HP Inkt Abonnement Heeft DRM Schakelt u de Printer Cartridges

0
167
HP

Printerinkt is duur. HP belooft om te helpen met een abonnementsservice voor inkt, compleet met cartridges die stoppen met werken als u uw abonnement annuleert. Maar HP maakt u pagina ‘ s tellen, en ik zou liever print zo veel als ik wil.

HP Inkt Abonnement Klonk Als een Goede Deal

Medio 2016 ik werd uitgevoerd in een terugkerend probleem. Ik was altijd op printer inkt, en nieuwe cartridges duur waren. Laser printers goedkoper kan zijn voor veel mensen, maar mijn huishouden afdrukken als vele kleuren foto ‘ s als tekst documenten, wat betekent dat ze niet een goede keuze voor mij. Dus ik kocht een nieuwe inkjet printer op de belofte van HP is makkelijk te gebruiken inkt abonnement service. Voor een lage prijs, ik zou altijd de inkt die ik nodig had, zolang ik bleef op een pagina beperken, dat is.

Nu, jaren later, heb ik het besefte was er een andere prijs van de toelating. De inkt die ze hebben mij gezonden heeft niet de mijne; hij is van hen. En als ik het abonnement als de cyclus eindigt, de printer zal geen gebruik maken van de meer inkt en HP vereist stuur ik het terug naar hen. Ik heb te koop nieuwe inkt voor het vervangen van de inkt die is al in mijn huis.

HP Instant Inkt is Makkelijk te Gebruiken en Goedkoop Up-Front

HP

Zolang uw HP-internet-verbonden printer, HP Instant Inkt is zeer eenvoudig in te stellen. Ga je naar hun inschrijving site, aanmelden voor een account, en het aansluiten van uw printer. Zodra u klaar bent met aanmelden, HP stuurt u de inkt cartridges; facturering begint wanneer je ze installeren in de printer. HP vereist dat u om te kiezen een plan dat de grenzen van de pagina ‘ s die u kunt afdrukken per maand. HP maakt niet uit wat u afdrukt, worden alleen de pagina ‘ s die nodig zijn voor de job. Een pagina met een enkel woord op en een full-color foto pagina zijn allebei hetzelfde, zo ver als het plan is betrokken. Indien u geen gebruik maken van alle toegewezen pagina ‘s in de maand, de extra pagina’ s roll-over en kunt u ze de volgende maand.

Hoeveel je betaalt hangt af van het aantal pagina ‘ s dat u kunt afdrukken en roll-over. HP biedt een gratis plan met 15 pagina ‘ s per maand, maar geen roll-over. Als je over de limiet, betaalt u € 1 voor elke set van 10 pagina ‘s u afgedrukt (wat betekent dat als u de print vijf pagina’ s, u nog steeds $1 betalen). De eerste betaalde tier is $2,99 per maand voor 50 pagina ‘s, en de mogelijkheid om rollen-meer dan 100 pagina’ s uit vorige maanden. Extra pagina ‘s zijn nog steeds $1, – voor een set van 10 pagina’ s. De volgende stap is $3.99 per maand, met 100 pagina ‘s per maand en 200 roll-over pagina’ s. Je betaalt $1 voor sets van 15 pagina ‘ s als u op dit niveau. De top is $9.99 per maand 300 pagina ‘s en 600 roll-over pagina’ s. U betaalt € 1 per 20-pagina instellen als je over dit niveau te beperken.

De Inkt Stopt met Werken als U Annuleren

Hier is de kicker: als u opzegt, uw inkt stopt met werken. U leest het goed; zodra uw facturatie cyclus eindigt de printer accepteert de inkt niet meer, en je bent verplicht om het terug te sturen naar HP. Ten minste zij verzorgen de verpakkings-en verzendkosten zijn voor dat doel.

HP niet spreuk uit eventuele gevolgen in termen van service voor het niet verzenden van de inkt terug, dus dat hebben we gecheckt met een medewerker van de klantenservice. Ze behulpzaam te verklaren dat er niets gebeurt als je niet naar ze terug te sturen, maar de cartridges zou stoppen met werken. U zal hebben om te kopen meer inkt op uw eigen als u wilt bewaren, afdrukken. HP schepen die speciaal zijn gemarkeerd inkt als onderdeel van dit proces, en uw printer herkent dat het bestemd is voor Instant Inkt alleen voor abonnees. Het is in wezen DRM, maar in plaats van het vergrendelen van een digitale film of boek, deze sloten een fysiek product: de inkt in je printer.

Instant Inkt vereist een internet verbinding voor uw printer. HP legt uit dat zij monitor uw inkt niveaus, zodat ze weten wanneer om u meer, maar als beschreven in Termen van Service is de andere reden voor dit is op afstand uit te schakelen uw inkt cartridges als je wilt annuleren, of als er problemen zijn met uw betaling.

Deze termen geven ook HP toestemming om “op afstand wijzigen, patch, update, of anderszins wijzigen van uw printer, software, firmware of programmeren, zonder voorafgaande kennisgeving aan u aan te bieden de Instant Inkt service. HP zegt ook het op afstand bewaken van uw printer op het aantal pagina ‘ s en inkt status, evenals de soorten documenten die zijn afgedrukt (bijv., Word, PowerPoint, pdf, jpeg, etc.).”

U Bespaart Geld als U het Afdrukken Meestal Kleur

Als je vraagt of HP instant inkt is het een goede deal, het antwoord is een volmondig: het hangt ervan af.

