De Beste Make-up Abonnement Vakken voor Elk Budget en Interesse

0
96

Make-up is een leuk ding om te winkelen voor, maar wat als er een manier was om te krijgen sommige grote schoonheid producten elke maand als een soort cadeautje voor jezelf? Deze abonnement dozen allemaal exact dat te doen.

De Beste Privacy Screen protector voor Uw iPhone
door Andrew Heinzman op 11 februari 2019

Wanneer u gebruikmaakt van een telefoon of een computer in het openbaar, u nodig heeft om uw privacy in het achterhoofd. Je zou het misschien niet het soort persoon die kijkt over de schouders te lezen van sms-berichten, maar er zijn tal van nieuwsgierige mensen in de wereld, en sommige van hen hebben kwaadaardige bedoelingen. Daarom is het belangrijk gebruik te maken van een screen protector die is voorzien van een ingebouwde privacy filter.

De Beste Batterij-Aangedreven Wi-Fi Cams
Craig Lloyd op 11 februari 2019

De meeste Wi-Fi-camera ‘ s vereisen een stopcontact, dat zet een domper op waar je ze kunt plaatsen. Batterij-aangedreven Wi-Fi-camera ‘ s, hoewel niet zo talrijk als hun bekabelde tegenhangers, bieden veel meer flexibele plaatsing. Hier zijn de beste modellen verkrijgbaar.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Make-up Abonnement Vakken voor Elk Budget en Interesse

Jennifer Allen

@jenjeahaly

11 februari 2019, 2:00 uur EDT 11 februari 2019, 1:42pm EDT

5 Tweede Studio/Shutterstock

Make-up is een leuk ding om te winkelen voor, maar wat als er een manier was om te krijgen sommige grote schoonheid producten elke maand als een soort cadeautje voor jezelf? Deze abonnement dozen allemaal exact dat te doen.

In elk geval, het vak abonnement biedt een leuke manier uit te proberen, nieuwe beauty producten die u wellicht niet normaal beschouwen. In sommige gevallen, krijgt u de grootte van de steekproef items, terwijl anderen je krijgt het volledige product. Ongeacht de grootte van het item, het is een nette manier om eens iets anders op een regelmatige basis.

Hier is onze keuze van de beste make-up abonnement dozen, en waarom kunnen ze het perfecte abonnement voor u.

De beste All-Rounder: Ipsy ($10, – per maand/ € 110 per jaar)

Ipsy

Het grote ding over Ipsy is het werkt voor vrijwel iedereen. Om te beginnen, vraagt u een paar belangrijke vragen over je huidskleur, de kleur van het haar, evenals hoe comfortabel u met behulp van make-up, voor het vinden van welke merken u liefde en wat voor soort make-up u het meest gebruikt. De opties zijn zeer uitgebreid dus er is weinig kans op het krijgen van iets dat gewoon niet voor jou.

Het abonnement kost $10 per maand of je kunt betalen $110 vooruit voor het jaar en ontvang een maand gratis. Voor de prijs, krijgt u 5 beauty producten met een ruw gemiddelde waarde van $53. Deze kan van alles zijn, van lipgloss tot stichting of eyeliner. Typisch, ze zijn goed afgestemd op wat u gevraagd hebt, en u kunt altijd up voor de komende maanden als u wilt dat een focus op de verschillende soorten van schoonheid producten. Er is een beloningssysteem ook voor degenen die regelmatig kopen van andere producten die via de site.

Abonneren op Ipsy

Het beste Voor Lip Producten: Lip-per maand ($12.95 per maand/$137.40 per jaar)

Lipmonthly

Gek lip producten op basis? Abonneren op Lip Maandelijkse en je zal nooit opraken van de opties. Voor $12.95 per maand of € 137.40 per jaar, u krijgt een selectie van full-size lip producten met een winkelwaarde van $40-$80 per maand. Het is ongebruikelijk voor dergelijke diensten aan te bieden full-size producten dus dit is een grote zaak in het voordeel van de Lip Maandelijks.

U doorgaans een mengsel van 4 tot 5 lipgloss, lippenstift, lip balsems, lip vlekken en andere producten. Deze zijn over het algemeen een combinatie van grote merken als niche en opkomende merken die zeker de moeite waard. Net als Ipsy, er is een beloningssysteem voor zijn winkel. Hoewel, niet verwacht te kunnen sterk aanpassen van uw opties voordat u zich inschrijft. Dit is een meer algemene dienst.

