Topp Design Vardagliga Messenger Bag Omdöme: En Fantastisk Väska Med Innovativa Funktioner

0
84

Topp Design gör väskor uttryckligen för fotografer, men det är tillräckligt noggrann design i Vardagen Messenger, för att göra det värt att överväga för nästan vem som helst som behöver en kvalitet väska. Det är hård konkurrens om de tycker om Timbuk2 och Chrome.

Den Bästa Makeup Prenumeration Rutor för Varje Budget och Intresse
av Jennifer Allen den 11 februari, 2019

Smink är en kul grej att handla för men vad händer om det fanns ett sätt att få några bra skönhetsprodukter varje månad som en slags gåva till dig själv? Dessa abonnemang lådor alla gör exakt det.

Det Bästa Privacy skärmskydd för Din iPhone
av Andrew Heinzman den 11 februari, 2019

När du använder en telefon eller dator i det offentliga, du behöver för att hålla din personliga integritet i åtanke. Du kanske inte vara den typen av person som ser över axlarna för att läsa sms, men det finns massor av nyfikna människor i världen, och några av dem har ont uppsåt. Det är därför det är viktigt att använda en displayfilm som har en inbyggd privacy filter.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Topp Design Vardagliga Messenger Bag Omdöme: En Fantastisk Väska Med Innovativa Funktioner

Michael Crider

@MichaelCrider

Februari 12, 2019, 8:00 am EDT februari 11, 2019, 6:22 EDT

Betyg:
9/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: sek 220

Köp på Amazon

Michael Crider

Topp Design gör väskor uttryckligen för fotografer, men det är tillräckligt noggrann design i Vardagen Messenger, för att göra det värt att överväga för nästan vem som helst som behöver en kvalitet väska. Det är hård konkurrens om de tycker om Timbuk2 och Chrome.

Här är Vad Vi Gillar

 • Genialt viktigaste stängning system
 • Bekväma reversibel rem
 • Flexibla, flyttbara stora fickan avdelare
 • Utmärkta material och stil

Och Vad Vi inte

 • Mindre arrangören pocket är krångligt och svårt att nå

Den Vardagliga Messenger är inte billigt,$220 för mindre 13-tums-version, $250 för den larger15-tum. Men att investeringen är värt det om du vill ha en väska som är pålitlig, tillgänglig och flexibel för att dra runt känsliga redskap. I ett ord: fantastiskt.

Messenger Design, Med En Twist

Den Vardagliga Messenger kanske bara heter ironiskt nog, eftersom design är allt annat än. På ytan ser det förvånansvärt enkelt, med en stor viktigaste ficka som odelade av någon ärmar eller invändiga fack. Laptop hållare, mer eller mindre ett krav för moderna messenger, gömmer sig på rygg under en robust väderbeständig dragkedja. Detta gör att din bärbara dator (och/eller tablett, eftersom det finns en avdelare i det) som är tillgängliga utan att behöva öppna huvudfacket.

Michael Crider

Men som det visar sig, att få in de stora fack är lätt—lättare än alla messenger-stil väska jag någonsin har använt. Detta är tack vare den unika “MagLatch” sliding lås och stege fästsystem. Aluminium mekanism som griper till en av stegpinnar med en glidande fånga, vilket gör det lätt att stänga och öppna. En stor bit av metall som håller saker och ting ordentligt stängt på någon av de fyra positionerna, medan magneter inuti den övre luckan hålla det någorlunda stabil utan att låsa om du har bråttom eller behöver tillgång till fack flera gånger i snabb följd. Det är en genial konstruktion som är lätt att öppna och stänga, fast eller löst, med bara en hand.

Michael Crider

På tal om det, det är en annan väg in till den stora fickan. Om du behöver ta något från toppen av pocket snabbt, toppen av luckan har också sin egen dragkedja, beviljande hand tillgång för mindre prylar och linser. Det är en fin piggna om du ofta byta ut bitar av redskap, men det skulle inte vara ett praktiskt sätt att få tag på, säg, en iPad in och ut i huvudfacket.

Michael Crider

Att hålla fokus på den stora fickan: det ser tomt. Och på egen hand, det är en stor soptipp för alla dina lös utrustning. Men väskan kommer också med ett par av avdelare: två stela, trapetsformade lite väggar för dig att fästa vid något tillfälle tack vare mjuk Kardborre på framsidan och baksidan av facket. Om du är van att dedikerad kamera väskor kan du bli bekant med installationen.

Dessa avdelare komma med unika origami-inspirerade veck i materialet, vilket möjliggör för dem att sättas upp på olika sätt. Du kan få en lång, smal paket är perfekt för en vattenflaska eller zoom objektiv, en delad ficka som fungerar bra för en nätadapter nedan och en mus ovan, eller en dubbel-vik som fungerar som både en hidey-ficka och en plattform för oregelbundet formade föremål, som en DSLR med monterat objektiv. Avdelare kan fästa vid någon punkt inuti, som kan ta större eller mindre innehåll.

Michael Crider

Denna inställning är inte perfekt. Det är svårt att få stora saker och små saker i den stora fickan på samma gång—jag kan till exempel inte ha ett mekaniskt tangentbord samtidigt organisera mindre prylar. Men det är bra för kamerautrustning och laptop accouterments, och jag är säker på att mer allmänt att användare kan få den att fungera effektivt för dem, alltför.

