Nee, Slimme Meters Zijn niet Gevaarlijk voor Uw Gezondheid

0
88
Cigdem/Shutterstock

Voordat u hoofd af om te zoeken wat slimme meters zijn, moet je horen, iets wat zeer belangrijk is: Slimme meters, net als elk ander apparaat dat straalt radiofrequente straling, vormen geen risico voor uw gezondheid.

Er wordt nu een veel buzz op het internet over de gevaren van slimme meters. Mensen beweren dat, omdat de slimme meters maken gebruik van radio-frequenties, kunnen ze kanker veroorzaken, angst, slapeloosheid, en andere complicaties. Deze zijn niet alleen onschadelijk internet samenzweringen; er zijn de werkelijke protesten tegen de statewide invoering van slimme meters, en de demonstranten noemen hun gezondheid als hun belangrijkste zorg. Maar wat zijn slimme meters, hoe werken ze en waarom is radio frequentie straling onschadelijk?

Slimme Meters Zijn Walkie-Talkies die Maatregel Energieverbruik

Slimme meters zijn digitale apparaten gebruikt om te meten van het energieverbruik van uw huis. Zij meet uw kilowattuur verbruik van elektriciteit en het gebruik van draadloze radio frequentie (RF) technologie om te communiceren met uw energieverbruik om de utility bedrijf in real-time. Dat is het deel dat mensen denken is gevaarlijk—de radio-frequenties. Maar we krijgen om dat in een seconde.

Elektrische meters, zowel slim en dom, het meten van de hoeveelheid elektriciteit die u in termen van kwh. Ze zijn meestal geïnstalleerd buitenkant van uw huis, maar zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, ze zijn vast aan uw gebouw circuit.

Oude mechanische meter meet uw energieverbruik met behulp van twee metalen geleiders en een aluminium plaat. De twee geleiders gebruik maken van de elektriciteit die de kortsluiting door uw huis in de vorm van een elektromagnetisch veld (een vorm van straling), die ervoor zorgt dat het aluminium plaat om te draaien. De plaat spins sneller als u meer elektriciteit, en langzamer als u minder elektriciteit verbruiken. Als de plaat draait, verandert de tandwielen op een vijf-panel-beeldscherm genoemd, een indicator, die vertelt u uw energieverbruik in kilowattuur.

Slimme meters gebruiken AC sensoren voor het meten van voltage en amperage in uw huis circuit. Ze zijn nauwkeurige, digitale sensoren met geen bewegende delen, en ze lopen niet het risico van het niet door mechanische gebreken of slijtage. In tegenstelling tot mechanische meters, slimme meters communiceren met een energieverbruik van de utility bedrijf via radio frequentie, die snijdt de noodzaak voor meter controleren agenten en laat het nutsbedrijf om uw energie verbruik in real-time.

Niet te verwarren slimme meters met energy monitoring producten, zoals de Zin of de Smappee. Dit zijn apparaten die hechten aan uw elektrische paneel en kunt u het scherm van uw energie verbruik op uw telefoon of tablet, en vertellen ze u hoe u geld kunt besparen op uw energierekening.

Wat is De Big Deal?

Fewerton/Shutterstock

Veel mensen zijn het verspreiden van de mythe dat RF-straling van slimme meters kanker veroorzaakt, slapeloosheid, angst, en een gastheer van andere gezondheidsproblemen. Maar slimme meters zijn geïnstalleerd in ONS huis sinds 2006, en volgens de AMERIKAANSE Energy Information Administration, bijna de helft van alle Amerikaanse huishoudens een slimme meter. Waar is deze verkeerde informatie vandaan komt, en waarom is het zo plotseling?

Goed, sommige Amerikanen waren bezorgd over de slimme meter wanneer ze voor het eerst werden geïntroduceerd in 2006, maar naarmate de tijd verstreek, die zorgen begon te vervagen. Maar het verenigd koninkrijk is onlangs begonnen met een landelijk overgang van mechanische meters slimme meters (die zijn voorverpakt met energie monitoren, lucky Britten), en het veroorzaakt een beetje controverse.

Aanvankelijk is slechts een fractie van het verenigd koninkrijk was bezorgd over hoe slimme meters invloed hebben op hun gezondheid. Maar na VERZENDING nutsbedrijven eindigde in het nieuws voor het opblazen van de volkeren’ elektrische wissels en het negeren van fabricagefouten in duizenden slimme meter, de “zorg” van de slimme meter werd een veel voorkomende klacht en een hot topic voor de tweede-rate internet nieuws sites die wilde naar snel geld te verdienen. De mensen wilden een reden om te haten slimme meter, dus een half-gebakken websites op het internet begonnen te beweren dat de slimme meter kanker veroorzaken. En omdat het internet is wereldwijd, deze onzin betreft hebben hun weg gevonden over de Atlantische oceaan.

Maar deze zorgen zijn complete onzin. RF-straling is ongevaarlijk.

Laagfrequente Straling Is Ongevaarlijk

We hebben al uitgelegd waarom Wi-Fi en andere RF-toepassingen zijn niet gevaarlijk, maar we nemen een moment om dingen uit te leggen opnieuw. Het is een beetje ingewikkeld, maar als je weet dat ioniserende straling gevaarlijk is, en dat niet-ioniserende straling onschadelijk is, dan zult u in orde.

