Det Bästa Smartwatches för Barn i Alla Åldrar

0
133

Video ringklockor är en av de mest användbara smarthome prylar att ha för ditt hus, men om du inte vill ta itu med ledningar situation, du kan köpa batteri-drivna modeller som du helt enkelt bara montera en yttervägg och ansluta till ditt Wi-Fi.

Det Bästa Bluetooth-Högtalare Telefoner För Din Gamla Bil
av Andrew Heinzman den 5 februari, 2019

Om du har en äldre bil, då avsaknaden av Bluetooth kan vara ganska frustrerande. Men du kan fortfarande ringa handsfree-samtal och strömma musik med en Bluetooth-högtalartelefon.

Makeblock Neuron Explorer Kit Review: En Dyr Programmering Craft Kit För Barn
av Jennifer Allen den 5 februari, 2019

Nintendo Labo har på något sätt gjort kartong-baserade tech toys något vi tar på allvar, och det visar sig att Nintendo är inte den enda tillverkaren angelägna om att anamma konceptet. Makeblock har gått med på det roliga med sina Neuron Explorer Kit.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Smartwatches för Barn i Alla Åldrar

Jennifer Allen

@jenjeahaly

Februari 6, 2019, 8:00 am EDT februari 5, 2019, 12:36pm EDT

supparsom/Shutterstock

Smartwatches är inte bara för vuxna längre. Dessa barn-centrerad erbjudanden är perfekt för en kille som vill ha en smartwatch precis som sin mamma och pappa. Det är till synes en smartwatch för varje situation nu, vilket är anledningen till att ditt barn kan också njuta av att ha sina egna smartwatch. Vi har kollat ut det bästa kläder för ditt barn, oavsett deras ålder eller smak.

Nu, på senare år, smartwatches för barn har inte haft det största anseende. Vissa är fylld med allvarliga integritet och säkerhet brister som är ett stort problem. Vi har sett till att plocka ut en hög kvalitet smartwatches som inte har några sådana frågor. På det sättet, ditt barn kan ha roligt, och du kommer inte att behöva oroa dig för vem som är att spionera på dem.

Här är vårt val av de bästa smartwatches för ditt barn.

Totalt sett bästa: VTech Kidizoom DX2 ($57)

VTech

Den VTech Kidizoom DX2 är en fast erbjudande från VTech, ett företag känt för tillverkning hållbara tech leksaker för barn. Det är bra, samtidigt som det också har packat, och vattenstänk.

Barnen kan lära sig att tala om tiden med analog och digital klocka ansikten, liksom att spela vissa spel. Det är ett monster att fånga spel som använder sig av augmented reality-teknik, tillsammans med aktivt spela utmaningar i samband med titta på rörelsesensorn och stegräknare. Två kameror som du kan lägga till det roliga med barnen möjlighet att ta videor, bilder och selfies innan anpassa dem eller välja att göra dem till titta på ansikten.

Det är säker på att vara en hit med de flesta barn, liksom praktiskt också.

För föräldrar, de behöver inte oroa dig för att barnen tillgång till något de inte vill ha dem (anslutningar är super begränsat med allt om denna klocka är fristående), plus att de kan begränsa sina barns användning via föräldrakontroll.

Det är värt att notera att ett par år tillbaka, VTech var på tapeten för ett allvarligt dataintrång via sitt Lärande Lodge service (företagets online-portal som omfattar allt från utbildning till kosmetiska nedladdningar för anslutna VTech produkter). Några allvarliga säkerhet lapp och böter från FTC senare, de har fixat upp saker, men om du är orolig att du kan hoppa över att använda Lärande Lodge funktion helt och hållet.

Köp på Amazon

Bästa För Att Umgås: Kurio Watch 2.0+ ($56)

Kurio

Barn vill kunna chatta med sina vänner, precis som alla andra. Den Kurio Watch 2.0+ är en klocka som erbjuder meddelandefunktioner, men med en viss säkerhet medvetna begränsningar kastas. Klockan låter barnen meddelande sina vänner via Bluetooth. De kan dela texter, emojis, selfies, klotter, och röstinspelningar med andra Kurio klockor och Android-enheter, förutsatt att du har Kurio-appen installerad.

Det är rimligt förseglas som du har för att koppla ihop enheter från början, så du behöver inte oroa dig för att något misstänkt pågår. Bluetooth-anslutning innebär också att barnen kan spela spel med vänner som också har en Kurio Titta på.

