Update Nu op te Lossen Groep FaceTime op Je iPhone, iPad en Mac

0
83
Radu Bercan/Shutterstock.com

Apple heeft zojuist iOS 12.1.4 en een macOS 10.14.3 patch. Deze updates lossen van de grote groep FaceTime fout die kan iedereen bellen met uw iPhone, iPad of Mac en audio hoort of zie video—zelfs als je niet akkoord gaat met het gesprek.

Het goede nieuws is dat je niet hoeft te maken over deze fout nu. Apple zegt dat het blijvend invalide groep FaceTime in iOS 12.1.3 en macOS 10.14.2, maar ook de oudere versies van de software.

Het slechte nieuws was kon je niet gebruik maken van de groep voor FaceTime voor meer dan een week, terwijl Apple gewerkt aan de oplossing. Apple ‘ s systeem pagina status punten uit de groep FaceTime-servers zijn nu weer online en kunt u weer make-groep FaceTime-gesprekken voeren— maar alleen nadat u de update uitvoert.

Voor het bijwerken van een iPhone of iPad, ga dan naar Instellingen > Algemeen > Software-Update op je iPhone of iPad en installeren van de update. Op een Mac, ga dan naar het Apple-menu > systeemvoorkeuren > Software-Update.

Nadat u de update hebt geïnstalleerd, kunt u zich veilig voelen opnieuw inschakelen van FaceTime op je iPhone, iPad of Mac.

Op een iPhone of iPad, ga dan naar Instellingen > FaceTime en zet FaceTime op. Op een Mac, de lancering van FaceTime en selecteer FaceTime > Zet FaceTime Op.

Je moet herhaal deze stap op elke iPhone, iPad en Mac—deze optie wordt gecontroleerd voor elk apparaat apart.

Deze bug fix oorspronkelijk werd verondersteld te komen van vorige week, maar Apple vertraagd. Nu, het is eindelijk hier. Die vertraging niet iedereen in gevaar, omdat Apple al naar beneden getrokken van de groep FaceTime-servers, maar nu de iPhone, iPad en Mac-gebruikers kunnen gebruik maken van de groep voor FaceTime weer.

GERELATEERD: Er is een Enorme Bug in FaceTime. Uitschakelen Van Het Nu