De Beste iPhone XS Gevallen Om Uw Telefoon op een Stijlvolle En Veilige

0
142

Als u een oudere auto, dan is het ontbreken van Bluetooth kan het soort van frustrerend. Maar je kunt nog steeds handsfree bellen en streamen van muziek met een Bluetooth-luidspreker.

Makeblock Neuron Explorer Kit Review: Voor Een Dure Programmering Craft Kit Voor Kinderen
door Jennifer Allen op 5 februari 2019

Nintendo Labo heeft een of andere manier de karton-gebaseerd tech speelgoed iets wat we serieus nemen, en het blijkt dat Nintendo is niet de enige fabrikant die graag omarmen van het concept. Makeblock heeft zich op het plezier met hun Neuron Explorer Kit.

De Beste Surround set met Draadloze achterluidsprekers
door Michael Crider op 4 februari 2019

Niets zegt welkom-op-de-toekomst-als een volledige surround sound systeem—maar niets zegt dat het de 20e eeuw, zoals speaker draden rondom de woonkamer. Gelukkig heb je, dankzij de draadloze luidsprekers, niet hoeft te re-wire uw huis om zich te ontdoen van hen.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste iPhone XS Gevallen Om Uw Telefoon op een Stijlvolle En Veilige

Andrew Heinzman

@andrew_andrew__

5 februari 2019, 8:00 uur EDT 4 februari 2019, 1:18pm EDT

Het kan verleidelijk zijn om mee te nemen op uw dure nieuwe iPhone zonder case. Sommige gevallen zijn lelijk, of te groot voor uw telefoon. Maar er zijn tal van goed uitziende gevallen die past bij uw stijl.

Er zijn een verscheidenheid van iPhone XS gevallen, en geen van hen zijn gelijk geschapen. Sommige zijn dik, sommige zijn dun, en een paar gebruikt kan worden als portemonnee of draagbare batterijen. Je moet wat tijd nemen om na te denken over wat je wilt of nodig hebt van een telefoon geval voor het kopen van een, gewoon om ervoor te zorgen dat je gaat voor een product dat past bij uw behoeften. Immers, je gaat om te kijken naar die telefoon in geval elke keer als je trek je iPhone.

Als je eenmaal weet wat voor soort het geval u wilt, kan het nog moeilijk worden om een product te vinden die aan uw behoeften voldoet. Dat is de reden waarom we hebben de tijd genomen om het vinden van de beste iPhone XS gevallen in een verscheidenheid van stijlen.

Opmerking: elk van de volgende gevallen zal net zo goed werken op uw iPhone X als je iPhone XS, dus als je nog aan het schommelen van de perfect grote iPhone-X kunt u winkelen met vertrouwen tegemoet.

Spigen Zware Armor Case ($16)

Spigen is een grote naam in de wereld van telefoon gevallen voor een paar jaar nu, en hun Zware Armor-case is een mooi voorbeeld van een duurzame, comfortabele telefoon geval. Verrassend, dit Spigen geval is slechts 0.15″ dik, maar het biedt twee lagen van de impact kussen om ervoor te zorgen dat uw telefoon niet uit elkaar vallen na een harde drop.

Deze case is zo dun dat het ondersteunt draadloos opladen, dat is een beetje van een verrassing. Het maakt niet obscure uw telefoon lightning-poort, maar het behandelt het volume van de telefoon bedieningselementen met een aantal tastbare knoppen, die kan een schakel zijn voor sommige mensen. Maar maak je geen zorgen, ze zijn mooi clicky knoppen.

Kopen op Amazon

De OtterBox SYMMETRIE SERIES Case ($18)

De OtterBox is een andere grote naam in de wereld van de gevallen van de telefoon. Ze zijn bekend voor hun omvangrijke gevallen, maar ze hebben de laatste paar jaren doorgebracht invoering slanker gevallen aan hun product. De OtterBox SYMMETRIE SERIES case voor de iPhone XS is dik, maar nog steeds comfortabel. Het heeft een zachte ontwerp dat afgeschuinde kanten rondom de rand van het iPhone-scherm om te voorkomen dat het scherm beschadigd, en het is dun genoeg om de ondersteuning voor draadloos opladen.

Deze case wordt geleverd in een verscheidenheid van stijlen, het is dus een goede optie voor mensen die proberen om te voorkomen dat het saai rubber design van de meeste gevallen van de telefoon. Het maakt niet verhullen van de iPhone lightning-poort, maar het behandelt het volume van de telefoon bedieningselementen met kleine rubberen knoppen.

Kopen op Amazon

TORRAS Dunne Liefde Series Case ($17)

Sommige mensen willen gewoon een super-slim case voor iPhone XS. De TORRAS Liefde Series case is een zeer low-profile hard geval, en dat komt in een verscheidenheid van kleuren die kunnen een beroep doen op de volkeren in verschillende stijlen. U kunt nog steeds gebruik maken van draadloos opladen met deze zaak, en niet de dekking van uw telefoon lightning-poort. Het is bekleed met een microfiber materiaal dat wordt voorkomen dat eventuele krassen kunnen ontstaan op de achterzijde van uw telefoon.

Hoewel de TORRAS geval zal het toevoegen van een vleugje duurzaamheid van uw iPhone XS, het zal niet eenzelfde bescherming biedt als een rubberen behuizing. Het is een geweldige optie voor mensen die willen een echt slank geval, maar als je butterfingers (zoals ik), dan wil je misschien een iets steviger.

Kopen op Amazon

Smiphee 4000mAh-Batterij Case ($40)

Gevallen van de telefoon die ook als tweepersoons draagbare batterijen zijn niet erg populair, omdat ze de neiging te zwaar en te duur. Maar de Smiphee accu case is een uitzondering op de regel. Het is een lichtgewicht case die kunnen het dubbele van de levensduur van uw batterij, terwijl te beschermen tegen vallen of gooit. Het is bekleed met een microfiber materiaal dat beschermt uw telefoon tegen krassen, zodat je niet per ongeluk schade of verlagen van uw iPhone XS verkoopwaarde.

Dit geval niet belemmeren je lightning-poort, maar het is een beetje te dik voor draadloos opladen. Maar als je met behulp van de Smiphee, dan zult u het opladen van uw iPhone minder vaak, dus beschouw het als een trade-off.

Kopen op Amazon

Zover Lederen Wallet Case ($40)

Als u op zoek bent om ruimte te besparen in uw zak of tas hebt, dan moet u overwegen het grijpen het Zover wallet case. Het is een magnetische fold-out geval dat beschermt beide zijden van de telefoon, terwijl ook het houden van uw creditcards en geld veilig.

In tegenstelling tot sommige andere iPhone XS gevallen het Zover is dun genoeg om ondersteuning voor draadloos opladen. En de zachte stof niet obscure uw telefoon lightning-poort of-knoppen, dat is een droom.

Kopen op Amazon