Het Uitschakelen van de Windows-10 Opstarten Vertraging

0
95

Na het opstarten van Windows, wacht ongeveer tien seconden voor het openen van uw opstartprogramma ‘ s. Deze “opstarten vertraging” laat uw bureaublad en Windows-services af te laden, waardoor alles een beetje loopt soepeler. Als je apps hebt u liever onmiddellijk wordt uitgevoerd, kunt u dit doen met een simpele Registry hack.

De tien seconden nadat Windows is gestart maar voordat het begint met het laden van het opstarten van apps geeft het besturingssysteem tijd om te laden in het geheugen en het uitvoeren van alle noodzakelijke systeem taken voor de apps beginnen met het aanvragen van hulpmiddelen. Het Register hack we het over hebben in dit artikel vermindert of schakelt de opstart vertraging, wat inhoudt dat het geldt voor alle opstarten van apps. Er is geen manier om het toepassen van deze techniek alleen om specifieke apps.

GERELATEERD: het Toevoegen van Programma ‘ s, Bestanden en Mappen Systeem Opstarten in Windows

Opmerking: het Elimineren van de opstart vertraging werkt het beste op de solid-state drives, omdat ze de belasting dingen veel sneller. Terwijl u kan zeker geef het een keer te proberen als je een traditionele harde schijf, zou je niet veel zien toenemen in hoe snel het opstarten van apps laden.

Het Uitschakelen van de Windows-10 Opstarten Vertraging

Voor het uitschakelen van de Windows-10 opstarten vertraging, je hoeft alleen maar om een paar wijzigingen in het Windows Register.

Standaard Waarschuwing:met de Register-Editor is een krachtig hulpmiddel is, en misbruik kan maken van uw systeem instabiel is of zelfs onbruikbaar. Dit is een vrij eenvoudig te hacken, en zolang u zich aan de instructies, je moet geen problemen. Dat gezegd hebbende, als je nog niet eerder mee gewerkt, u kunt lezen over het gebruik van de Register-Editor voordat u aan de slag. En zeker een back-up van het Register (en uw computer!) voordat u wijzigingen aanbrengt.

Open de Register-Editor door op Start en typ “regedit.” Druk op Enter om de Register-Editor en vervolgens toelaten om wijzigingen aan op uw PC.

In de Register-Editor, gebruik het linkermenu om naar de volgende sleutel (of kopiëren en plakken in de Register-Editor adresbalk):

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerSerialiseren

Als het Serialiseren sleutel niet bestaat, moet u deze maken. Rechts-klik op de bovenliggende sleutel ( de Verkenner ) en kies Nieuw > Sleutel. De naam “Serialiseren.”

Nu, met de rechtermuisknop op het Serialiseren-toets en kies Nieuw > DWORD (32-bits) – Waarde. De naam van de nieuwe waarde StartupDelayInMSec .

Volgende, je gaat te wijzigen waarde. Dubbelklik op de nieuwe StartupDelayInMSecvalue en zorg ervoor dat de waarde is ingesteld op 0 in het vak “Waarde gegevens”.

Klik op “OK” en vervolgens op afsluiten Register-Editor afsluiten. Voor de wijzigingen van kracht worden, moet u uw computer opnieuw opstarten. U en andere gebruikers moeten niet langer de ervaring van de vertraging opgelegd door Windows.

Als je ooit weer wilt activeren van deze vertraging, omdat het opstarten van programma ‘ s van eisen te veel middelen op aan te melden, ga je terug in de Register-Editor en verwijder de StartupDelayInMSec waarde door met de rechtermuisknop op te klikken en vervolgens te klikken op “Verwijderen”.

Download Onze Één-Klik Op Register Hack

Als u niet het gevoel net als duiken in het Register zelf, we hebben een registry hack die u kunt gebruiken. Gewoon downloaden en uitpakken van de volgende ZIP-bestand:

Uitschakelen Opstarten Vertraging Register Hack

Binnen vindt u een REG-bestand voor het uitschakelen van de Opstart vertraging in Windows en één voor het inschakelen van het weer. Eenmaal uitgepakt, dubbelklik op het bestand dat u wilt accepteren en de aanwijzingen die u vraagt of u zeker weet dat u wijzigingen wilt aanbrengen in het Register.

Deze hacks zijn slechts het Serialiseren toets geëxporteerd vanuit onze eigen Register nadat we toegevoegd of verwijderd—theStartupDelayInMSec waarde die we over gesproken in de vorige paragraaf. Het uitvoeren van de hack hiermee wijzigt u de waarde in het Register. Als u genieten van het gedoe met het Register, het is de moeite waard de tijd neemt om te leren hoe te maken van uw eigen Register hacks.

GERELATEERD: Hoe te om Uw Eigen Windows-Register Hacks