Deal Alert: Pak een Echo te laten Zien en Philips Hue-Lamp voor $180

0
83

Als u een oudere auto, dan is het ontbreken van Bluetooth kan het soort van frustrerend. Maar je kunt nog steeds handsfree bellen en streamen van muziek met een Bluetooth-luidspreker.

Makeblock Neuron Explorer Kit Review: Voor Een Dure Programmering Craft Kit Voor Kinderen
door Jennifer Allen op 5 februari 2019

Nintendo Labo heeft een of andere manier de karton-gebaseerd tech speelgoed iets wat we serieus nemen, en het blijkt dat Nintendo is niet de enige fabrikant die graag omarmen van het concept. Makeblock heeft zich op het plezier met hun Neuron Explorer Kit.

De Beste Surround set met Draadloze achterluidsprekers
door Michael Crider op 4 februari 2019

Niets zegt welkom-op-de-toekomst-als een volledige surround sound systeem—maar niets zegt dat het de 20e eeuw, zoals speaker draden rondom de woonkamer. Gelukkig heb je, dankzij de draadloze luidsprekers, niet hoeft te re-wire uw huis om zich te ontdoen van hen.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Deal Alert: Pak een Echo te laten Zien en Philips Hue-Lamp voor $180

Andrew Heinzman

@andrew_andrew__

5 februari 2019, 10:30 (CET)

Het beheren van uw smart home kan moeilijk zijn, vooral als je leeft met andere mensen. Maar de dingen zou makkelijker zijn als je een smart home hub, zoals Amazon ‘ s Echo laten Zien.

We hebben veel tijd besteed aan het praten over smart hubs, en het is duidelijk dat de beste smart hubs zijn in staat van het doen van unieke dingen. Ze kunnen uitbreiden van de manier waarop we denken over smart tech, en we willen dat ze in elke kamer van ons huis. De Echo Show is een van die producten. Het is een fijne smart hub, maar het is ook een draadloze speaker, een maat-TV, een kookboek, een video-chatten apparaat, en zo veel meer.

De Echo Show is in wezen een premium versie van de Echo-Stip. Het is een slimme huis-hub met een groot 10″ scherm en een grote ol’ luidspreker. Maar de Show heeft veel opvallende eigenschappen die maken dat het een zeer unieke apparaat. De Show is geïntegreerd met Amazon Alexa, en het maakt gebruik van acht verschillende microfoons om ervoor te zorgen dat Alexa altijd hoort uw opdrachten. Het heeft een HD-camera en super responsieve touch screen dat iedereen kan waarderen.

Nu, de Amazone Echo Toon bundel is te koop voor $180. Deze bundel, die is voorzien van een 2e generatie Amazon Echo en een Philips Hue smart-lamp, gewoonlijk verkoopt voor $245. Gewoon in gedachten houden dat de Echo Zien is op voorraad, dus het kan een tijdje duren om te krijgen.

Kopen op Amazon