Den Bästa Bil Schampo för Rengöring Smuts och Skräp från Din Bil

0
104

Ett bra bilschampo som är nyckeln för att starta upp din bil städning upplevelse precis. Den bästa bil schampo kommer att rensa bort all smuts utan att lämna ett märke eller en fläck i sikte. Vi har tittat på några av de bästa alternativen som finns där ute för dig.

Den Bästa Etiketten Beslutsfattare för Varje Situation
av Jennifer Allen den 8 februari, 2019

Kan en label maker ger dig glädje? Typ av. Det kan säkert hjälpa dig att organisera ditt liv lite bättre och göra det lättare att hitta saker—vi har ett urval av bra etikett beslutsfattare för medhjälp till allt från bruksföremål till tillverkning eller användning utomhus.

Den Bästa Bärbara Elektriska Kraftverk
av Andrew Heinzman den 8 februari, 2019

I vår sammankopplade världen till en strömavbrott är särskilt frustrerande. Men om du har ett kraftverk på sidan, då du aldrig oroa dig för att döda mobiltelefoner eller prylar igen.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Bil Schampo för Rengöring Smuts och Skräp från Din Bil

Jennifer Allen

@jenjeahaly

Februari 9, 2019, 8:00 am EDT 8 februari 2019, 8:27pm EDT

Boszyy Artist/Shutterstock

Ett bra bilschampo som är nyckeln för att starta upp din bil städning upplevelse precis. Den bästa bil schampo kommer att rensa bort all smuts utan att lämna ett märke eller en fläck i sikte. Vi har tittat på några av de bästa alternativen som finns där ute för dig.

I alla fall, vi har fokuserat på mjuka formuleringar som är pH-neutral och garanterat för att inte skada bilens klarlack eller underliggande färg. Vi har också tittat på några alternativ som fungerar bra utan vatten, eller som inte kräver att du wax separat efteråt. Efter alla, alla inte vill spendera timmar med utförliga uppgifter om sin bil, rätt?

Här är vår favorit bil schampo för varje situation.

Totalt sett bästa: Adam ‘ s biltvätt Schampo ($45)

Adam är Puts

Adams Bil Tvätta Shampoo är ett perfekt one-stop destination för tvätt av din bil. Det är pH-neutral och garanterar att aldrig scratch, orsaka virvlar, eller lämna vatten fläckar, och det är lätt att använda. Formuleringen är säker på att alla fordon ytor inklusive färg, gummi, vinyl, glas och plast.

Du kan använda den med en hink vatten för att skapa en rik, tjock i huvudet av skum eller du kan välja att koppla ihop den med en skum pistol eller kanon för en snö som konsekvens. Det doftar gott också vilket alltid är en välkommen bonus. Helt enkelt lägga till ett par gram av gel till ditt vatten och du har satt upp för att tvätta din bil utan några problem. Det är säker på att bli en favorit i ditt hem.

Köp på Amazon

Bästa Tvätt Och Balsam: Meguiar ‘ s Gold Class biltvätt ($30)

Meguiar ‘ s

Meguiar ‘ s Gold Class Car Wash är en pålitlig allt i ett-lösning om du vill ha något som både rengör och villkor för din bil. Eftersom inte alla vill göra det i ett separat steg. Meguiar ‘ s formulering gör ett bra jobb med skummande bort hård smuts och road smuts, samtidigt som det också att lägga till ultra-rika balsam för din lack. På något sätt, den gör allt detta utan att strippa bort vax skydd.

Som Adam ‘ s lösning, kan du slinka in den i en hink eller skum pistol så är det ganska lätt att tillämpa, men generellt kommer du att få bättre resultat från detta via hink och skrubba metod än skum gunning det. Ha detta i åtanke om du vill ha minimal ansträngning när man tvättar. Fortfarande, det kommer pågå ett tag tack vare dess höga koncentrationerna av ca 1 ounce till 1 liter vatten.

Köp på Amazon

Bästa Koncentrera: Kemiska Killar Citrus Tvätta och Glans ($45)

Kemiska Killar

Kemiska Killar är alltid ett bra märke för biltvätt produkter så kunde vi inte hoppa över att nämna Citrus Tvätta och Glans. Det luktar lika trevligt som det låter med en biologiskt nedbrytbar formula som utför något schampo som använder mer aggressiva kemikalier. Dess snabba penetrerande smörjolja skum som lyfter och håller jord, så du behöver inte lägga mycket kraft på att din tvätt.

Det också går en lång väg med 1 mössa av schampo kombinera med 5 liter vatten. Det fungerar lika bra via hink-metoden eller med hjälp av en skum pistol eller kanon. Se bara till för att skaka den före användning som annars agenter kan skilja sig i transit.

Köp på Amazon

Bäst För Vattenfria Tvätta: Adam ‘ s Waterless biltvätt ($54)

Adam är Puts

Oavsett om ekologisk eller praktiska skäl, det är inte alltid bekvämt att använda vatten när du tvättar din bil. Det är där Adam är Waterless biltvätt kommer till sin rätt. “Tvätta” är framtagen med extra tensider och smörjmedel så att det lyfter smuts upp på din mikrofiberduk utan behov av vatten. Det är inte precis det verktyg du bör vända sig till efter en grov och tumble dag off-logistikfrågor, men för regelbunden stadskörning smuts det är en intressant lösning.

Detta paket levereras med specialframställda Waterless biltvätt handdukar, men du kan även använda din egen. Dess extra smart att smörja formel låter konstigt men det gör ett bra jobb med att städa upp din bil utan att du behöver ansöka vatten först. Det är bra om du vill att städa bilen snabbt och inte bry sig om att få skum pistol eller hinkar ut, plus att det är bra för miljön också.

Köp på Amazon

Bäst För Extra Glans: Autoglym Karosseri Schampo Balsam ($18)

Autoglym

Vill ha ett schampo som ger dig en fin vaxliknande yta? Köp Autoglym Karosseri Schampo Balsam. Det är ett koncentrerat schampo med ett antal användbara bonusar. Det skapar en vattenavvisande finish samt protectant yta som är en hel del som ansöker wax för din bil. Det bästa är att du har sparat tid eftersom du har bara använt denna ett schampo istället för flera produkter.

Det är inte särskilt skummande så du behöver för att applicera den med en microfiber duk eller svamp snarare än skum pistol, men det är värt den tid och ansträngning att göra det. Det skapar helt slut, som skyddar bilens lack.

Köp på Amazon