De Beste Auto Shampoo voor het Reinigen van Vuil en Vuil Uit Uw Auto

0
211

Een goede autoshampoo is de sleutel voor het beginnen van uw car cleaning ervaring. De beste auto shampoo zal het reinigen van al het vuil zonder het verlaten van een merk of een vlek in zicht. We hebben gekeken naar een aantal van de beste opties die er zijn voor u.

Het Beste Label Makers voor Elke Situatie
door Jennifer Allen op 8 februari 2019

Kan een label maker brengt je vreugde? Soort van. Het kan zeker helpen u bij het organiseren van uw leven een beetje beter en is het makkelijker om dingen te vinden—we hebben een selectie van grote label makers voor het helpen van alles, van alledaagse voorwerpen om te knutselen of buiten gebruik.

De Beste Draagbare Elektrische Centrales
door Andrew Heinzman op 8 februari 2019

In onze onderling verbonden wereld een stroomstoring is bijzonder frustrerend. Maar als u een elektrische energiecentrale aan de hand, dan moet je nooit zorgen hoeft te maken over dode mobiele telefoons of gadgets weer.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Auto Shampoo voor het Reinigen van Vuil en Vuil Uit Uw Auto

Jennifer Allen

@jenjeahaly

9 februari 2019, 8:00 uur EDT 8 februari 2019, 8:27pm (CET)

Boszyy Kunstenaar/Shutterstock

Een goede autoshampoo is de sleutel voor het beginnen van uw car cleaning ervaring. De beste auto shampoo zal het reinigen van al het vuil zonder het verlaten van een merk of een vlek in zicht. We hebben gekeken naar een aantal van de beste opties die er zijn voor u.

In alle gevallen hebben we ons geconcentreerd op zachte formules zijn pH-neutraal en gegarandeerd geen schade aan uw auto blanke lak of onderliggende verf. We hebben ook gekeken naar een aantal opties die werken heel goed zonder water, of dat het niet nodig u te wassen afzonderlijk achteraf. Immers, niet iedereen wil besteden uren waarin hun auto, toch?

Hier is onze favoriete auto shampoo voor elke situatie.

Beste Algemeen: Adam ‘ s Car Wash Shampoo ($45)

Adam ‘ s Polijstmiddelen

Adam ‘ s Car Wash Shampoo is een perfecte one-stop bestemming voor het wassen van uw auto. Het is pH-neutraal, garandeert nooit krassen veroorzaken wervelingen, of laat het water vlekken, en is gemakkelijk te gebruiken. De formule is veilig voor alle auto oppervlakken met inbegrip van verf, rubber, vinyl, glas en kunststoffen.

Je kunt het gebruiken met een emmer water om het creëren van een rijke, dikke schuimkraag of u kunt ervoor kiezen om het te koppelen met een schuim geweer of kanon voor een sneeuw-achtige consistentie. Het ruikt leuk ook dat is altijd een welkom bonus. Voeg gewoon een paar gram van de gel op uw water en je bent ingesteld voor het wassen van uw auto zonder enige moeite. Het is zeker een favoriet van jou.

Kopen op Amazon

Beste Wassen En Conditioner: Meguiar ‘ s Gold Class Car Wash ($30)

Meguiar ‘ s

Meguiar ‘ s Gold Class Car Wash is een betrouwbare alles-in-één oplossing als je iets wilt, dat zowel reinigt en voorwaarden van uw auto. Omdat niet iedereen wil om dat te doen in afzonderlijke stappen. Meguiar ‘ s formule heeft een goede baan van schuim weg grof vuil en vuil weg, terwijl ook het toevoegen van een ultra-rijke conditioners voor uw schilderwerk. Op een of andere manier, het doet dat allemaal zonder strippen afstand wax bescherming.

Zoals de Adam ‘ s oplossing kunt u glijden in een emmer of foam gun, dus het is vrij gemakkelijk toe te passen, hoewel over het algemeen zult u betere resultaten te krijgen uit deze via de emmer-en scrub-methode dan het schuim van de gunning. Houd dat in gedachten als u wilt minimale inspanning bij het wassen. Nog steeds, het zal duren je een tijdje dankzij de hoge concentratie van ongeveer 1 gram op 1 liter water.

Kopen op Amazon

Beste Concentreren: Chemical Guys Citrus Wash en Glans ($45)

Chemical Guys

Chemical Guys is altijd een geweldig merk voor de auto wassen van producten, dus konden we niet overslaan met de vermelding van zijn Citrus Wash en Glans. Het ruikt zo lekker als het klinkt, met een biologisch afbreekbare formule die uit voert shampoo die gebruik maakt van de meer agressieve chemicaliën. De snelle doordringende smeren schuim liften en houdt de bodem, zodat u niet hoeft te veel werk gestoken in uw was.

Ook gaat een lange weg met 1 dop van de shampoo te combineren met 5 liter water. Het werkt net zo goed via de emmer methode of met behulp van een schuim geweer of kanon. Zorg er wel voor te schudden voor gebruik anders de agenten kunnen apart in transit.

Kopen op Amazon

Het beste Voor Waterless Wash: Adam ‘ s Waterless Car Wash ($54)

Adam ‘ s Polijstmiddelen

Of het nu voor ecologische of praktische redenen is het niet altijd handig om het gebruik van water tijdens het wassen van uw auto. Dat is waar Adam ‘ s Waterless Car Wash tot zijn recht komt. Het ‘wassen’ is geformuleerd met extra oppervlakte-actieve stoffen en smeermiddelen, zodat het haalt het vuil op uw microfiber doek zonder de noodzaak voor water. Het is niet precies de tool moet u na een ruwe en tuimelen dag off-road rijden, maar voor het normale verkeer in de stad vuil het is een interessante oplossing.

Dit pakket wordt geleverd met een aantal speciaal ontworpen Waterless Car Wash handdoeken, maar u kunt ook gebruik maken van uw eigen. De extra gladde smeren formule klinkt raar, maar het doet een groot werk van het schoonmaken van uw auto zonder dat u hoeft te gelden het eerste water. Het is geweldig als je wilt voor het reinigen van de auto snel en niet de moeite om het schuim pistool of emmers, plus het is goed voor het milieu ook.

Kopen op Amazon

Het Beste Voor Extra Glans: Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner ($18)

Autoglym

Wilt u een shampoo die laat je met een mooie wax-achtige afwerking? Kopen Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner. Het is een geconcentreerde shampoo met een aantal handige bonussen. Het zorgt voor een waterafstotende afwerking als crème finish, dat is een beetje zoals het aanbrengen van wax uw auto. Het beste deel is dat u hebt opgeslagen tijd want je hebt gewoon gebruikt deze shampoo in plaats van meerdere producten.

Het is niet bijzonder bruisend, zodat je nodig hebt om dit toe te passen met een microfiber doek of spons plaats van foam gun, maar het is de moeite waard de tijd en moeite om het te doen. Het maakt heel de afwerking, evenals beschermt uw auto de lak goed.

Kopen op Amazon