Den Bästa Makeup Prenumeration Rutor för Varje Budget och Intresse

0
105

Smink är en kul grej att handla för men vad händer om det fanns ett sätt att få några bra skönhetsprodukter varje månad som en slags gåva till dig själv? Dessa abonnemang lådor alla gör exakt det.

Det Bästa Privacy skärmskydd för Din iPhone
av Andrew Heinzman den 11 februari, 2019

När du använder en telefon eller dator i det offentliga, du behöver för att hålla din personliga integritet i åtanke. Du kanske inte vara den typen av person som ser över axlarna för att läsa sms, men det finns massor av nyfikna människor i världen, och några av dem har ont uppsåt. Det är därför det är viktigt att använda en displayfilm som har en inbyggd privacy filter.

Det Bästa Batteri-Drivna Wi-Fi Kammar
Craig Lloyd på februari 11, 2019

De flesta Wi-Fi-kameror kräver ett eluttag, som sätter en verklig spjäll på var du kan placera dem. Batteridriven Wi-Fi-kameror, men inte lika många som sin fasta motsvarigheter erbjuder mycket mer flexibel placering. Här är de bästa modellerna.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Makeup Prenumeration Rutor för Varje Budget och Intresse

Jennifer Allen

@jenjeahaly

Februari 11, 2019, 2:00 pm EDT februari 11, 2019, 1:42 EDT

5 Andra Studio/Shutterstock

Smink är en kul grej att handla för men vad händer om det fanns ett sätt att få några bra skönhetsprodukter varje månad som en slags gåva till dig själv? Dessa abonnemang lådor alla gör exakt det.

I varje fall, prenumeration box erbjuder ett roligt sätt att prova nya skönhetsprodukter som du kan i regel inte tänka på. I vissa fall kan du få prova storlek objekt medan andra får du den fullständiga produkten. Oavsett objektets storlek, det är ett snyggt sätt för att prova något lite annorlunda på en regelbunden basis.

Här är vårt val av bästa smink prenumeration rutor, och varför de kan vara det perfekta abonnemanget för dig.

Bästa allround: Ipsy ($10 per månad/$110 per år)

Ipsy

Den stora sak om Ipsy är att det fungerar för ganska mycket alla. Till att börja med är det att fråga dig ett par frågor om din hudton, hårfärg, liksom hur bekväm du är med hjälp av makeup, innan du reda på vilka varumärken som du gillar och vilken typ av makeup du oftast använder. Alternativen är super omfattande så det är liten chans att få något som bara inte för dig.

Abonnemang kostar $10 per månad eller så kan du betala $110 i förskott för året och få en månad gratis. För priset, du får 5 skönhetsprodukter med en grov genomsnittligt värde av $53. Dessa kan vara allt från läppglans till foundation eller eyeliner. Typiskt, de är väl anpassat till vad du har begärt, och du kan alltid byta upp för kommande månader om du vill ha ett fokus på olika typer av skönhetsprodukter. Det är en i inträde för de som regelbundet köper andra produkter via webbplatsen.

Prenumerera på Ipsy

Bäst För Läpp-Produkter: Lip varje Månad ($12.95 per månad/$137.40 per år)

Lipmonthly

Arg om lip-baserade produkter? Prenumerera på läpparna varje Månad och du kommer aldrig få slut på alternativ. För $12.95 per månad eller $137.40 per år, får du ett urval av full-size läpp produkter med ett detaljhandeln värde av $40-$80 per månad. Det är ovanligt att sådana tjänster för att erbjuda full-size produkter så detta är en stor sak i förmån för Lip varje Månad.

Du får oftast en blandning av 4 till 5 läppglans, läppstift, läppbalsam, lip stains, och andra produkter. Dessa är i allmänhet en kombination av stora märken samt nisch och nya varumärken som är väl värt att kolla in. Mycket som Ipsy, det är en belönar system för sin butik. Men, förvänta dig inte att ha möjlighet att i hög grad anpassa dina alternativ innan du tecknar. Detta är en mer allmän service.

