Hoe te Herstellen Verwijderde Foto ‘ s op Uw iPhone of iPad

0
102

Het verliezen van een goede foto kan behoorlijk traumatisch, en het per ongeluk wissen van foto ‘ s is makkelijker dan je zou denken. Als u per ongeluk verwijderde een foto op je iPhone, er zijn verschillende manieren waarop u zou kunnen herstellen. Laten we een kijkje nemen.

Hier gaan we lopen door een aantal van de manieren waarop je zou kunnen herstellen verwijderde foto ‘ s, en hoewel ze niet allemaal specifiek voor uw situatie, hopelijk ten minste één krijgt van uw foto terug waar het hoort: in je foto bibliotheek.

Het herstellen van een Foto Van de Onlangs Verwijderd

De eerste en eenvoudigste plaats om te kijken op je iPhone. Open de app Foto ‘ s en tik vervolgens op “Albums” aan de onderkant van het scherm.

Vervolgens gaat u naar de onderkant van het scherm en tik op “Onlangs Verwijderd.” Hier zie je alle foto ‘s en video’ s die u hebt verwijderd van minder dan ongeveer 40 dagen geleden. Alles dat ouder is verwijderd, maar dit is absoluut de eerste plaats om te controleren.

Als je foto is er, tik op en tik vervolgens op ‘Herstellen’.

Foto ‘ s herstellen van een Back-up

Als u de stekker van uw iPhone een computer een back-up via iTunes, sommige gereedschappen kunt een duik nemen in die back-ups en kunt u afzonderlijke bestanden wilt uitpakken van hen.

Een dergelijke tool is iBackup Afzuigkap, en het is beschikbaar voor zowel PC en Mac. Er zijn soortgelijke apps die er zijn, alles te doen wat op hetzelfde neerkomt—het openen van iOS back-ups die zijn gemaakt door iTunes en mensen om te communiceren met hen. Als u weet dat de foto die u nodig hebt om te herstellen is opgenomen in een oude iTunes back-up, dit zou een geweldige optie te nemen–e. Vooral als de foto verwijderd was meer dan een maand geleden.

Het herstellen van uw iPhone van een iTunes Back-up

Als u liever geen gebruik maken van een third-party app om te herstellen van uw foto, kunt u ook volledig te herstellen van uw iPhone met behulp van een oude back-up. Opgemerkt moet worden dat als je deze route te gaan, verliest u alle gegevens die gemaakt of gewijzigd zijn sinds die back-up is gemaakt. Wij willen van harte raden het creëren van een verse backup voordat u er iets, gewoon om zeker te zijn.

Ervan uitgaande dat u wilt deze route te gaan, sluit je iPhone aan op een computer en open iTunes als het niet automatisch opent. Klik vervolgens op het pictogram van het apparaat verbonden is met uw iPhone.

Om het herstelproces te starten, klikt u op de “Back-up” knop. U zult nu worden gevraagd om de back-up die u wilt terugzetten. Selecteer het, en klik vervolgens op “Back-up Terugzetten.”

Uw iPhone zal nu de vorige back-up en start opnieuw op. Eenmaal voltooid, zal iTunes-verbinding, en u kunt er dan voor dat uw ontbrekende foto is aanwezig en correct zijn.

Het herstellen van Uw iPhone Van een iCloud backup

Als je niet terug je iPhone via iTunes, maar gebruik maken van iCloud in plaats daarvan, kunt u herstellen van één van die vorige back-ups ook. Dezelfde beperkingen zijn van toepassing hier, dus we weer raden aan dat u een volledige iTunes back-up voordat u probeert te herstellen van iets, just in case.

Met een nieuwe back-up genomen, open de app Instellingen en tik op ‘Algemeen’.

Tik daarna op “Reset” in de richting van de onderkant van het scherm.

Tot slot, tikt u op ‘ Wis alle inhoud en instellingen.” U zult worden gevraagd om zich te legitimeren voordat er iets gebeurt, maar als je eenmaal hebt gedaan, zodat het proces zal plaatsvinden. Daarna je iPhone opnieuw op te starten, en je kunt stellen als een nieuwe iPhone. Wanneer dit te doen, selecteert u de optie “zet iCloud-Reservekopie terug” en selecteer dan één uit een tijd vóór als je denkt dat de foto werd verwijderd.