Spotify is van Plan om Oorlog te voeren Tegen Ad Blockers, Hier is Wat Je Moet Weten

0
85

Spotify bijgewerkt de voorwaarden van diensten te verbieden ad blockers, bots, en frauduleuze stromen. Als u een ad-blocker op de streaming-dienst, moet u stoppen, of je kan het worden uitgesloten van de dienst.

Spotify stuurde een e-mail naar de gebruikers kennisgeving van wijzigingen van de Voorwaarden van Service. Behulpzaam, het enige duidelijke engelse samenvattingen in de e-mail. Terwijl de gebruikelijke bewaarplaats punten aanwezig waren, veelbelovende gemakkelijker om taal te begrijpen en bijgewerkte informatie over derden abonnementen, toepassingen en apparaten, een deel van de samenvatting stond:

We hebben onze Gebruikers Richtlijnen, duidelijk te maken dat alle vormen van ad-blockers, bots, en frauduleuze streaming activiteiten zijn niet toegestaan

Spotify is als elk ander bedrijf, met de noodzaak om winst te maken. Maar winstgevendheid is uiterst moeilijk, zo veel zodat het net geplaatst van de eerste winstgevende kwartaal in de streaming dienst van twaalf jaar geschiedenis. Dat is een enorme hoeveelheid tijd om geld te verliezen kwartaal na kwartaal.

Dus deze wijzigingen zijn bedoeld om te bereiken twee dingen. Zorg ervoor dat Spotify krijgt al het geld dat er geen ad-blokkers), en het voorkomen van Spotify van het betalen van het geld dat het niet (geen nep-streams). Helaas voor Spotify, naast ad blockers voor browsers, er zijn apps voor Windows en Android ontworpen om te blokkeren de streaming service van de advertenties. Als u een van deze opties, dient u waarschijnlijk onmiddellijk stoppen, opdat uw account wordt beëindigd.

Spotify maakt duidelijk in de tekst dat u akkoord gaat met de nieuwe Voorwaarden van Service door een voortdurende stroom, en de enige manier om opt-out is om uw account te sluiten. Als u het gebruik van ad-blockers, Spotify zegt dat het verbod uw account. De beste manier om te voorkomen dat advertenties op Spotify is te betalen voor de premium-service. Als u niet wilt betalen voor de premie, moet u stoppen met het gebruik van ad-blockers en accepteren van de advertenties.