De Beste Draagbare Elektrische Centrales

0
200

In onze onderling verbonden wereld een stroomstoring is bijzonder frustrerend. Maar als u een elektrische energiecentrale aan de hand, dan moet je nooit zorgen hoeft te maken over dode mobiele telefoons of gadgets weer.

De Beste Stofzuigers voor Huisdier Eigenaren
door Jennifer Allen op 7 februari 2019

Als het gaat om haren van huisdieren verwijderen, moet u een speciale stofzuiger die speciaal ontworpen is met haren van huisdieren in het achterhoofd. We hebben uitgecheckt het beste stofzuigers voor de job.

De Beste Batterij-Aangedreven Video Deurbellen
Craig Lloyd op 6 februari 2019

Video deurbellen zijn een van de meest nuttige smarthome gadgets te hebben voor uw huis, maar als u liever niet bezig met de bedrading situatie, kunt u kopen de batterij-aangedreven modellen die je gewoon monteren aan een muur en maken verbinding met uw Wi-Fi.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Draagbare Elektrische Centrales

Andrew Heinzman

@andrew_andrew__

8 februari 2019, 8:00 uur EDT 6 februari 2019, 1:34pm EDT

In onze onderling verbonden wereld een stroomstoring is bijzonder frustrerend. Maar als u een elektrische energiecentrale aan de hand, dan moet je nooit zorgen hoeft te maken over dode mobiele telefoons of gadgets weer.

Grote capaciteit batterijen worden steeds goedkoper en efficiënter. Het is op een punt aanbeland dat een schoen-box middelgrote elektriciteitscentrale kan, in de juiste context, dat is, geven u meer kilometers dan een luide, gas aangedreven generator. En je kon gebruik maken van een power station te gaan off the grid voor een tijdje, zou je hoeft alleen om het te koppelen met een aantal zonnepanelen.

Het zal een lange tijd voordat je kunt gooien het gas in de cabine en vervang het met een rugzak vriendelijk power station, natuurlijk, maar de huidige generatie kerncentrales zijn pretty amazing en u kunt eenvoudig verblijf juiced up op een externe camping voor dagen en weer kleine stroomuitval met uw mobiele telefoon en laptop nog steeds going strong.

Maar er is veel om rekening te houden voor het kopen van een elektriciteitscentrale. Als u wilt dat een elektriciteitscentrale voor buiten of auto werken, dan moet je vinden van een die heeft een grote capaciteit en een stuk van de AC-of DC-poorten. Maar als je gewoon op zoek naar iets om een paar telefoons op een het kamperen reis, dan zult u zich willen richten op draagbaarheid en USB-poorten.

Gelukkig hebben we onderzoek gedaan voor je. Hier is onze favoriete centrales te houden, het sap stroomt of je nu in het bos, diep onder de sneeuw in een stroomstoring, of diep in een serieuze werk op de werf.

EcoFlow Rivier 412Wh Power Station ($550)

Als u op zoek bent naar een grote capaciteit power station dat meerdere apparaten kunt opladen tijdens een uitje of een stroomstoring, dan moet je een kijkje nemen op de EcoFlow Rivier. We hebben was lyrisch over de EcoFlow Rivier voor—het heeft een capaciteit van 412Wh, wat betekent dat je moet in staat zijn om de macht van TV en lichten voor een paar dagen. Of, als je wilt om te blazen door die 412Wh een beetje sneller, dan kunt u gebruik maken van de EcoFlow Rivier aan de macht tot 11 apparaten tegelijk. De Rivier heeft 2 USB Quickcharge ingangen, 2 gewone USB-ingangen, 2 USB-C-ingangen, 2 stopcontacten, 2 DC verkooppunten, en een 12V auto-poort. Dat is nogal een paar poorten en aanzienlijk meer dan u aantreft op de meeste centrales.

Als u behoefte aan wat extra sap, dan kunt u deze verlengen de levensduur van deze power station door koppeling met een EcoFlow zonnepaneel. Maar echt, 412Wh is meer dan genoeg power. Het enige echte nadeel aan dit apparaat is dat het vrij duur. En als je gewoon proberen op te laden een paar telefoons op een het kamperen reis, deze power station is misschien een beetje overkill.

