Deal Alert: Raspberry Pi 3 B+ Ultimate Starter Kit of Super Retro Gaming Kit voor $70

0
82

Kan een label maker brengt je vreugde? Soort van. Het kan zeker helpen u bij het organiseren van uw leven een beetje beter en is het makkelijker om dingen te vinden—we hebben een selectie van grote label makers voor het helpen van alles, van alledaagse voorwerpen om te knutselen of buiten gebruik.

De Beste Draagbare Elektrische Centrales
door Andrew Heinzman op 8 februari 2019

In onze onderling verbonden wereld een stroomstoring is bijzonder frustrerend. Maar als u een elektrische energiecentrale aan de hand, dan moet je nooit zorgen hoeft te maken over dode mobiele telefoons of gadgets weer.

De Beste Stofzuigers voor Huisdier Eigenaren
door Jennifer Allen op 7 februari 2019

Als het gaat om haren van huisdieren verwijderen, moet u een speciale stofzuiger die speciaal ontworpen is met haren van huisdieren in het achterhoofd. We hebben uitgecheckt het beste stofzuigers voor de job.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Deal Alert: Raspberry Pi 3 B+ Ultimate Starter Kit of Super Retro Gaming Kit voor $70

Andrew Heinzman

@andrew_andrew__

8 februari 2019, 10:46am EDT 8 februari 2019, 10:46am EDT

Heb je al op jezelf te vertellen om te kopen Raspberry Pi voor de afgelopen paar jaar? Goed, vandaag zou de dag dat u daadwerkelijk te doen.

Het bouwen van een Raspberry Pi media center of retro gaming console, kan het moeilijk zijn als je niet weet wat je aan het doen bent. U moet vinden van de juiste onderdelen, en vaak kan je uiteindelijk de uitgaven meer dan $100 voor een project dat moet al relatief goedkoop.

Dat is de reden waarom starter kits zijn een goed uitgangspunt voor nieuwe Raspberry Pi bouwers. Starter kits hebben de neiging om goedkoop zijn, en ze kunnen een goede manier zijn om de bron van alle onderdelen die u nodig hebt zonder al te veel werk.

Nu, Woot is de verkoop van een Raspberry Pi 3 B+ Ultimate Starter Kit en een Super Retro Gaming Kit voor $70 per stuk. Dat is $20 uit van een al voordelige kit. Beide kits worden geleverd met een Raspberry Pi 3 B+, een voeding, heatsinks, een 32GB Samsung SD-kaart, een HDMI-kabel, en bouwinstructies.

De Ultimate Starter Kit is gericht op beginnende programmeurs of mensen die willen bouwen aan een kleine media center voor hun TV. Het is verpakt met een duidelijke zaak, jumper draden, LEDs, kabels lint, een ethernet-poort en een dual-band 2,4 GHz en 5-ghz draadloze LAN-connector. En niet te vergeten, het komt voorgeladen met NOOBS, een makkelijk OS installatie, zodat u kunt raken de grond lopen.

De Super Retro Gaming Kit is uiteraard gericht op het retro-gamers. Terwijl het niet komt voorgeladen met alle games, het komt met twee SNES stijl gamepads, een SNES stijl case met ingebouwde ventilator, een RetroPie download wizard, een Bluetooth-aansluiting, en een Wi-Fi aansluiting.

Kopen op Woot