Prenumerera på Läppen Månad

Bäst För Naturliga Produkter: Kärlek Goda ($34.95 varannan månad/$48.95 varannan månad)

Älskar Sköna

Älskar Sköna och har en betoning på att ge cruelty-free vegan smink och skönhetsprodukter. Alla artiklar är icke-toxiska samt certifierad palmolja gratis så att du kan känna dig trygg i vetskapen om att du inte skadar miljön och samtidigt använda sin makeup.
För $34.95 varje två månader, du får 4-5 full-size produkter, såväl som en tillfällig eko stil tillbehör, wellness produkt eller hälsosamt mellanmål. Det är sådana små bonusar som gör att det känns ännu mer som en gåva till dig själv. Objektets värde fungerar på ungefär $99 för varje gång. Alternativt, för $48.95 varje två månader, kan du prenumerera på VIP-service som buntar i en extra produkt eller två och har ett totalt värde av ca $174.

Hursomhelst, din hud kommer att må bättre med naturliga produkter, och du vet att du har gjort din del för miljön också.

Prenumerera på Kärlek Bördigt

Bäst För Nya Varumärken: Glossybox ($21 per månad/$210 per år)

Glossybox

Glossybox är ett dyrare alternativ än de flesta andra makeup-prenumeration rutor, men det är inte rädd för att visa vad det har att erbjuda. Varje månad får du 5 full-size produkter förpackade i en vacker rosa låda, ser väldigt mycket ut som en present till dig själv. Tidigare lådor har erbjudit en blandning av stora märken och nisch namn som folket bakom Glossybox tror kommer att bli nästa stora grej. Varje box lovar att vara värt över $95 varje gång som vettigt som att allt är normalt ganska high-end grejer.

Det finns ingen anpassning undersökning för att starta dig, men det finns stora skönhets tips och information om de senaste trenderna. I huvudsak, det är allt en kurator urval av vad du ska använda och varför sparar dig mödan av att forska. Du kanske inte får säga vad du får, men vi kommer att bli förvånad över om du inte är imponerad av innehållet i varje ruta.

Prenumerera på Glossybox

Bäst För Sephora Fans: Spela! genom att Sephora ($10 per månad)

Sephora

Älskar att besöka din lokala Sephora butik? Då du kommer att vara förståeligt frestad av att Spela! genom att Sephora. För $10 per månad, får du fem hudvård, smink eller hår-och sjukvård prover i en nätt liten återanvändningsbar väska. Det kanske inte låter särskilt imponerande, men där Spelar! genom att Sephora står ut är att som Ipsy, anser att det är din hudvård behov, sminkning och allt annat om du i förväg.

I teorin, som innebär att alla av dessa produkter kommer att bli din nya favorit objekt så att det är praktiskt, som du sedan kan köpa produkten direkt från Sephora. Oavsett, lådan har ett detaljhandeln värde av ca $65, vilket inte är illa för en $10 per månad utlägg. Du kan också ta emot fler prover av punkterna i butik, samt dra nytta av några exklusiva videor och handledning. Som Ipsy, det kräver lite mer ansträngning från dig, och du kanske föredrar full-size produkter, men det är kul för dem på en budget.

Prenumerera på Sephora

Bästa Makeup-Borstar: Liveglam Makeup Borste Club ($19.99 per månad/$239.99 per år)

Liveglam

Liveglam erbjuder ett par olika abonnemang inklusive läppstift och ögonskuggor, men det är bolagets makeup borste service som fångade våra ögon mest. För $20 per månad, får du 3 till 8 Morphe penslar direkt till din dörr. Med ett genomsnittligt pris per borste av $4 vardera, du sparar massor av pengar och tid. Och kan man någonsin ha för många makeup-borstar?

Ok, så det kan vara lite mindre spännande än en låda som har ett slumpmässigt urval av smink godis, men det är bra när du behöver att veta exakt vad som kommer. Aldrig körs ut av borstarna ger dig den flexibilitet du behöver för att vara lite kreativ nästa gång, eller helt enkelt inte oroa tappa en. Borstar inkluderar liner borstar, kontur penslar, ögonskuggor borstar, foundation borste och puder borste.

Prenumerera på Liveglam