Bästa Fäster och Underseat Väskor för Frekventa Flygblad

0
109

Trött på racing människor till overhead fack? Kanske är det dags att börja knuffande som carry-on bagage under sätet.

Den Bästa Bil Schampo för Rengöring Smuts och Skräp från Din Bil
av Jennifer Allen den 9: e februari 2019

Ett bra bilschampo som är nyckeln för att starta upp din bil städning upplevelse precis. Den bästa bil schampo kommer att rensa bort all smuts utan att lämna ett märke eller en fläck i sikte. Vi har tittat på några av de bästa alternativen som finns där ute för dig.

Den Bästa Etiketten Beslutsfattare för Varje Situation
av Jennifer Allen den 8 februari, 2019

Kan en label maker ger dig glädje? Typ av. Det kan säkert hjälpa dig att organisera ditt liv lite bättre och göra det lättare att hitta saker—vi har ett urval av bra etikett beslutsfattare för medhjälp till allt från bruksföremål till tillverkning eller användning utomhus.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Bästa Fäster och Underseat Väskor för Frekventa Flygblad

Andrew Heinzman

@andreas_andrew__

Februari 10, 2019, 8:00 am EDT februari 9, 2019, 6:01 EDT

Trött på racing människor till overhead fack? Kanske är det dags att börja knuffande som carry-on bagage under sätet.

Underseat väskor, men inte lika stora overhead-väskor, otroligt bitar av bagage. De är kompakta, lätta, och de bästa av dem kan helt ersätta din overhead väska. En underseat väska kan ta besväret av en kort flygning, men det kan också jämna till kanterna på en lång flygning.

För att inte nämna, att ersätta (eller komplettera) omkostnader påse med en underseat väska kan förse dig med under flygning tillgång till snacks, spel och böcker som vanligtvis skulle vara en dunkande runt över någons huvud. Du kommer inte att behöva klättra ihop vad du behöver, medan ombordstigning, och du kommer inte att behöva tigga och be en assistent för att låta dig gräva runt i overhead fack i mitten av flygning.

En hel del underseat väskor har funnit sin väg till butikshyllorna och online-återförsäljare, men ingen av dem är skapade lika. Några av dem är bara stora, pocket-mindre nylon kassar. Vad är poängen i att köpa en bit av bagage som inte är hållbart eller organiserat?

Det är därför vi har tagit tid att hitta den bästa underseat väskor i en mängd olika former och storlekar. Alla dessa väskor är hållbara, organiserad och anpassad till en modern resenär behov.

Samsonite Underseater Med USB-Port ($90)

Samsonite

Samsonite Underseater är en märklig, spännande liten väska. Det är lite rymligare än de flesta underseat väskor, och drev den linjen mellan en ryggsäck och en allvarlig bit av bagage. Den Underseater har fyra organiserad fickor, och den stora fickan är stor nog att rymma en 15″ laptop. Det har en uppsättning hjul och ett lyftbara handtag, men det kan fortfarande skjut in handtaget på en större väska. Den Underseater har också en USB-port som kan kopplas till en bärbar batteri för enkel in-flight telefonen laddas.

Egentligen, vem som helst kan få lite användning av den Underseater. Det är en stor primära påse för korta flygningar, eftersom det kan innehålla en massa kläder och elektronik. Men det är också en bra bit av extra bagage för längre flygningar, eftersom det har så många organiserade fickor för din bärbara dator, din bärbara batterier, snacks, böcker och spel.

Köp på Amazon

Samsonite Advena Travel Bag ($55)

Samsonite

Om du letar efter en djup och varaktig underseat väskan, då bör du kolla in Samsonite Advena. Det är en duffel-stil väska med två stora fickor, en axelrem och en ärm som kan glida över handtagen i en större väska.

Advena är en stor liten bedriva väska, och det kan potentiellt användas för att bära alla dina kläder, snacks, eller underhållning. Det är inte stor nog att rymma en laptop, men den kan uppfylla alla dina andra behov.

Köp på Amazon

 

Aerolite Duffle Bag ($15)

Aerolite

När du flyger bara en gång eller två gånger per år, det är inte mycket av en punkt i att köpa dyra bagage. Den Aerolite underseat väska är ett prisvärt alternativ till namn märke duffel-stil underseat väskor. Det kan hold 19 lbs av kläder, böcker, stenar, eller vad TSA-vänliga objekt som du vill ta med på en flygning, och det har en fin front ficka för små föremål som papper eller chapsticks.

Som andra duffel-stil underseat väskor, Aerolite har en axelrem, handtag, och en ärm som kan ansluta den till en större bit av bagage.

Köp på Amazon

AmazonBasics Underseat Bag ($60)

Amazon

Den AmazonBasics underseat väska är verkligen imponerande. Det är en relativt stor underseat väska med en stor, organiserad inre, och två sidofickor. Det har hjul, ett lyftbara handtag, och en ärm som kan sättas fast på handtaget på en större väska. Det bästa av allt, den AmazonBasics underseat väska är överkomligt, och förvånansvärt tålig. Det är en bra affär.

Igen, större underseat väskor är bra för alla typer av resor. På en kort resa, detta kan vara din primära bagage. Men på en längre resa, AmazonBasics väska skulle kunna ha en bärbar dator, extra kläder, kamera, böcker, en fjärdedelsnot kit, och allt annat du behöver för att fördriva tiden på flyget.

Köp på Amazon

RomWell Vattentät Duffel Bag ($21)

RomWell

Bagage tenderar att vara dyra, svart, och utilitaristiska. Men RomWell underseat väska är mångsidig och elegant. Den är tillverkad av en snygg vattentätt material som är bra för både flyg och utflykter. Eftersom RomWell är 17″ wide, den är stor nog att rymma en laptop och annat du kan tänkas behöva under flygning. Plus, det är frontficka är organiserad specifikt för telefoner, extra batterier, pennor och kablar.

Den RomWell levereras med en uppsättning av ryggsäckens remmar, men det kan också glida på handtaget av en större bit av bagage. Det är ett bra alternativ till en rejäl datorväska, men det gör också en fin liten snacks n’ strumpor väska.

Köp på Amazon