Hantera Varning: Ta en Anker 10W Trådlös Laddare till 46% Mindre ($13)

0
85

Om du har en äldre bil, då avsaknaden av Bluetooth kan vara ganska frustrerande. Men du kan fortfarande ringa handsfree-samtal och strömma musik med en Bluetooth-högtalartelefon.

Makeblock Neuron Explorer Kit Review: En Dyr Programmering Craft Kit För Barn
av Jennifer Allen den 5 februari, 2019

Nintendo Labo har på något sätt gjort kartong-baserade tech toys något vi tar på allvar, och det visar sig att Nintendo är inte den enda tillverkaren angelägna om att anamma konceptet. Makeblock har gått med på det roliga med sina Neuron Explorer Kit.

Det Bästa Surroundljud Ställer med Trådlösa Bakre Högtalare
av Michael Crider på den 4: e februari, 2019

Det är inget som säger välkommen-till-framtiden som en full surround sound system—men det är inget som säger att det är-den-20-talet som högtalarkablar kör runt i vardagsrummet. Tur du, tack vare trådlösa högtalare, behöver inte re-wire ditt hus för att bli av med dem.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Hantera Varning: Ta en Anker 10W Trådlös Laddare till 46% Mindre ($13)

Josh Hendrickson

@canterrain

Februari 5, 2019, 10:17am EDT februari 5, 2019, 10:19am EDT

Anker

Trådlös Laddning är en lyx man kan leva utan, men när du upplever glädje av trådlöst, du kommer inte att gå att gå tillbaka. Tack och lov Anker ‘ s wireless charging pad är på rejäl rabatt för strax under $13 idag.

Som de flesta trådlösa laddare idag, Anker använder Qi (uttalas “chee”) standard och troligen fungerar med din telefon om den har stöd för trådlös laddning. Den levereras med en USB-kabel, men du måste ge vägg-adapter.

Anker ‘ s pad erbjuder 10W Snabb Laddning för Samsung-telefoner (om du ger en Snabb Laddning 2.0/3/0 vägg-adapter), men iphone kommer ut i en långsammare hastighet.

Laddaren i sig är något kompakt, men kommer sannolikt att sticka ut på sidorna av telefonen. Ett blått ljus på plattan med tänds för att ange att du träffar sweet spot för laddning, och om du placerar telefonen på rätt sätt, kan du täcka det lättare för mörka rum. Den texturerade ytan är klibbig nog enheten kommer inte att glida av på egen hand.

Om du redan har en ledig vägg-adapter (och låt oss vara ärliga, du förmodligen gör), detta är ett utmärkt sätt att plocka upp trådlös laddning på de billiga. När du ställer ner telefonen på plattan i mörkret för första gången, kommer du aldrig vill fumla med en sladd igen.

Köp på Amazon