichtsherkenning is vrij goed, hoewel het niet perfect is. Verwacht een hik hier of daar in het begin, hoewel de totale mismatch zijn ongelooflijk zeldzaam. De meeste van de tijd die je zult vinden, in het begin althans, het zal je vragen om het identificeren van een persoon die je al hebt getagd (alleen met een foto uit een andere hoek). Dit is te verwachten bij it ‘ s learning gezichten, dat wel.

De zware pil om te slikken is dat u een abonnement nodig op de $5/maand Nest Bewust abonnement om toegang te krijgen tot de gezichtsherkenning. Echter, dit zal ook geven u zeven dagen van video-opname-opslag, alsmede 24/7 continu opnemen. Dat is een kleine prijs om te betalen voor directe en betrouwbare herkenning van de mensen die komen aan uw deur. En, als een geweldig bonusspel, als u andere Google-producten zoals Google Startpagina Mini of Google Startpagina Hub, het integreert goed met hen, zelfs de aankondiging van de naam van de persoon die hij heeft geïdentificeerd als “John de Postbode voor de deur!”

Nu Kopen

Wat Kan er gebeuren In de Toekomst

Ring

Aangezien er maar één goede optie voor een video deurbel met gezichtsherkenning, er is genoeg ruimte voor concurrenten te knijpen hun manier en voorzien van gezichtsherkenning met hun eigen video deurbel modellen. Ring zou een van hen.

Onlangs, Ring heeft ingediend voor patenten die niet alleen laten zien dat het bedrijf is bezig in gezichtsherkenning, maar wil een stap verder en gebruiken voor het maken van een database van bekende veroordeelde misdadigers of daders en het gemakkelijker maken voor huiseigenaren om de politie te waarschuwen.

Ring heeft al iets dergelijks in de plaats, genaamd Buren, dat is een online community voor Ring-eigenaren die wonen in dezelfde wijk te delen videoclips van verdachte activiteit. Maar gezichtsherkenning kan dit naar een geheel nieuw niveau voor de Ring. Nu, echter, het Nest Hallo is de duidelijke top-keuze in het veld.