Hantera Varning: Få $100 Av 128GB iPad (6: e Gen) Just Nu

0
167

Kan en label maker ger dig glädje? Typ av. Det kan säkert hjälpa dig att organisera ditt liv lite bättre och göra det lättare att hitta saker—vi har ett urval av bra etikett beslutsfattare för medhjälp till allt från bruksföremål till tillverkning eller användning utomhus.

Den Bästa Bärbara Elektriska Kraftverk
av Andrew Heinzman den 8 februari, 2019

I vår sammankopplade världen till en strömavbrott är särskilt frustrerande. Men om du har ett kraftverk på sidan, då du aldrig oroa dig för att döda mobiltelefoner eller prylar igen.

Den Bästa Dammsugare för djurägare
av Jennifer Allen den 7 februari, 2019

När det gäller pet hårborttagning, du behöver en särskild dammsugare särskilt utformad med pet hår i åtanke. Vi har checkat ut de bästa dammsugare för jobbet.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Hantera Varning: Få $100 Av 128GB iPad (6: e Gen) Just Nu

Andrew Heinzman

@andreas_andrew__

Februari 8, 2019, 11:28am EDT 8 februari 2019, 11:28am EDT

Det finns inget bättre än en ny iPad. Och nu kan vara din enda chans att ta en ny iPad för $100 av innan alla Hjärtans Dag.

Just nu, Amazon säljer 128GB iPad 6: e Gen för bara $330—det är samma pris 32GB modellen går oftast för att göra detta till en mördare köpa. Denna iPad är en del av Apples senaste iteration av tabletter, och det är en av de bästa tabletter för professionella mobila spel spelare, musiker och bildkonstnärer. Åh, och det gör en bra alla Hjärtans Dag present.

IPad har en 9,7″ retina-skärm, fingeravtrycksläsare, HD 8MP kamera, och en 10-timmars batteritid. Det fungerar riktigt bra med en Apple-Penna, och det kan kopplas ihop med en Bluetooth-tangentbord för att skriva på språng. Det är en av våra favorit tabletter, och det kan även tävla med vissa bärbara datorer för många människor.

Naturligtvis erbjudanden som detta är få och långt mellan. IPad är en otroligt populär enhet, och det brukar säljs till ett pris av ca $430. Om du är intresserad av en iPad, som nu är en bra tid för att plocka upp den på ett löjligt $100 rabatt.

Köp på Amazon