Tankeväckande Exteriör Detaljer

En av mina favorit delar av väska är remmen. Det löser två problem som jag inte visste att jag hade med min gamla Timbuk2-väska: en, det är vändbar, så det finns ingen anledning att beställa en specifik väska med ett insytt ner bandet för vänsterhänta användare eller southpaws. Och två, det finns ett stort vadderat avsnitt med en grippy undersidan, vilket eliminerar kalla till en extra bit av stoppning som är säkrade med kardborre.

Michael Crider

Längd justeringar kan göras med en glidande friktion spänne eller en aluminium krok mekanism: tidigare för mindre, snabbare justeringar, den senare för en stor fot långa övergången från låga till höga bära. Det är en cross-rem ingår i paketet för cyklister, men jag hittade det jag behövde aldrig det även när man rider, tack vare den runda alternativt band bifogad fil (nedan i rött) på båda sidor.

Den nya V2 översyn av den Dagliga Messenger har ett bagage loop på baksidan, vilket gör det enkelt att fästa din rullande bagage och som fästs med en magnet. På båda sidor finns ärmar, med ännu fler magneter, lämplig för mindre prylar som en batteriladdare. Båda ärmar har en inre loop för nycklar (med en quick-release knappen ring som anges i rutan) och mini-remmar för användning med Topp Design patentskyddade snabbfäste kamera Fånga Klippet. Om du använder dessa redan att du kommer att älska den här funktionen, och om du inte gör det, åtminstone de är inte i vägen.

Michael Crider

Påsen material är hård väderbeständig nylon, med eleganta avräkning sömmar och kantiga veck som speglar origami design. Det enda undantaget är botten: det är täckt med en gummerad material som innebär att du kan sätta din väska på ett smutsigt golv utan färgning av tyg. Det är en utmärkt touch, med tanke på att det är utformat för att gå överallt.

Mindre Organisera är en Smärta

Om det Vardagliga Messenger har en sviktande, det är framför arrangör fack. Denna är säkrad med en full längd dubbla blixtlås, vilket innebär att det är svårt att komma åt något på insidan snabbt, speciellt om du vill gå igenom de viktigaste flap ‘ s dragkedja också. Fickor är små, med även de största företagen som är olämpliga för en lång telefonen eller stora batteriet och de små bara stor nog för minneskort eller korta kablar. Det finns inte ens någon penna fickor, något som jag inte visste att jag missade förrän de var borta.

Michael Crider

Hela denna sektion är en smärta att få tillgång till oavsett hur du bär väskan, lämnar mig för att hålla mindre lösa saker i origami avdelare i den stora fickan. Om detta hade varit en mer konventionell arrangör avsnitt, gjort det enklare att komma till och mer användbar i form av division, de Vardagliga Messenger kan ha fått ett perfekt betyg.

Den stora invändig ficka har två mindre fickor som jag nämnde ovan, eftersom de är inte exceptionellt bra. En lång, spinkig ficka med blixtlås under fliken är bara bra för lösa föremål som du inte behöver regelbunden tillgång till… och jag kunde inte tänka på något i min vanliga inställning som passar den beskrivningen, förutom kanske någon obskyr adapter kablar.En slinga bakom denna ficka och en ingår silikon ringen är utformad för att säkra ett stativ till den yttre luckan.

Det är bara en liten, smal mini-ficka på insidan kammaren väggen (rött foder nedan), tänkt att vara din dedikerade mobiltelefon fickan. Men det är så tajt att få din telefon in och ut via den stora luckan blixtlås är en knepig uppgift. Jag fann mig själv helt enkelt hålla min telefon i mina byxor pocket istället, och det är så smal och grunt det är inte väl lämpad för något annat.

Michael Crider

En sista ordlek, och det är mer av ett konstaterande än en poäng mot Topp Design: laptop sleeve i 13-tums version av väska är faktiskt ganska tajt. Den är utformad med 13-tums MacBook Pro i åtanke, och kommer inte att erkänna något betydligt längre eller längre, som min 14-tums ThinkPad. (Den mindre MacBook Pro är 11.97 tum, 30.41 centimeter bred, för den skivan.) Om du är osäker om att få den större eller mindre version av den Dagliga Messenger, gå till den stora 15-tums alternativ.

Slutsats

Den Vardagliga Messenger är en premium all-purpose bag som helt motiverar sitt pris. Den MagLatch stängning systemet är genialt och sätter en ny standard för snabb och enkel åtkomst. Andra aspekter design, särskilt flexibla bygeln och origami inre avdelare, kommer att glädja användare som letar efter en mängd bära alternativ.

Michael Crider

Påsen val för noggrann organisation av mindre poster är tyvärr saknas, så kommer detta inte att ersätta en handväska eller plånbok-väska om du har en hel del lösa delar att hålla snyggt. Men snygg presentation, utmärkta material och genomtänkt design någon annanstans att göra upp för detta en öm punkt. Gå ut och få en om du kan motivera det höga priset—och få större om du undrar om du kanske behöver mer utrymme för din bärbara dator eller skrymmande redskap.

 

Betyg: 9/10
Pris: sek 220

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Genialt viktigaste stängning system
 • Bekväma reversibel rem
 • Flexibla, flyttbara stora fickan avdelare
 • Utmärkta material och stil

Och Vad Vi inte

 • Mindre arrangören pocket är krångligt och svårt att nå