Het Beste Label Makers voor Elke Situatie

0
82

Kan een label maker brengt je vreugde? Soort van. Het kan zeker helpen u bij het organiseren van uw leven een beetje beter en is het makkelijker om dingen te vinden—we hebben een selectie van grote label makers voor het helpen van alles, van alledaagse voorwerpen om te knutselen of buiten gebruik.

De Beste Draagbare Elektrische Centrales
door Andrew Heinzman op 8 februari 2019

In onze onderling verbonden wereld een stroomstoring is bijzonder frustrerend. Maar als u een elektrische energiecentrale aan de hand, dan moet je nooit zorgen hoeft te maken over dode mobiele telefoons of gadgets weer.

De Beste Stofzuigers voor Huisdier Eigenaren
door Jennifer Allen op 7 februari 2019

Als het gaat om haren van huisdieren verwijderen, moet u een speciale stofzuiger die speciaal ontworpen is met haren van huisdieren in het achterhoofd. We hebben uitgecheckt het beste stofzuigers voor de job.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Het Beste Label Makers voor Elke Situatie

Jennifer Allen

@jenjeahaly

8 februari 2019, 11:00 uur EDT 8 februari 2019, 10:11 uur EDT

Epson

Kan een label maker brengt je vreugde? Soort van. Het kan zeker helpen u bij het organiseren van uw leven een beetje beter en is het makkelijker om dingen te vinden—we hebben een selectie van grote label makers voor het helpen van alles, van alledaagse voorwerpen om te knutselen of buiten gebruik.

Er komt een moment in ieders leven waar je ineens beseffen hoe nuttig het hebben van uw eigen labels zijn of zou worden indien u een label maker. Of het komt omdat je nodig hebt om een aantal label power adapters, zodat je ze makkelijker te identificeren, of wilt u om een ingewikkelde Tupperware-opslag systeem te organiseren, hobby-artikelen, er is een label maker voor u. Onze lijst omvat label makers van de verschillende mogelijkheden en prijzen, maar ze zijn allemaal van hoge kwaliteit en zorgen voor het verbeteren van je organisatorische vaardigheden op een bepaalde manier. Zelfs als het idee van hen sprankelende blijdschap geluid onwaarschijnlijke.

Hier vind je een van de beste label makers.

Beste Algemeen: Brother P-touch PTD210 ($25)

Broer

Als u een label maker is meestal alles in je leven dan kun je niet verkeerd gaan met de Brother P-touch PTD210. Het is voldoende veelzijdig voor verschillende situaties. Met één druk op de toetsen kunt u gemakkelijk snel toegang tot lettertypes, kaders, symbolen, evenals van sjablonen. Het heeft ook een gemakkelijke toegang tot het geheugen systeem, zodat u kunt maximaal 30 etiketten voor snelle herdruk.

14 lettertypen beschikbaar zijn 10 unieke stijlen, 97 frames, en meer dan 600 symbolen. Vanwege dat, het werkt gewoon geweldig om te saai en verantwoordelijke taken, zoals het organiseren van fiscale gegevens, alsook meer leuke projecten, zoals het regelen van uw kruidentuin potten mooi.

Kopen op Amazon

Het beste Voor Robuust Of Buiten Gebruik: Brady BMP21-PLUS-Rekenmachine Label Printer (€88)

Brady

Een robuuste label maker is nodig als u van plan op de kop veel buiten met een of meer van industriële locaties. Dat kan als je in de server ruimte labeling van de kabels, of als je gewoon duiken in de zolder op te ruimen wat draden. Zelfs als u gewoon behoefte aan een stoer label maker om te overleven onhandige druppels in een magazijn dan is de Brady BMP21-PLUS Handheld labelprinter is voor u.

Deze handheld-label maker is stevig en past bij uw toolbox mooi. Het skimps op een uitgebreid scala van ‘vrij’ heeft voor de tekst, maar er zijn nog steeds meer dan 100 symbolen om uit te kiezen. Het is goed geschikt voor het werken op onregelmatige of ruwe oppervlakken dankzij de labels’ agressieve lijm. Elk van hen heeft een superieure chemische weerstand.

Kopen op Amazon

Het beste Voor automaatstroken: DYMO LabelWriter 450 Turbo ($86)

DYMO

Voor eigenaren van kleine bedrijven, de DYMO LabelWriter 450 Turbo is zeker de moeite waard. Dat komt omdat, door de DYMO Postzegels software, kunt u het afdrukken USPS-goedgekeurd verzendkosten direct, zonder extra gedoe. Het is ook mogelijk om een print tot 71 mailadres, aflever -, map, barcode, en naambadge etiketten per minuut.

Extra opties ook betekenen kunt u aangepaste labels rechtstreeks vanaf uw PC of Mac, die is geweldig als je wilt pronken met uw bedrijfsnaam en reputatie. Het is een nette raak vooral als je nog steeds tot oprichting van jezelf.

Thermisch printen-technologie betekent dat u geen zorgen hoeft te maken over het betalen voor inkt en toner. Het is perfect voor de reguliere eBay en Etsy verkopers.

Kopen op Amazon

Het beste Voor Crafting: Epson LabelWorks LW-400 Label Maker ($105)

Epson

De Epson LabelWorks LW-400 Label Maker is bijzonder groot voor crafters, want het biedt een eigenzinnige stijlen en opties onder de meer traditionele lettertypes en symbolen. 14-lettertypen zijn beschikbaar, samen met meer dan 300 symbolen, 10 stijlen, en 75 frames.

Naast dat, de Epson label maker is één van de weinige die gebruik maakt van de marges. Elk label heeft een kleine marge, zodat de tape is niet verloren en de resultaten zien er veel beter dan dikke lege ruimte als je met andere label makers. De lettertypen zijn veel quirkier dan de meeste ook, dus het leent zich goed voor meer onconventionele label afdrukken. Crafters zal blij zijn, maar misschien niet netjes freaks die moet iets duidelijker.

Kopen op Amazon

Het beste Voor Industrieel Gebruik: DYMO Rhino 5200 Industriële Label Maker ($125)

DYMO

De Brady label maker is een geweldige voor stoere outdoor gebruik, maar de DYMO Rhino 5200 Industriële Label Maker is het absoluut het beste voor degenen die na een industriële label maker. Dat is omdat het gebruik maakt van DYMO industriële labels die chemische -, warmte -, en UV-bestendig. Dit label maker zal zelfs afdrukken krimpkous buizen en niet-zelfklevende etiketten.

Als dat, de sneltoets functionaliteit zal automatisch de grootte, de ruimte en de indeling tekst voor elektrische/patch-panelen of terminals, met een draad/kabel vlaggen ook een gemakkelijke optie. Het is niet goedkoop maar het is ideaal voor de professional die behoefte heeft aan het label vitale onderdelen.

Kopen op Amazon