Kopen op Amazon

Suaoki 150Wh Portable Power Station ($126)

Sommige centrales kan een beetje grof, vooral als ze veel ingangen. Maar de Suaoki power station is ongeveer de helft van de grootte van een schoenendoos en het vermogen tot 10 apparaten tegelijk. Deze power station is een 1 voor het snel opladen van USB-ingang, 3 reguliere USB-ingangen, 2 AC-poorten, 4 DC-poorten. Het heeft ook een set van ingebouwde verlichting, zodat u het kunt gebruiken als een lantaarn (met een gigantische batterij!) in een snuifje.

De Suaoki kan een heleboel apparaten in een keer, maar het heeft slechts een 150Wh capaciteit, dus je kunt niet verwachten dat het uitvoeren van TV ‘ s en laptops dagen tijd. Echt, dit apparaat is het beste voor de voeding van apparaten zoals ventilatoren of verlichting, of voor het opladen van telefoons en laptops. U kunt een paar maken van de Suaoki met een deel van de zonne-panelen voor de uitbreiding van haar leven, dat is een goed idee als je probeert te blijven uit het raster voor een paar dagen.

Kopen op Amazon

Jackery 240Wh Portable Power Station ($250)

Als u op zoek bent naar een sterke, mid-range power station, dan moet u overwegen de Jackery power station. Het heeft een capaciteit van 240Wh, dat is meer dan genoeg kracht om een TV of een Mini-Koelkast gaan voor een dag.

De Jackery heeft slechts twee USB-ingangen, een AC poort, en een DC-poort. Als u een power station dat uw familie door middel van een lange stroom-uitval, dan wilt u misschien om uit te shell voor een elektriciteitscentrale die meer macht heeft ingangen, zoals de eerder genoemde EcoFlow Rivier of een upgrade naar de $500 440Wh Jackery model. Maar als u slechts een power station voor persoonlijk gebruik, dan is de 240Wh Jackery is een perfecte keuze.

Net als andere centrales, die u kunt koppelen met een zonnepaneel. In feite, ze hebben een 50 watt zonnepaneel dat is specifiek gebouwd voor de Jackery power station.

Kopen op Amazon

DeWALT Professionele Power Station ($260)

Soms moet je meer zorgen maken over het opladen van uw accu van de auto dan uw telefoon batterij. De DeWALT professionele power station is bedoeld voor auto-onderhoud en noodgevallen. Het wordt geleverd met twee krokodillenklemmen om te springen met uw accu van de auto, een compressor opnieuw oppompen van uw banden, en een set van heldere werk-verlichting zodat u kunt zien wat u aan het doen bent. Natuurlijk, de DeWALT heeft ook twee WISSELSPANNING ingangen en twee USB-ingangen, dus je kunt het gebruiken om de macht van apparaten of voor het opladen van uw telefoon in een snuifje.

Dit is een relatief betaalbaar apparaat, en het kan gebruikt worden voor allerlei doeleinden. Maar het alleen heeft twee WISSELSPANNING ingangen en twee USB-ingangen, dus het kan moeilijk zijn om te delen met een gezin tijdens een stroomuitval of camping trip. U kunt krijgen wat extra leven van deze power station door het opladen met een zonnepaneel, of door passief te laden met uw auto op de sigarettenaansteker terwijl u rond te rijden. Houd in gedachten dat deze aanstekers hebben de neiging om op te laden dingen heel langzaam.

Kopen op Amazon

imuto 182Wh Camping Generator ($130)

Als u wilt de kleinste, meest betaalbare power station, dan moet je een kijkje nemen op de imuto power station. Het is een beetje groter dan een biertje, maar het heeft een mooie grote capaciteit van 182Wh, en het kan de macht tot 7 apparaten tegelijk.

De imuto heeft 3 DC-poorten, 3 reguliere USB-poorten, en 1 voor het snel opladen van USB-poort. Het niet is voorzien van een AC poort, maar u kunt gebruik maken van een first-party power omvormer voor apparaten up-to-100w, als je het echt nodig hebt. Maar om eerlijk te zijn, deze power station is het beste met laptops en mobiele telefoons. U bent niet van plan om een mini-koelkast uit dit ding, maar je zult in staat zijn om de kosten tot een stapel van draagbare apparaten.

Als er een power station de grootte van een frisdrankblikje je aanspreekt (en alles wat is aantrekkelijker wanneer ernaar verwezen wordt in blikjes frisdrank als een eenheid van de meting) het is moeilijk om nee te zeggen tegen de imuto. Het is vrij betaalbaar, en u kunt altijd het paren met een imuto zonnepaneel om te krijgen sommige extra levensduur van de batterij.

Kopen op Amazon