Hantera Varning: Ta HP Chromebook x360 för Bara $450

0
172

Smink är en kul grej att handla för men vad händer om det fanns ett sätt att få några bra skönhetsprodukter varje månad som en slags gåva till dig själv? Dessa abonnemang lådor alla gör exakt det.

Det Bästa Privacy skärmskydd för Din iPhone
av Andrew Heinzman den 11 februari, 2019

När du använder en telefon eller dator i det offentliga, du behöver för att hålla din personliga integritet i åtanke. Du kanske inte vara den typen av person som ser över axlarna för att läsa sms, men det finns massor av nyfikna människor i världen, och några av dem har ont uppsåt. Det är därför det är viktigt att använda en displayfilm som har en inbyggd privacy filter.

Det Bästa Batteri-Drivna Wi-Fi Kammar
Craig Lloyd på februari 11, 2019

De flesta Wi-Fi-kameror kräver ett eluttag, som sätter en verklig spjäll på var du kan placera dem. Batteridriven Wi-Fi-kameror, men inte lika många som sin fasta motsvarigheter erbjuder mycket mer flexibel placering. Här är de bästa modellerna.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Hantera Varning: Ta HP Chromebook x360 för Bara $450

Andrew Heinzman

@andreas_andrew__

Februari 11, 2019, 11:23am EDT februari 11, 2019, 11:23am EDT

Har du kämpat lust att ta tag i en ny, modern bärbar dator? Kanske en av dem pekskärm 2-i-1-enheter? Tja, kan nu vara dags att gå för en HP x360.

Vi har tillbringat en hel del tid raving om Chromebook, och varför skulle inte vi? Chromebook är bra alternativ till Windows eller Apple-datorer. De är kraftfull, prisvärd och pålitlig. HP x360 är inget undantag. Det är en 14″ 2-i-1 pekskärm Chromebook med 8 gb RAM, 64 gb flash-lagring, och en Intel i3-Processor. Det är mer makt än vad många människor behöver en Windows-dator, och det fungerar riktigt bra i en Chromebook.

Eftersom HP x360 är en 2-i-1 bärbar dator, som du enkelt kan använda den på plats av en tablett för resor, spel, och Netflix. Eller, kan du ta ett par tillbehör för att förvandla det till x360 kraftpaket arbetsstation. Och eftersom Chromebook fungerar riktigt bra med alla Googles produkter och plattformar, du kommer inte ha några problem att kontrollera din Chromecast eller komma åt ditt Google-Docs.

Naturligtvis, även när du faller i kärlek med en bärbar dator, kan det vara svårt att släppa ett par hundra dollar på att flyga. Det är om det är kraftigt rabatterade. Just nu, HP x360 är endast $450 på Best Buy — det är en $150 rabatt. Inte dåligt. Men som allt det goda i denna värld, Best Buy rejäl rabatt kommer inte att pågå för evigt. Ta tag i det nu medan du fortfarande kan.

Köp på BestBuy

via Chrome Förpackning