NASA

De gevaarlijke straling die je hoort over in Tsjernobyl documentaires en Godzilla films is ioniserende straling. Deze vormen van hoogfrequente straling bezetten de andere kant van het spectrum straling, en ze krachtig genoeg zijn om de strook van atomen en moleculen van hun elektronen. De meest krachtige vormen van ioniserende straling, gamma stralen en x-stralen, en ze zijn veroorzaakt door een inter-nucleaire-en intra-nucleair verval.

Zal uw slimme meter leiden tot enige vorm van nucleair verval? Natuurlijk niet. Uw huis zou verdwijnen.

Slimme meters werken tussen de 902 MHz en 2.4 GHz band, zodat ze geclassificeerd als radio-frequenties, die nemen het laagste einde van het stralingsspectrum. Radio frequenties niet-ioniserende en volledig onschadelijk. Ze zijn minder krachtig dan de IR-licht dat in de afstandsbediening van uw TV, of de UV-frequenties die je zuigen tot op het strand om een knoestige tan.

Mij niet gelooft? De meest krachtige Wi-Fi-routers werken op een 5,8 GHz-band, die is veel hoger dan een slimme meter. Steek je hand naast een Wi-Fi-router en laat me weten als het te warm wordt.

Deze wetenschap is niet overtuigend; het is een feit. Elke Amerikaan die zijn leven voor de afgelopen 100 jaar heeft doorgebracht elke dag van hun leven gebombardeerd door RF straling, maar de levensverwachting blijft stijgen. Meer tests zijn gedaan op de veiligheid van radio frequenties dan op de chemische stoffen in je tapijt of tandpasta.

Hoe Om Geld Te Verdienen Met Een Online Samenzwering

Volgens een studie uit 2011 van de US Energy Information Administration, gezondheidsproblemen zijn een van de belangrijkste oorzaken van de slimme meter annulering of installatie uitstel. Dit is een onschuldig symptoom is van een zeer ernstig probleem. Het internet is verzadigd is met verkeerde informatie, en het is van invloed op de echte wereld.

In het schrijven van zakelijke, we hebben zoiets als een “niche.” Een niche is wat maakt een website of een schrijver te onderscheiden van de menigte, het is wat een stem geeft autoriteit binnen een online community en wat brengt in het geld. Helaas, ook bij een website is het produceren van hoogwaardige content in een niche, het is moeilijk om te rijden van het verkeer.

Syda Productions/Shutterstock

Maar als u uw bedrijf opbouwen rond samenzweringen, dan is het heel eenvoudig om een niche en een winst te maken. Het geschreven woord heeft een bepaalde mate van autoriteit, en als je een grote ophef over iets dat de gemiddelde persoon weet niet veel over (net als de lage frequentie straling), dan is er een goede kans dat mensen geloven wat zeg je, vooral als je ze vertelt dat hun gezondheid in gevaar.

Wil je geld verdienen bij een online samenzwering? Hier is een korte handleiding:

  • Ontdek iets, dat is algemeen, maar mysterieuze, en doen alsof het is dodelijk. Het maakt niet uit als de wetenschap is tegen u, omdat de mensen niet geloven wetenschap.
  • Het bouwen van een gevoel van gemeenschap. Mensen zullen feed in elkaar om hun geloof voelen zich meer geldig.
  • Makkelijk-te-lees de getuigenissen zijn meer waard dan een miljoen wetenschappelijke artikelen. Maar als je kunt vinden een half-gebakken wetenschappelijk artikel of een verouderde studie, dan moet je gebruik van maken.
  • Proberen te krijgen op het nieuws. Ze willen ook geld verdienen.
  • Het ontwikkelen van een oproep om de wapens op. Wanneer mensen die in het openbaar protest tegen iets, ze zijn minder geneigd om te luisteren naar de meningen.
  • Mensen ervan overtuigen dat ze in een gemeenschap van “de waarheid” en dat ze vechten tegen een machtige samenzwering.
  • De schuld van de overheid. Mensen hebben een hekel aan de overheid.
  • Gunstig negeren logische equivalentie. In het geval van de slimme meter, je moet voorstellen dat mensen maken gebruik van mechanische meter, hoewel mechanische meter produceren EM straling.
  • De handen ineen te slaan met andere samenzwering gemeenschappen. Je volgers kunnen elkaar ook overlappen.

Een website of getuigenis blog post die een bewering doet over uw gezondheid doet het voor een winst. Dit doen ze niet omdat ze om je geven en dit doen ze niet omdat ze willen om de kinderen te redden; ze doen het omdat elke klik op hun website produceert een vorm van advertentie-inkomsten.

De radiofrequenties van een slimme meter zijn niet van plan om u te doden, maar het geloven van alles wat u online lezen kan ertoe leiden dat u om wat domme beslissingen met uw gezondheid. Altijd kijken waar een website is het krijgen van de informatie, en probeer het wegen van dingen die in termen van bewijs, geen speculatie.

Bronnen: FPL_NL