Amazon Köper Eero för Starkare Smarthome-Anslutningar

0
198

Topp Design gör väskor uttryckligen för fotografer, men det är tillräckligt noggrann design i Vardagen Messenger, för att göra det värt att överväga för nästan vem som helst som behöver en kvalitet väska. Det är hård konkurrens om de tycker om Timbuk2 och Chrome.

Den Bästa Makeup Prenumeration Rutor för Varje Budget och Intresse
av Jennifer Allen den 11 februari, 2019

Smink är en kul grej att handla för men vad händer om det fanns ett sätt att få några bra skönhetsprodukter varje månad som en slags gåva till dig själv? Dessa abonnemang lådor alla gör exakt det.

Det Bästa Privacy skärmskydd för Din iPhone
av Andrew Heinzman den 11 februari, 2019

När du använder en telefon eller dator i det offentliga, du behöver för att hålla din personliga integritet i åtanke. Du kanske inte vara den typen av person som ser över axlarna för att läsa sms, men det finns massor av nyfikna människor i världen, och några av dem har ont uppsåt. Det är därför det är viktigt att använda en displayfilm som har en inbyggd privacy filter.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Amazon Köper Eero för Starkare Smarthome-Anslutningar

Josh Hendrickson

@canterrain

Februari 12, 2019, 9:17am EDT

Amazon är att köpa mesh wi-fi trådlöst Lan företag Eero, i ett försök att stärka sin smarthome erbjudanden. Som fler smarta enheter lita på Wi-Fi, Amazon behöver en kraftfull nätverksanslutning erbjuder, och Eero är lösningen.

Om inget annat, CES 2019 visade att Wi-Fi smarta enheter kommer i full kraft. Tyvärr, nuvarande Wi-Fi normer är mindre kraftfull och färdas en kortare sträcka på sina egna än ZigBee eller Z-Wave mesh standarder, och detta är ett problem för Amazons smarta hem ambitioner. De flesta av Amazon ‘ s nuvarande smarta hem erbjudanden (från Ring till Echo till sin smarta butiker) är Wi-Fi-enheter.

Även om Google redan har en mesh-system som kan hjälpa till med detta problem, om Amazon ville att erbjuda mesh Wi-Fi det behövs för att antingen bygga upp ett nytt system från grunden eller köpa en robust befintliga system. Man valde det senare och valde Eero för det senaste förvärvet.

Amazon och Eero säga att de tillsammans kan arbeta för ett bättre smarthome erfarenhet, som Dave Halta, SVP Amazon produkter och Tjänster, berättar i ett pressmeddelande:

Vi har en gemensam vision att smarta hem erfarenhet kan få ännu enklare, och vi är beslutna att fortsätta innovera på uppdrag av kunder.

Amazon: s köp av Ringen verkar ha gått bra, så om det meritlista är något att gå efter, Eero bör förbli en livskraftig produkten efter köpet, i stället för att stänga ner och viks in i ett annat existerande produkt.