Spotify är att Gå till Krig Mot Ad-Blockerare, Här är Vad Du Behöver Veta

0
76

Spotify uppdaterade sin form av tjänster för att förbjuda ad-blockerare, robotar, och bedrägliga strömmar. Om du använder ett ad blocker på streaming-tjänst, bör du sluta, eller så kan du bli avstängd från tjänsten.

Spotify skickade ut ett e-postmeddelande till sina användare att meddela förändringar i sitt användaravtal. Hjälpsamt, det finns några engelska sammanfattningar i e-postmeddelandet. Medan den vanliga standardiserade poäng var närvarande, lovande lättare att förstå språket och uppdaterad information om tredje part abonnemang, program och enheter, en del av den sammanfattning som stod ut:

Vi har uppdaterat våra Användare Riktlinjer, vilket gör det tydligt att alla typer av ad-blockerare, robotar, och bedrägliga streaming verksamhet är inte tillåten

Spotify är precis som alla andra företag med behov av att göra en vinst. Men lönsamheten har varit extremt svårt, så mycket så att det just skrivit den första lönsamma kvartal i streaming-tjänsten är tolv-åriga historia. Det är en enorm mängd tid att förlora pengar kvartal efter kvartal.

Så dessa förändringar är utformade för att åstadkomma två saker. Se till att Spotify får alla de pengar som det ska (nr ad-blockerare), och förhindra Spotify från att betala ut pengar som det borde inte (inga falska strömmar). Tyvärr för Spotify, i tillägg till ad-blockerare för webbläsare, det finns appar för Windows och Android utformade för att blockera streaming-tjänsten annonser. Om du använder något av dessa alternativ, du bör nog sluta omedelbart, så att kontot får avslutas.

Spotify gör tydlig i sin formulering om att du accepterar de nya Villkoren för Tjänsten genom att fortsätta att strömma, och det enda sättet att välja bort att stänga ditt konto. Om du fortsätter att använda ad-blockerare, Spotify säger att det kommer att stänga av ditt konto. Det bästa sättet att undvika annonser på Spotify är att betala för premium-tjänst. Om du inte vill betala för premium, då måste du sluta använda ad-blockerare och acceptera annonser.