Abonneer op Maandelijkse Lip

Beste Natuurlijke Producten: Liefde, Goede ($34.95 elke twee maanden/$48.95 elke twee maanden)

Hou Van Goede

Liefde heeft een Goede nadruk op het bieden van cruelty-free vegan make-up en beauty producten. Alle items zijn niet-giftig als gecertificeerde palmolie gratis dus u kunt zich veilig voelen in de wetenschap dat je niet de schade aan het milieu tijdens het gebruik van de make-up.
Voor $34.95 elke twee maanden krijgt u 4-5 full-size producten, evenals een incidentele eco stijl accessoire, wellness product of gezonde snack. Het zijn die kleine bonussen die het voelt nog meer als een geschenk aan jezelf. De waarde komt uit op ongeveer $99 per keer. Ook kunt u voor $48.95 elke twee maanden, kunt u zich abonneren op de VIP-service die bundels in een extra product of de twee en heeft een totale waarde van ongeveer $174.

Één van beide manier, zal uw huid zich gezonder met natuurlijke producten, en je weet dat je gedaan hebt, en uw steentje bij aan het milieu.

Abonneren op Liefde, Goede

Het beste Voor de Opkomende Merken: Glossybox ($21 per maand/$210 per jaar)

Glossybox

Glossybox is een duurdere optie dan de meeste andere make-up abonnement vakken, maar het is niet bang om te laten zien wat het te bieden heeft. Elke maand krijg je 5 full-size producten verpakt in een mooie roze doos, die erg veel lijkt op een geschenk voor jezelf. Afgelopen dozen hebben een mix van grote merken en niche namen die de mensen achter Glossybox rekenen, zijn de volgende grote ding. Elke doos belooft te worden een waarde van meer dan $95, elke keer dat gevoel als alles is doorgaans redelijk high-end spullen.

Er is geen personalisatie enquête om te beginnen met je uit, maar er zijn uitgebreide beauty tips en informatie over de nieuwste trends. In wezen, het is allemaal een samengesteld voorbeeld van wat je moet gebruiken en waarom bespaart u de moeite van het onderzoeken. Je zou niet zeggen in wat je ontvangt, maar we zullen we verbaasd zijn als je niet onder de indruk van de inhoud van elk vak.

Abonneren op Glossybox

Het Beste Voor Sephora Fans: Spelen! door Sephora ($10 per maand)

Sephora

Graag een bezoek aan uw lokale Sephora winkel? Dan bent u van plan om te worden begrijpelijk verleiden door Spelen! door Sephora. Voor $10, – per maand, krijgt u vijf huidverzorging, make-up of haarverzorging monsters in een nette kleine herbruikbare tas. Dat klinkt misschien niet bijzonder indrukwekkend, maar waar Spelen! door Sephora opvalt is dat als Ipsy, het oordeel van uw huidverzorging behoeften, make-up regime, en alles wat over u op voorhand.

In theorie, dat betekent dat al deze producten wordt uw nieuwe favoriete items dus het is handig dat je dan kunt kopen van de volledige product rechtstreeks van Sephora. Ongeacht de box heeft een waarde van ongeveer $65 en dat is niet slecht voor een maandelijks $10 kosten. U kunt ook meer monsters door punten in de winkel, evenals profiteren van een aantal exclusieve video ‘ s en tutorials. Als Ipsy, het vereist een beetje meer inspanning van u, en u misschien liever de full-size producten, maar het is leuk voor die op een begroting.

Abonneren op Sephora

Het beste Voor Make-up Borstels: Liveglam Make-up Borstel Club ($19,99 per maand/$239.99 per jaar)

Liveglam

Liveglam biedt een paar verschillende services abonnement inclusief lippenstift en oogschaduw, maar het is het bedrijf ‘ s make-up borstel service viel ons oog op de meeste. Voor $20 per maand, je krijgt 3 tot en met 8 Morphe borstels recht om uw deur. Met een gemiddelde prijs per borstel van $4 per stuk, je bespaart veel geld als tijd. En kan je nooit te veel make-up kwasten?

Ok, het is misschien een beetje minder spannend dan een vak dat is een willekeurige selectie van make-up goodies, maar het is mooi als je nodig hebt om precies te weten wat er gaat komen. Nooit opraken van borstels geeft u de flexibiliteit van een beetje creatief volgende keer, of gewoon geen zorgen te maken over misplaatsen. Borstels zijn liner borstels, contour borsteltjes, oogschaduw kwasten, stichting borstels en poeder kwasten.

Abonneren op Liveglam