In iets meer dan twee en een half jaar, ik heb afgedrukt 1517 pagina ‘ s. Veel van deze zijn in full-color prints van foto ‘ s, labels, enzovoort. Maar dit heeft ook een mix van reguliere documenten in zwart-wit, ook. Dankzij de roll-over pagina ‘ s die ik heb vermeden extra kosten elke maand met uitzondering van vier. Drie van die vier maanden heb ik afgedrukt op minder dan tien meer dan de limiet pagina ‘s; een maand ik drukte een extra 116 pagina’ s. Dus terwijl de meeste maanden betaalde ik $3 tot $4, een maand die ik betaalde $16 voor mijn overmatig pagina afdrukken

Algemene sinds ik bij HP inkt heb ik net onder de $110. Te vergelijken met de kosten van de inkt, ik ben goed bezig. Sinds ik me heb aangemeld voor het programma, HP verzonden één zwarte cartridge en twee van elke kleur cartridges. Ik ben op dit moment zitten op minder dan 25% in de bestaande zwarte cartridge en ongeveer 50% van de kleur cartridges. De exacte inkt HP stuurt is niet voor de verkoop, maar ze beschrijven het als een ‘extra hoge capaciteit’ in hun FAQ. De dichtstbijzijnde equivalent ik kan vinden voor mijn printer cartridges met Hoog Rendement. Ze verkopen een full pack (zwart, cyaan, magenta en geel) voor $110, – en een kleur pack voor $66. Zo side by side, ik heb $176 waarde van inkt en alleen betaald $110. Je zou kunnen proberen om geld te besparen met derden cartridges, maar HP en andere fabrikanten van printers hebben een lange geschiedenis van vechten tegen hun gebruiken. En met HP ‘ s juridische tekst regels dat uitleggen met behulp van een derde partij cartridge vervalt de garantie.

Terwijl de prijzen wiskunde werkt het voor mij goed is, kan het niet zo goed werkt voor je. HP stuurt alleen inkt wanneer je het nodig hebt, dus als u de print veel minder of veel meer dan ik, of je print gewoon tekst documenten, dan is de wiskunde verandert. Het is gemakkelijk om vast komen te zitten in overschrijdingen, en terwijl u kunt stap omhoog of omlaag in uw plan om dat te voorkomen, moet je goed opletten om te weten wanneer het nodig is.

De enige manier om te weten hoeveel pagina ‘s u hebt afgedrukt is om in te loggen op HP’ s website en controleer dan eerst. Als u vergeet om dit te doen en het niet bijhouden, u kunt gaan over uw plan. HP zal niet automatisch worden verplaatst u naar het volgende niveau. Dat is wat mij gebeurde in November: ik ging 100 pagina ‘ s over mijn limiet en niet in de gaten totdat de rekening kwam. Door dat punt, het was te laat om de stap te zetten naar het volgende niveau, dat zou me heeft gered geld.

Erger nog, als je nodig hebt voor het vervangen van uw printer, moet je om het te doen door middel van HP, of u verliest uw roll-over pagina ‘ s en plannen. Elke keer als ik print de eerste pagina is een onduidelijke puinhoop (dat telt tegen mijn limiet). Maar, tenzij ik willen verliezen de inkt betaalde ik voor, ik gebruik het “Vervangen van een Printer” proces op HP ‘ s website.

Ik ben het Beu om Bang te Printen

HP Instant Inkt is ontworpen en aangekondigd als een ‘set it and forget it”, en terwijl dat niet toe te voegen aan het gemak factor van alles, het is ook de valkuil. En dat is de reden waarom ik wil stoppen.

Volgens de wiskunde, ik ben het type persoon die kan profiteren het meest van HP ‘ s Instant-Inkt programma. Ik ben steeds meer inkt voor minder geld dan wanneer ik was gegaan een traditionele route en. Maar er is een secundaire kosten. Ben ik nog bang om met mijn printer voor de een reden waarom ik het te printen. Het is een vreemde stelling dat elke keer als ik naar print, ik voel me nu voor het eerst de noodzaak om te controleren of ik nog genoeg pagina ‘ s links in mijn plan. Het is als het vragen van HP om toestemming voor gebruik van mijn printer. En als ik vraag niet mooi genoeg is, zal ik extra betalen of, erger nog, ze nemen mijn inkt weg. En het is niet echt mijn inkt: HP ‘ s instant-inkt recycling pagina spreuk dit duidelijk (nadruk van mij):

HP Instant Inkt cartridges zijn het eigendom van HP en moet worden geretourneerd wanneer deze leeg zijn, of wanneer de service is geannuleerd

Ik kan niet denken aan iets anders in mijn huis, dat werkt op deze manier. Mijn banken niet in een verkaveling voor zittend tijd, en ik heb het niet nodig om voortdurend te betalen de meubelzaak van een vergoeding voor het recht tot gebruik van hun kussens. Ik vrees niet dat als ik niet betaal mijn kussen abonnement de winkel zal ze weg, laat me met een cushionless bank.

Mijn was machine vereist wasmiddel, maar ik ben niet beperkt in het aantal ladingen ik kan wassen in de maand. Ik betaal niet extra voor het doen van de was vaker wanneer het gebeurt om regenachtig en modderig, en het buiten houden van mijn reinigingsmiddel gevulde, ik heb nooit de behoefte gevoeld om te controleren of het goed is om mijn kleren wassen. Als ik besluit ik hou niet van het merk wasmiddel gebruik ik vandaag de dag ben ik niet verplicht om het terug te sturen omdat ik zou willen veranderen.

Maar dat is hoe het voelt met mijn printer. Ik wil niet stoppen met wat ik aan het doen ben, gaat u naar een website, en check als ik mag om af te drukken. Ik wil mijn printer aan de mijne zijn en gecontroleerd worden door mij. Alles wat ik moet doen is mezelf overtuigen dat vrijheid is de moeite waard de kosten van alle nieuwe inkt.