Deal Alert: Amazon is het Verdisconteren van De Tablets en Smart-Apparaten voor Valentijnsdag

0
138

Kan een label maker brengt je vreugde? Soort van. Het kan zeker helpen u bij het organiseren van uw leven een beetje beter en is het makkelijker om dingen te vinden—we hebben een selectie van grote label makers voor het helpen van alles, van alledaagse voorwerpen om te knutselen of buiten gebruik.

De Beste Draagbare Elektrische Centrales
door Andrew Heinzman op 8 februari 2019

In onze onderling verbonden wereld een stroomstoring is bijzonder frustrerend. Maar als u een elektrische energiecentrale aan de hand, dan moet je nooit zorgen hoeft te maken over dode mobiele telefoons of gadgets weer.

De Beste Stofzuigers voor Huisdier Eigenaren
door Jennifer Allen op 7 februari 2019

Als het gaat om haren van huisdieren verwijderen, moet u een speciale stofzuiger die speciaal ontworpen is met haren van huisdieren in het achterhoofd. We hebben uitgecheckt het beste stofzuigers voor de job.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Deal Alert: Amazon is het Verdisconteren van De Tablets en Smart-Apparaten voor Valentijnsdag

Andrew Heinzman

@andrew_andrew__

8 februari 2019, 11:17am EDT 8 februari 2019, 11:17am (CET)

Nog steeds op zoek naar de perfecte Valentijnsdag cadeau? Je kon een beetje geld te besparen door het kopen van één op Amazon.

Nu, Amazon is het verdisconteren van de meeste tablets en smart-apparaten, met inbegrip van de Echo laten Zien en de Kindle Fire. En deze zijn niet een klein beetje aanbiedingen, sommige producten zijn 50 procent korting. Als uw Valentijn is een grote fan van het e-readers en smart home producten zijn, nu de perfecte kans om indruk op hen maken.

Natuurlijk kan je altijd deze producten kopen voor je Valentijn-dit jaar minder. Amazon zal niet weten wat het verschil is. Houd in gedachten dat minder dure producten, zoals de Echo Ingang, werken het beste wanneer u kopen een bos van hen. Grijpen een voor elke kamer van uw huis kunt uw smarthome setup nog efficiënter te maken.

Hier zijn de beste Valentijnsdag kortingen op Amazon producten:

  • Echo Input – $20
  • Amazon Echo – $70
  • Amazon Echo Plus – $120
  • Kindle Paperwhite – $100
  • De Kindle Fire 3-Pack – $108
  • Echo-Stip Kid ‘ s Edition – $35
  • Echo-Toon – $180
  • Echo Plek – $100
  • Ring Alarm Systeem – $160
  • Kopen Twee 4K Vuur TV Sticks – $85

Deze kortingen niet eeuwig meegaan (en Valentijnsdag nadert snel), dus wacht niet te lang om uw grote aankoop.

Kopen op Amazon