Hantera Varning: Raspberry Pi 3 B+ Ultimata Starter Kit eller Super Retro Gaming Kit för $70

0
91

Kan en label maker ger dig glädje? Typ av. Det kan säkert hjälpa dig att organisera ditt liv lite bättre och göra det lättare att hitta saker—vi har ett urval av bra etikett beslutsfattare för medhjälp till allt från bruksföremål till tillverkning eller användning utomhus.

Den Bästa Bärbara Elektriska Kraftverk
av Andrew Heinzman den 8 februari, 2019

I vår sammankopplade världen till en strömavbrott är särskilt frustrerande. Men om du har ett kraftverk på sidan, då du aldrig oroa dig för att döda mobiltelefoner eller prylar igen.

Den Bästa Dammsugare för djurägare
av Jennifer Allen den 7 februari, 2019

När det gäller pet hårborttagning, du behöver en särskild dammsugare särskilt utformad med pet hår i åtanke. Vi har checkat ut de bästa dammsugare för jobbet.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Hantera Varning: Raspberry Pi 3 B+ Ultimata Starter Kit eller Super Retro Gaming Kit för $70

Andrew Heinzman

@andreas_andrew__

Februari 8, 2019, 10:46am EDT 8 februari 2019, 10:46am EDT

Har du sagt till dig själv att köpa en Raspberry Pi för de senaste åren? Nåväl, idag kan vara den dag du faktiskt göra det.

Att bygga en Raspberry Pi media center eller retro spelkonsolen kan vara svårt om du inte vet vad du gör. Du måste hitta rätt delar, och ofta du kan sluta spendera mer än $100 för ett projekt som borde har varit relativt låga.

Det är därför starter kit är en bra utgångspunkt för nya Raspberry Pi byggare. Startpaket tenderar att vara billiga, och de kan vara ett bra sätt att köpa alla delar som du behöver utan för mycket arbete.

Just nu, Woot säljer en Raspberry Pi 3 B+ Ultimata Starter Kit och en Super Retro Gaming Kit för $70 vardera. Det är $20 av en redan billig kit. Både kit kommer med en Raspberry Pi 3 B+, ett nätaggregat, kylare, en Samsung 32GB SD-kort, HDMI-kabel, och instruktioner byggnad.

Den Ultimata Starter Kit är inriktad mot nybörjare programmerare eller människor som vill bygga en liten media center för deras TV. Det är förpackad med ett klart fall, byglar, Lysdioder, band kablar, en ethernet-port och en dual-band 2,4 GHz och 5 GHz trådlöst LAN-kontakt. För att inte nämna, det kommer förladdad med NOOBS, en enkel OS-installer, så att du kan komma igång.

Super Retro Gaming Kit är givetvis riktad mot retro spelare. Även om det inte kommer förladdad med alla spel, om det inte kommer med två SNES-stil handkontroller, ett SNES stil fallet med en inbyggd fläkt, en RetroPie ladda ner guiden, en Bluetooth-anslutning, och en Wi-Fi-anslutning.

Köp på Woot