På andra håll, det är en verksamhet tracker, musik spelare, alarm, kalkylator, kalender, och det innebär att lägga in ICE (I Nödfall) detaljer, så finns det mycket att gilla här.

Köp på Amazon

Bäst För Star Wars-Älskande Barn: VTech Star Wars För Första Stormtrooper Smartwatch ($49)

VTech

Det är ovanligt att stöta på en kille som inte går genom en Star Wars-fas så kommer vi att gå vidare och rekommenderar den VTech Star Wars För Första Stormtrooper Smartwatch. Det erbjuder en kamera, digitala och analoga urtavlor, en stegräknare, det är splash proof… Ohh ja, och Star Wars.

Det är Star Wars-funktionalitet som sticker ut mest här. Det smartwatch är kameran som innehåller mer än 20 Star Wars tema effekter, med varje klocka ansikte på samma sätt som tema. Spel vis, det är tre Star Wars mini-spel inklusive sprängning asteroider, flyr Stormtroopers, och racing med BB-8. Plus, det är en röst förändras app så du kan låta som en alien. Det är massor av kul.

Som de andra VTech titta här, det finns ingen kontakt med omvärlden så att föräldrar behöver inte oroa dig för att barnen blir delaktiga i något ondsinte här. Det är ett ansvarsfullt bit av oberoende för dem.

Köp på Amazon

Bästa För Att Skapa Goda Vanor: Bläckfisk Titta 2 ($80)

Bläckfisk

Barnen ofta behöver en liten knuff i rätt riktning när det gäller att lära sig goda vanor. Det är där Bläckfisk Titta 2 kommer till sin rätt. Det fungerar som en schemaläggare och assistent som hjälper föräldrar att rada upp vad de vill att deras barn att göra varje dag, samtidigt som barnet vet vad som händer också. Genom en blandning av tider och ikoner (så att barnet inte nödvändigtvis behöver kunna läsa den tiden), den unge kan veta exakt hur mycket speltid de har innan middagen, eller bli påmind om att borsta tänderna på morgonen.

I huvudsak, det sparar förälder från tjat hela tiden samtidigt som den hjälper barnet att känna sig mer oberoende och kontroll över sina egna liv. Precis lika bra är natten ljus inslag som även fungerar som klocka är laddstationen. Placera bara titta på laddning för ipod, och den lyser upp och ger ditt barn en stor (och söt) natten ljus tillsammans med sina nya coola titta på. Men oroa dig inte—det är också möjligt att växla natten ljus ut för om ditt barn föredrar mörker. På toppen av det, söt nattlampa bas även fungerar som en väckarklocka väckarklocka, belysning upp på morgonen när det är dags att gå upp.

Det fungerar också som ett fitness-tracker på toppen av allt detta. Och föräldrarna? Oroa dig inte om dina barn att komma åt olämpligt innehåll eller meddelanden personer. Detta är en fristående klocka som handlar om att bygga upp goda vanor och inget annat. Ingen kamera, ingen anslutning (utöver Bluetooth-anslutning till moderbolagets telefonen så att programmet barnets schema och titta på inställningarna) bara kul att titta på ansikten och vana att bygga.

Köp på Amazon

Bäst För Tonåringar: Ticwatch E ($130)

Ticwatch

Tonåringar vill ha en smartwatch som ser coolare än de andra listade här. Visserligen kommer de förmodligen ha ett Äpple Titta på men vill du verkligen att anförtro dem med något så dyrt direkt? Köp dem Ticwatch E och förutsatt att de inte skräp det är, anser en dyrare smartwatch när de blir äldre.

Den Ticwatch E är en elegant Android Bära 2.0-baserade smartwatch. Det betyder massor av alternativ med tillstånd av app store, samt omfattande fitness tracking via Google Passform. Det finns en inbyggd GPS samt pulsmätare, så det är perfekt för mer aktiv tonåringar. De kan också ansluta den till sin smartphone, så att de kan ta emot anmälningar samt utbyta meddelanden genom det. Det finns inget stöd för NFC, men det är ett relativt litet pris att betala för en sådan billig smartwatch. Det är ett utmärkt alternativ för tonåringar som vill ha något lite mer vuxna.

Köp på Amazon