Här är Hur man Unsend Meddelanden på Facebook Messenger

0
105
TechCrunch

Förra året avslöjades det att Mark Zuckerberg hade en option att “unsend” meddelanden som skickas på Facebook Messenger. När den informationen kom ut, alla som använder Messenger ville ha på funktionalitet också—och nu Facebook är att leverera.

Så, för att vara tydlig, den nuvarande “radera” alternativet på Facebook Messenger bara tar bort det meddelande som du—mottagaren kan fortfarande se det. Det innebär också att det är fortfarande på Facebook Messenger-servrar. Den Unsend har, däremot, kommer att tillåta användare att helt ta bort meddelandet som om det aldrig hänt.

Naturligtvis, det finns en hake: det är begränsat till en liten, 10 minuters fönstret. Det innebär att du inte kommer att kunna köras tillbaka till gamla meddelanden och unsend vad du vill, som är både en besvikelse och en logiskt. Fortfarande, om du säger något och genast ångra det, kommer du att kunna unsend det börjar idag. Här är hur.

Det är en ganska enkel alternativ: bara lång-tryck på meddelandet. Du kommer att få normal reaktion emoji precis ovanför meddelandet, samt några alternativ som anges nedan: Kopiera, ta Bort och Framåt. Detta ersätter Kopiera, Vidarebefordra, Radera val som historiskt sett har varit här.

TechCrunch

Knacka på ta Bort alternativet kommer då att erbjuda två alternativ: “”ta Bort Alla” och “Ta för Dig.” Ganska självförklarande här, men om du trycker på “ta Bort Alla” alternativ det kommer unsend meddelandet. Det senare alternativet kommer att fungera på samma sätt som den nuvarande för att ta Bort alternativet fungerar.

Medan det har inte bekräftats ännu, detta borde fungera på samma sätt i Messenger på webben: för muspekaren över ett meddelande, klicka på ellips meny-knappen, och välj sedan alternativet ta Bort. Vi kommer att bekräfta detta när funktionen är tillgänglig för oss att använda.

Och det är allt som finns till detta. Denna funktion kommer att börja rulla ut idag till alla.