De Beste Hond van Tandpasta ‘ s voor het Repareren van Uw Hond een Slechte Adem

0
92

Niet iedereen heeft van nature krullend haar, maar dat betekent niet stoppen veel mensen die willen kunnen ze het bereiken van die resultaten. Dat is waarom je moet de beste krultang voor de taak. Hier zijn onze favorieten.

De Beste Hond van Tandpasta ‘ s voor het Repareren van Uw Hond een Slechte Adem
door Andrew Heinzman op 13 februari 2019

Hou je niet van de geur van de hond adem in de ochtend? Nee? Nou, pak een van deze geweldige hond tandpasta ‘ s en scrub de stank weg.

Peak Design Dagelijks Messenger Bag Review: Een Fantastische Tas Met Nieuwe Functies
door Michael Crider op 12 februari 2019

Peak Design maakt tassen, specifiek voor de fotografen, maar er is genoeg zorgvuldig ontwerp in de Dagelijkse Messenger te maken het overwegen waard voor bijna iedereen die een kwaliteit tas. Het is stevige concurrentie voor de wil van Timbuk2 en Chrome.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Hond van Tandpasta ‘ s voor het Repareren van Uw Hond een Slechte Adem

Andrew Heinzman

@andrew_andrew__

13 februari 2019, 8:00 uur EDT 13 februari 2019, 10:54 (CET)

Hou je niet van de geur van de hond adem in de ochtend? Nee? Nou, pak een van deze geweldige hond tandpasta ‘ s en scrub de stank weg.

Mondhygiëne is belangrijk voor honden, net als voor de mens. Terwijl de honden niet eten bijna net zo veel suiker als mensen dat doen, kunnen ze nog steeds de ervaring van alle soorten van tandheelkundige problemen. Dat rare geur die vanuit uw beste vriend zijn mond kan een teken zijn van plaque opbouw, gom ziekte of tandbederf.

Nou, je hond kan niet kunstgebit dragen, dus je gaat naar stap op de plaat en beginnen met het beoefenen van sommige doggy mondhygiëne. Je hebt een goede doggy tandenborstel, een weinig zelfvertrouwen en veel lekkere hond tandpasta om de klus te klaren.

Het is moeilijk te overtuigen van uw hond dat tandenborstel tijd is nodig of comfortabel, maar het vinden van een aangename tandpasta kan de dingen veel gemakkelijker. Als uw hond is gevoelig tandvlees van jaren van slechte mondhygiëne, dan wil je een gevoelige tandpasta. Als uw hond is een verwende fijnproever, dan wilt u misschien een smakelijke tandpasta die uw hond kan naar uit te kijken.

Gelukkig voor u, we hebben de tijd genomen om het vinden van de beste doggy tandpasta ‘ s, voor een verscheidenheid van doggy tandheelkundige behoeften. Houd in gedachten dat al deze tandpasta kan veilig worden opgeslokt door u of uw hond.

Dierenarts Beste Enzymatische Tandheelkundige Gel ($5)

Als u op zoek bent naar een rustgevende tandpasta die uw hond tanden, dan moet je proberen de Dierenarts de Beste hond van tandpasta. Het is betaalbaar, zacht en gemaakt van bekende ingrediënten zoals aloë, neem olie, grapefruit extract van de zaden, en het bakpoeder.

Terwijl de Dierenarts Beste is niet zo lekker als die van sommige andere doggy tandpasta ‘ s, het is een geweldige optie voor huisdieren die gevoelige tanden of tandvlees. Plus, het is slechts $5, en dat is fantastisch.

Kopen op Amazon

Virbac Enzymatische Tandpasta ($15)

Als u probeert om uw hond een set van parelwitte chompers, dan moet u een tandpasta die speciaal is samengesteld voor dierenartsen. Virbac is enzymatische tandpasta is speciaal ontworpen voor het reinigen en fleuren uw hond tanden, zonder het gebruik van fluoride of drijfgassen. Virbac de tandpasta wordt geleverd in een verscheidenheid van aroma ‘ s die je je hond moet houden, variërend van vanille tot het pluimvee.

Maar dat je het weet, Virbac de tandpasta bevat nog meer ingrediënten dan minder dure hond tandpasta merken, maar deze ingrediënten kan geen kwaad uw hond. In feite, zijn deze ingrediënten zijn waarschijnlijk in ongeacht welk merk tandpasta die u gebruikt in uw mond.

Kopen op Amazon

Petrodex Enzymatische Tandpasta ($7)

Als je hebt verwend uw hond met spaghetti en ijs, dan bent u van plan om te verwen ze met hun tandpasta. Sentry enzymatische tandpasta heeft een grote gevogelte smaak die honden hou, en maak je geen zorgen, het is niet te veel suiker.

Het is ook zonder drijfgassen of fluoride, zodat uw hond niet slikken mondvol van chemicaliën elke keer ga je in voor een snelle borstel. Sentry tandpasta is een goedkoop alternatief voor Virbac tandpasta.

Kopen op Amazon

Kusbare Alle-Natuurlijke Tandpasta ($8)

Op zoek naar een natuurlijke manier voor het reinigen van uw hond ranzig mond? Zoenen is natuurlijke tandpasta is een geweldige manier om de klus te klaren, zonder gebruik van een moeilijk uit te spreken ingrediënten. Het is gemaakt met vanille-extract en tea tree oil, zodat u kunt uw zorgen opzij en op te frissen uw hond in de mond.

Zoenen is misschien niet zo smaakvolle of whitening als de gemiddelde hond tandpasta, maar het geeft je het vertrouwen dat je niet iets raar in uw hond in uw lichaam. En aangezien het kost slechts $7 een buis, is er niet veel om over te klagen.

Kopen op Amazon