De Beste Krultang voor Ieder haartype

0
97

Niet iedereen heeft van nature krullend haar, maar dat betekent niet stoppen veel mensen die willen kunnen ze het bereiken van die resultaten. Dat is waarom je moet de beste krultang voor de taak. Hier zijn onze favorieten.

De Beste Hond van Tandpasta ‘ s voor het Repareren van Uw Hond een Slechte Adem
door Andrew Heinzman op 13 februari 2019

Hou je niet van de geur van de hond adem in de ochtend? Nee? Nou, pak een van deze geweldige hond tandpasta ‘ s en scrub de stank weg.

Peak Design Dagelijks Messenger Bag Review: Een Fantastische Tas Met Nieuwe Functies
door Michael Crider op 12 februari 2019

Peak Design maakt tassen, specifiek voor de fotografen, maar er is genoeg zorgvuldig ontwerp in de Dagelijkse Messenger te maken het overwegen waard voor bijna iedereen die een kwaliteit tas. Het is stevige concurrentie voor de wil van Timbuk2 en Chrome.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Krultang voor Ieder haartype

Jennifer Allen

@jenjeahaly

13 februari 2019, 11:00 uur EDT 13 februari 2019, 3:33pm (CET)

puhhha/Shutterstock

Niet iedereen heeft van nature krullend haar, maar dat betekent niet stoppen veel mensen die willen kunnen ze het bereiken van die resultaten. Dat is waarom je moet de beste krultang voor de taak. Hier zijn onze favorieten.

Weten welke krultang voor u is niet altijd zo eenvoudig als je zou verwachten. Voor een ding, moet u overwegen of u wilt keramische, of titanium toermalijn technologie. Meestal keramische platen zijn geweldig voor het kappen van kroezen, evenals de snelheid, omdat ze de warmte snel en gelijkmatig dan voor de andere opties.

Echter, toermalijn is geweldig als je wilt om te bouwen tot het volume in je haar of je nodig hebt om uw haar er een beetje glanzender en gladder dan kan it het beheer natuurlijk. Titanium is een van de minder bekende ras, maar het is goed voor het beheren van grof haar effectief zonder het te beschadigen.

Ander haar lengte vereist ook een andere krultang met hoe langer het haar, hoe langer de krultang moet zo kunt u wikkel je haar in een continue spiraal rond. Logisch, toch?

Wat uw haartype is, wij hebben een krultang voor u. Hier is onze keuze van het bos.

Beste Algemeen: Xtava 5 in 1 Professional Curling Wand Krultang set ($40)

Xtava

Gewoon op zoek naar een alles-in-één oplossing? Koop de Xtava 5 in 1 Professional Curling Wand Krultang ingesteld. Het biedt 5 verschillende curling vaten van verschillende lengtes, met klemmen ook inbegrepen, evenals een hittebestendige handschoen.

Of u kort haar of lang haar, er is een vat hier voor u. In elk geval, zij maken gebruik van toermalijn technologie, zodat je haar ziet er glanzend en levendig. Nauwkeurige digitale temperatuurregeling betekenen kunt u de temperatuur van de curling wand, afhankelijk van of je haar is fijn, dik, of ergens daar tussenin. Op elk moment kunt u controleren op het LCD-scherm om te kijken wat de temperatuur is en dienovereenkomstig aanpassen. Het is een ideaal pakket als u uw kapsel en de lengte regelmatig.

Kopen op Amazon

Het Beste Voor Lang Haar: Anjou Krultang ($28)

Anjou

Lang haar betekent dat je moet een langere krultang. De Anjou Krultang is de beste van het stel. Bij 1,5 centimeter lang, je geen zorgen hoeft te maken over het missen van iets als het krullen van je haar. Het is een keramische gebaseerd krultang, dus het is perfect voor mensen met dik haar en geen drang het groter te maken.

Het ijzer verhit up-to-410F in slechts 60 seconden zodat u snel werken. Maar maak je geen zorgen—als u wilt wijzigen van de temperatuur, het is gemakkelijk genoeg om te passen tussen 200F te 410F zodat de ijzeren past bij fijn en normaal haar, evenals dikker sloten.

Het ziet er erg stijlvol voor een krultang.

