Beste Hecht en onder de stoelen Zakken voor Frequent Flyers

0
168

Moe van het rennen mensen naar de bergruimten? Misschien is het tijd om te beginnen te duwen dat de handbagage onder de stoel.

De Beste Auto Shampoo voor het Reinigen van Vuil en Vuil Uit Uw Auto
door Jennifer Allen op 9 februari 2019

Een goede autoshampoo is de sleutel voor het beginnen van uw car cleaning ervaring. De beste auto shampoo zal het reinigen van al het vuil zonder het verlaten van een merk of een vlek in zicht. We hebben gekeken naar een aantal van de beste opties die er zijn voor u.

Het Beste Label Makers voor Elke Situatie
door Jennifer Allen op 8 februari 2019

Kan een label maker brengt je vreugde? Soort van. Het kan zeker helpen u bij het organiseren van uw leven een beetje beter en is het makkelijker om dingen te vinden—we hebben een selectie van grote label makers voor het helpen van alles, van alledaagse voorwerpen om te knutselen of buiten gebruik.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Beste Hecht en onder de stoelen Zakken voor Frequent Flyers

Andrew Heinzman

@andrew_andrew__

10 februari 2019, 8:00 am CEST 9 februari 2019, 6:01 (CET)

Moe van het rennen mensen naar de bergruimten? Misschien is het tijd om te beginnen te duwen dat de handbagage onder de stoel.

Onder een stoel zakken, terwijl het niet zo groot als overhead zakken, zijn ongelooflijke stukken bagage. Ze zijn compact, lichtgewicht, en de beste van hen kan volledig vervangen van uw overhead tas. Een bagagetas kunt u de rompslomp van een korte vlucht, maar het kan ook vlot de randen van een lange vlucht.

En niet te vergeten, het vervangen van (of aanvulling) uw overhead tas met een bagagetas kunt u met in-flight toegang tot de hapjes, spelletjes en boeken die gewoonlijk worden gestommel boven iemands hoofd. Je hoeft niet in te klauteren samen wat je nodig hebt tijdens het internaat, en je hoeft niet om te bedelen voor een begeleider om je te laten graven rond in de handbagage halverwege de vlucht.

Veel van onder een stoel zakken hebben hun weg gevonden naar de winkels en online retailers, maar geen van hen zijn gemaakt gelijk. Sommige van hen zijn gewoon grote, pocket-minder nylon tassen. Wat is het punt in het kopen van een stuk bagage, dat is niet duurzaam of georganiseerd?

Dat is de reden waarom we hebben de tijd genomen om het vinden van de beste onder een stoel zakken in een verscheidenheid van vormen en maten. Al deze tassen zijn duurzaam, georganiseerd, en geschikt voor een moderne flyer nodig heeft.

Samsonite Underseater Met USB-Poort ($90)

Samsonite

Samsonite Underseater is een vreemde, spannende zakje. Het is een beetje ruimer dan de meeste onder een stoel zakken, en linten de lijn tussen een rugzak en een serieus stuk bagage. De Underseater heeft vier georganiseerd zakken, en de belangrijkste zak is groot genoeg voor een 15″ laptop. Dit is een set van wielen en een uitschuifbaar handvat, maar het kan nog steeds schuif op het handvat van een grotere zak. De Underseater heeft ook een USB poort die kan worden gekoppeld met een draagbare accu, voor gemakkelijk in-flight telefoon op te laden.

Echt, iedereen kan krijgen wat het gebruik van de Underseater. Het is een geweldige primaire tas voor korte vluchten, als het kan een hoop kleding en elektronica. Maar het is ook een goed stuk van aanvullende bagage voor langere vluchten, want het heeft zo veel georganiseerde vakken voor uw laptop, uw draagbare batterij, snacks, boeken en games.

Kopen op Amazon

Samsonite Advena Travel Bag ($55)

Samsonite

Als u op zoek bent naar een diepe en duurzame bagagetas, dan moet u check out de Samsonite Advena. Het is een duffel-stijl tas met twee grote zakken, een schouderriem en een sleeve die kan schuiven over de handgrepen van een grotere zak.

De Advena is een grote tas meenemen, en kan worden gebruikt voor het voeren van uw kleding, snacks, of entertainment. Het is niet groot genoeg voor een laptop, maar het kan voldoen aan al uw andere behoeften.

Kopen op Amazon

 

Aerolite Duffle Bag ($15)

Aerolite

Wanneer u alleen vliegen of twee keer per jaar, er is niet veel van een punt in het kopen van dure bagage. De Aerolite bagagetas is een betaalbaar alternatief voor de naam van het merk duffel-stijl onder een stoel zakken. Het kan vasthouden 19 pond van kleren, boeken, rotsen of wat dan ook TSA-vriendelijk items die u wilt meenemen op een vlucht, en het heeft een mooi front zakje voor kleine items zoals papiertjes of chapsticks.

Net als andere duffel-stijl onder een stoel zakken, de Aerolite heeft een schouderriem, een handgreep en een hoes die u kunt aansluiten op een groter stuk van de bagage.

Kopen op Amazon

AmazonBasics Bagagetas ($60)

Amazon

De AmazonBasics bagagetas is echt indrukwekkend. Het is een relatief grote bagagetas met een ruime, georganiseerd interieur, en twee zakken aan de zijkant. Het heeft wielen, een uitschuifbaar handvat en een hoes die u kunt bevestigen aan het handvat van een grotere zak. Het beste van alles, de AmazonBasics bagagetas is betaalbaar en verrassend duurzaam. Het is een geweldige deal.

Nogmaals, groter onder een stoel zakken zijn ideaal voor alle soorten reizen. Op een korte reis, dit kan uw primaire stuk bagage. Maar op een langere reis, de AmazonBasics zak kon houden een kluis voor laptop, extra kleren, een camera, boeken, een kwartnoot kit, en alles wat je nodig hebt om de tijd te doden tijdens de vlucht.

Kopen op Amazon

RomWell Waterdichte Reistas ($21)

RomWell

Bagage vaak duur, zwart, en utilitaire. Maar de RomWell bagagetas is veelzijdig en stijlvol. Het is gemaakt van een fraaie waterdichte materiaal dat uitermate geschikt is voor zowel de vluchten en op de camping. Sinds de RomWell is 17 cm breed, het is groot genoeg voor een laptop en alles wat je nodig zou kunnen hebben tijdens de vlucht. Plus, het voorvak is georganiseerd speciaal voor telefoons, extra batterijen, pennen en kabels.

De RomWell wordt geleverd met een set rugzak riemen, maar het kan ook verschuiven naar het handvat van een groter stuk van de bagage. Het is een geweldig alternatief voor een flinke laptop tas, maar het maakt ook een leuke, kleine snacks’ n sokken tas.

Kopen op Amazon