Het Blokkeren van Specifieke Artiesten op Spotify

0
90

Spotify is een beta testen van een functie die zal blokkeren u de muziek van een artiest je niet bevalt. De optie zal waarschijnlijk komen om iedereen uiteindelijk maar blijft bij de testen voor nu. Het goede nieuws is dat het is vrij eenvoudig te gebruiken.

Soms kan je echt niet tegen een bepaalde artiest muziek. Het is niet dat je niet van de persoon, maar de muziek die ze maken niet synchroniseren met je. En terwijl Spotify is fantastisch voor het ontdekken van nieuwe muziek en artiesten, kunnen agressief zijn om te suggereren bekende muzikanten of je wel of niet wilt horen. Gebruikers hebben lange aanvragen van een optie voor het blokkeren van nummers of muzikanten die ze niet graag, en Spotify erkend de aanvraag eind 2017 en gezegd had besloten tegen de uitvoering van de functie.

Blijkbaar is het veranderd natuurlijk, want nu de beta-testers zijn door het zien van een optie voor het niet spelen van een bepaalde artiest. Wanneer u bij het blokkeren van een kunstenaar, ze worden niet weergegeven in de radio-stations, tabel geeft een overzicht, of zelfs uw bibliotheek. De enige uitzondering lijkt te zijn in ze te zien in iemand anders song, wat logisch is.

Het beste van alles, het is ongelooflijk gemakkelijk te blokkeren van een kunstenaar. Doe het volgende:

Zoek eerst naar de artiest die u wilt blokkeren door te tikken op het pictogram zoeken op de bodem van de app, dan typt u de naam in de zoekbalk die wordt weergegeven.

Tik op de artiest profiel wanneer het verschijnt.

Tik op de overloop menu (drie verticale dots) in de rechterbovenhoek.

Tot slot, tik op de “speel niet met deze artiest” optie.

Je bent klaar! Geniet van de zoete melodieën van de muziek die je wilt.

Als u van gedachten verandert, kunt u de sprong terug naar de kunstenaar de pagina en tik op de overloop opnieuw op het menu, dan “Toestaan om te spelen met deze artiest.”

Helaas, we hebben alleen kunnen blokkeren kunstenaars op een iPad, onze Android-telefoon op Spotify ‘ s beta-programma nog niet over deze functie.