Kopen op Amazon

Het Beste Voor Dik Haar: Hot Tools Signature Series Krultang ($40)

Hot Tools

Met dik haar is het tegelijkertijd een prachtig en een heel gedoe zijn, afhankelijk van hoeveel tijd u wilt om zich te committeren aan en te onderhouden. De Hot Tools Signature Series Krultang er om u te helpen.

Een van de belangrijkste problemen voor dikke roodharige mensen is dat de krullen net kleven niet voor lang. Dat is niet het geval met deze krultang. Langdurige resultaten zijn gemakkelijk te bereiken, dankzij het gebruik van 24-karaats goud plating aan de oppervlakte in plaats van keramiek of toermalijn, en de hoge-temperatuur drempel. Een hoge warmte bereik van maximaal 430F betekent dat het effect is gezien recht door uw haar, maakt niet uit hoe dik zou worden. Het warmt snel op, dus je hoeft niet rond te hangen te wachten.

Kopen op Amazon

Het Beste Voor Kort Haar: BabyBlissPRO Nano Titanium Spring Curling Iron ($50)

BabyBliss

Als je kort haar hebt, is het laatste wat je nodig hebt is een lange krultang. Dat is gewoon vragen om u per ongeluk verbranden van uw gezicht tijdens het gebruik. Koop de BabyBlissPRO Nano Titanium Spring Curling Iron, en je korte, delicate sloten nog zal het gemakkelijk zijn om te krullen.

Het maakt gebruik van titanium dus het is perfect voor fijn of grof haar, dat gemakkelijk kan worden beschadigd met andere krultangen. 50 warmte-instellingen zijn beschikbaar, zodat u kunt kiezen het in slechts recht, plus de krultang zelf is slechts 1 1/4 inch dus het is nauwelijks hinderlijk. Verwachten dat een aantal schattige kleine krullen wanneer u gebruik maakt van dit apparaat, en krullen die rond voor een tijdje ook.

Kopen op Amazon

Het beste Voor Golven: Infiniti Pro door Conair Nano Toermalijn Keramische Krultang ($24)

Infiniti

Golvende krullen zijn een van de beste looks die je kan bereiken met een krultang. De Infiniti Pro door Conair Nano Toermalijn Keramische Krultang doet een fantastisch werk van je te helpen dat te bereiken. U kunt eenvoudig een losse of strakke krullen met de toermalijn technologie ervoor te zorgen dat zijn naam niet zal worden een probleem.

Het ijzer verhit up-to-400F dit is dus niet ideaal voor dik haar, maar voor iedereen anders, het maakt langdurige resultaten. Het duurt slechts 30 seconden op te warmen met 5 verschillende LED-warmte-instellingen beschikbaar. Er is een warmte-dekking ook dat is handig als je een beetje onhandig soms.

Kopen op Amazon

Beste Automatische Krultang: Kus Keramische Instawave 1″ Automatische Krultang ($50)

Kus

Hou van het idee van het hebben van krullen in uw haar, maar niet echt zelf wilt doen? De Kus Keramische Instawave 1″ Automatische Krultang is de gadget voor jou. Het is automatisch, zodat u in principe plaats het tussen je haar en het doet de rest voor u. Je gewoon verplaatsen naar de volgende plaats die je wilt krullen en zo verder. Ook verzacht en ontwart het haar als je verder gaat, bespaart u de nodige inspanning.

De keramische technologie maakt het een beetje van alle markten thuis, tenzij u bijzonder weerbarstig haar. Plus, het verwarmt up-to-420F dat is goed voor de meeste huidtypes. Voor een veilige, lage probleemloze manier van het hebben van krullen, dit is een goede optie.

Kopen op Amazon

Beste Krultang Borstel: PHOEBE Curling Iron Brush ($33)

PHOEBE

Een krulborstel is een goede optie als je in een haast, maar wil toevoegen krullen aan uw kapsel. De PHOEBE Krultang Borstel is de beste van het stel. Gewoon overschakelen op voer het vervolgens uit door je haar, kiezen om ofwel krullen, recht of gewoon gebruiken als een gewone kam.

Het maakt gebruik van een keramische tourmaline vat voor het beste van beide werelden, met een temperatuur van besturingselementen tussen 265F en 430F. Hoe dikker uw haar, hoe hoger het zou moeten gaan, net als bij de andere een strijkplank hier. Als je weinig tijd hebt is dit een prima strijkijzer te gebruiken. Het is ook klein genoeg om te gooien in je tas tijdens het reizen licht.

Kopen op Amazon