Hur du Inaktiverar Windows-10 Start Fördröjning

0
92

När Windows startar upp, det väntar cirka tio sekunder innan du öppnar ditt startprogram. Denna “start delay” kan din desktop och Windows-tjänster finish laddar, vilket gör att allting går lite smidigare. Om du har appar du hellre köra direkt, du kan göra det med ett enkelt Register hack.

De tio sekunders fördröjning efter att Windows startar, men innan det börjar fylla på start apps ger operativsystemet tid att ladda in i minnet och utföra alla nödvändiga system uppgifter innan apps start begär resurser. Registret hack vi pratar om i denna artikel minskar eller inaktiverar start delay, vilket innebär att det gäller alla autostart-program. Det finns inget sätt att tillämpa denna teknik endast till specifika appar.

RELATERAT: Hur du Lägger till Program, Filer och Mappar till en Start i Windows

Obs:för att Eliminera start delay fungerar bäst på solid-state-enheter, eftersom de läser in saker mycket snabbare. Medan du kan säkert ge det ett försök om du har en traditionell hårddisk, du kanske inte ser mycket ökning i hur snabbt din start apps belastning.

Hur du Inaktiverar Windows-10 Start Fördröjning

För att aktivera eller inaktivera Windows-10 uppstått förseningar, du behöver bara göra några ändringar i Windows-Registret.

Standard Varning: Registereditorn är ett kraftfullt verktyg och att missbruka det kan göra systemet instabilt eller ens obrukbar. Detta är en ganska enkel hacka, och så länge som du håller dig till de instruktioner, bör du inte ha några problem. Som sagt, om du har aldrig jobbat med det förut, fundera på att läsa om hur du använder Registereditorn innan dig att komma igång. Och definitivt säkerhetskopiera Registret (och din dator!) innan du gör ändringar.

Öppna Registereditorn genom att trycka på Start och skriva “regedit.” Tryck på Enter för att öppna Registereditorn och då tillåter det att göra ändringar på din DATOR.

I Registereditorn, använd vänster för att navigera till följande nyckel (eller kopiera och klistra in den i Registereditorn adressfältet):

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerSerialisera

Om Serialisera nyckeln inte redan finns, måste du skapa det. Höger-klicka på den förälder nyckel ( Explorer ) och välja Nytt > Nyckel. Namnet “Serialisera.”

Nu, högerklicka på den Serialisera-tangenten och välja Nytt > DWORD (32-bit) – Värde. Namnge det nya värdet StartupDelayInMSec .

Nästa, du kommer att ändra det värdet. Dubbelklicka på den nya StartupDelayInMSecvalue och kontrollera att värdet är satt till 0 i “data” – rutan.

Klicka på “OK” och sedan avsluta Registereditorn. För att ändringarna ska börja gälla måste du starta om datorn. Du och alla andra användare bör inte längre erfarenhet förseningen tvingas på dig av Windows.

Om du någonsin vill re-aktivera denna fördröjning eftersom din startup program är att kräva för mycket resurser på att logga in, gå tillbaka in i Registereditorn och ta bort StartupDelayInMSec värde genom att högerklicka på den och klicka sedan på “ta Bort”.

Ladda Ner Vår One-Click-Registret Hacka

Om du inte känner för att dyka in i Registret själv, vi har skapat ett register hack du kan använda. Bara ladda ner och extrahera följande ZIP-fil:

Inaktivera Start Fördröjning Register Hack

Inuti hittar du en REG-fil för att inaktivera Autostart-dröjsmål i Windows och en för att aktivera det igen. När extraherade, dubbelklicka på den fil du vill ha och acceptera anvisningarna på skärmen som frågar om du är säker på att du vill göra ändringar i ditt Register.

Dessa hack är bara att Serialisera nyckel som exporteras från vårt eget Register efter att vi har lagt till eller tagit bort—theStartupDelayInMSec värde som vi talade om i föregående avsnitt. Kör hacka ändrar värdet i Registret. Om du gillar att mixtra med Registret, det är värt att ta tid att lära sig hur man gör en egen Registret hacka.

RELATERAT: Hur att Göra Din Egna Windows-Registret Hacka