Den Bästa Etiketten Beslutsfattare för Varje Situation

0
139

Kan en label maker ger dig glädje? Typ av. Det kan säkert hjälpa dig att organisera ditt liv lite bättre och göra det lättare att hitta saker—vi har ett urval av bra etikett beslutsfattare för medhjälp till allt från bruksföremål till tillverkning eller användning utomhus.

Den Bästa Bärbara Elektriska Kraftverk
av Andrew Heinzman den 8 februari, 2019

I vår sammankopplade världen till en strömavbrott är särskilt frustrerande. Men om du har ett kraftverk på sidan, då du aldrig oroa dig för att döda mobiltelefoner eller prylar igen.

Den Bästa Dammsugare för djurägare
av Jennifer Allen den 7 februari, 2019

När det gäller pet hårborttagning, du behöver en särskild dammsugare särskilt utformad med pet hår i åtanke. Vi har checkat ut de bästa dammsugare för jobbet.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Etiketten Beslutsfattare för Varje Situation

Jennifer Allen

@jenjeahaly

Februari 8, 2019, 11:00 EDT 8 februari 2019, 10:11 EDT

Epson

Kan en label maker ger dig glädje? Typ av. Det kan säkert hjälpa dig att organisera ditt liv lite bättre och göra det lättare att hitta saker—vi har ett urval av bra etikett beslutsfattare för medhjälp till allt från bruksföremål till tillverkning eller användning utomhus.

Det kommer en tid i varje liv där du plötsligt inser bara hur bra det med dina egna etiketter är—eller skulle vara om du hade en märket maker. Oavsett om det är för att du behöver för att märka några power adapter så att de är lättare att identifiera, eller om du vill ställa in ett intrikat Tupperware förvaring system för att organisera hobby leveranser, det är en märket maker för dig. Vår lista omfattar etikett beslutsfattare av olika förmågor och priser, men alla är av hög kvalitet och se till att förbättra din organisationsförmåga på något sätt. Även om tanken på dem gnistor glädje kanske låter osannolikt.

Här är gräddan av de bästa etikett beslutsfattare.

Totalt sett bästa: Brother P-touch PTD210 ($25)

Bror

Om du behöver en märket maker för det mesta allt i ditt liv då du inte kan gå fel med Brother P-touch PTD210. Det är tillräckligt mångsidig för många olika situationer. Med en touch-knapparna, du kan enkelt få snabb åtkomst till teckensnitt, bilder, symboler, liksom mallar. Den har även en easy access memory-systemet så att du kan lagra upp till 30 etiketter för snabb nytryck.

14 teckensnitt som finns med 10 unika stilar, 97 ramar, och mer än 600 symboler. På grund av allt detta, det fungerar bara bra nog för ansvarsfulla uppgifter som organiserar skatt poster, samt fler roliga projekt som arrangerar din örtagård krukor fint.

Köp på Amazon

Bäst För Robusta Eller Utomhus Användning: Brady BMP21-PLUS Handhållen etikettskrivare ($88)

Brady

En robust label maker är nödvändigt om du planerar på väg utanför en hel del med det, eller till mer industriella platser. Det kan vara om du är i serverrummet märka upp kablarna, eller om du helt enkelt djupdykning i vinden för att städa upp i några trådar. Även om du bara behöver en tuff label maker för att överleva klumpig droppar i ett lager då Brady BMP21-PLUS Handhållen etikettskrivare för dig.

Detta handburna label maker är robust och kommer att passa tillsammans med din verktygslåda fint. Det skimps på en omfattande samling av “ganska” funktioner för sms: a men det är fortfarande över 100 symboler att välja mellan. Det är väl lämpad för att arbeta på oregelbundna eller grova ytor tack vare den etiketter som ” aggressiva lim. Var och en av dem har bättre kemisk resistens.

Köp på Amazon

Bäst För Porto Etiketter: DYMO LabelWriter 450 Turbo ($86)

DYMO

För småföretagare, DYMO LabelWriter 450 Turbo är väl värt att kolla in. Det beror på, genom DYMO Frimärken programvara, som du kan skriva ut USPS-godkända frimärken direkt utan något extra krångel. Det är också möjligt att skriva ut upp till 71 adress, frakt, fil mapp, streckkod, och namnbricka etiketter per minut.

Ytterligare alternativ också innebära att du kan skapa anpassade etiketter direkt från din PC eller Mac, vilket är bra om du vill visa ditt företags namn och rykte. Det är en snygg touch särskilt om du fortfarande upprätta dig själv.

Termisk utskrift teknik innebär att du inte behöver oroa dig för att betala upp till bläck och toner heller. Det är perfekt för regelbundna eBay och Etsy säljare.

Köp på Amazon

Bäst För Bearbetning av: Epson LabelWorks LW-400 Label Maker ($105)

Epson

Epson LabelWorks LW-400 Label Maker är särskilt bra för hantverkare, eftersom det finns en del udda stilar och alternativ bland mer traditionella teckensnitt och symboler. 14 teckensnitt som finns tillgängliga, tillsammans med över 300 symboler, 10 stilar, och 75 ramar.

Vid sidan av att Epson label maker är en av de få som använder sina marginaler. Varje etikett har en liten marginal så att bandet inte slösas bort och resultaten ser mycket bättre än chunky tomma utrymmet som du får med andra etiketter som beslutsfattare. De teckensnitt som är långt quirkier än de flesta, så det lämpar sig väl för mer okonventionella etikettutskrift. Hantverkare kommer att vara glad, men kanske inte neat freaks som kommer att behöva något tydligare.

Köp på Amazon

Bäst För Industriell Användning: DYMO Rhino 5200 Industri-Label Maker ($125)

DYMO

Brady label maker är bra för robust användning utomhus men DYMO Rhino 5200 Industri-Label Maker är det absolut bästa för dem som efter en industriell kvalitet label maker. Det beror på att den använder DYMO industriella etiketter som inte är kemiska, värme och UV-resistent. Detta label maker kommer även skriva värme-krympslangar och icke-självhäftande etiketter.

Liksom att dess hotkey funktioner kommer automatiskt storleken, rymden, och formatera text för elektriska/patchpaneler eller terminaler, med en tråd/kabel-flaggor också ett enkelt alternativ. Det är inte billigt men det är idealisk för professionella som behöver etikett viktiga komponenter.

Köp på Amazon