Beste Utendørs Wifi Sikkerhet Kameraer for 2019

0
213

Alle ønsker å føle seg trygge i sitt eget hjem, men ikke alle ønsker å investere i et sikkerhetssystem. Kanskje du er bundet av en leietaker er kontrakten å gjøre noen varige endringer, eller kanskje du ikke har tillit til en tredjepart med ditt hjem.

Uansett hva dine grunner, det er mange muligheter for utendørs Wi-Fi-sikkerhet kameraer som gir deg en real-time visning utenfor veggene i hjemmet ditt helst, dag eller natt. Dette er de beste anbefalinger.

Disse kameraene har blitt evaluert basert på
pris, oppløsning, nattsyn, og en rekke andre funksjoner for å sikre at du
få den beste bang for pengene—og det beste fred i sinnet.

1. Nest Utendørs Sikkerhet Kamera

Reiret har gjort et navn for seg selv i smarte hjem bransjen, og Reiret Cam Utendørs er intet unntak. Kameraet har imponerende tekniske spesifikasjoner og en prislapp som, mens den er ikke billig, er absolutt overkommelig gitt nivå av kvalitet i sin konstruksjon.

 • 1080p-video med 30 bilder/sekund
 • 130-graders FOV
 • To-veis lyd
 • IP66 værbestandighet

Reiret Cam Utendørs har nattsyn som gjør det enkelt å se på all aktiviteten rundt ditt hjem uansett hvor mørkt det er. Push-varslinger varsle deg når bevegelse er registrert, og et abonnement for å Hekke Oppmerksom gir deg utvidet video avspilling, slik at du kan se tilbake og se på nøyaktig hva som skjedde mens du var borte.

Selv om det ikke er trådløs, kan den konstante strømmen betyr at du aldri trenger å bekymre deg for batteriet går døde. Så lenge du har en internett-hastighet på minst 2 mbps, som du kan stole på pålitelig video avspilling.

$199, Reiret Cam kan være litt
utenfor noen mennesker budsjett. Imidlertid, er det flere kameraer du kjøper på en
tid, jo større besparelser.

2. Ring Floodlight Cam

Ringen Floodlight Cam er mer enn bare en sikkerhet kamera; det er en floodlight, også! Gir den sikkerhet som bare kommer fra belysning opp halve nabolaget, Ring Floodlight Cam lar deg vite når skaden er i gjære og skinner søkelyset direkte på gjerningsmannen som utløser kameraet.

 • 1080p video
 • 140-grad FOV
 • To-veis lyd
 • Værbestandig

Ringen Floodlight Cam er bevegelse
aktivert. Når noe (eller noen) utløser dens bevegelse sensor, vil du
motta en push-varsling på din smarttelefon eller datamaskin. Du kan åpne
livestream for å sjekke ut hva som foregår, og de to ultra-bright LED-belysning
vil sørge for at du kan se noe rundt i hagen din.

Ringen er kr 249, men pakker mye kraft i et enkelt kamera. Mens det ikke har nattsyn, det trenger ikke det med den vedlagte flomlys. Og som Hekker, mer flomlys du kjøper, jo mindre kostnader per enhet.

3. Arlo Pro 2

Den Arlo Pro 2 skiller seg ut fra konkurransen om en primær årsak: det kan gå helt trådløst. Mens du kan koble kameraet til en strømkabel for kontinuerlig overvåking, muligheten til å sette det opp som helt wire-free security gir deg fleksibiliteten du ikke kan få på annen måte.

 • 1080p video
 • 130-graders FOV
 • To-veis lyd
 • IP-65

Den Arlo Pro 2 gir deg muligheten til å oppgradere til en CVR-system hvis du ønsker å holde oversikt over alt kameraer tar opp. Du kan også sette opp “aktivitet” soner for å overvåke bestemte områder av ditt hjem og hage.

Når bevegelse er utløst, Arlo Pro 2 går automatisk tilbake tre sekunder før den utløser, slik at du kan alltid overvåke hendelser rundt hjemmet ditt, men husk at dette kun fungerer når Arlo er tilkoblet og brukes innendørs.

Den Arlo Pro 2 inneholder en av de høyeste
prislapper ennå. Du kan kjøpe det grunnleggende systemet med et enkelt kamera for
$299.99, en to-kamera systemet for $479.99, hele veien opp til en seks-kamera system
for $1099.99.

4. Logitech Sirkel 2

Logitech er et selskap som har gjort et navn for seg selv som leverer rimelige, kvalitet datamaskin deler til forbrukere i mange år. Nå er selskapet bringer den samme filosofien, Wi-Fi kamera markedet med Logitech Sirkel 2, en ledninger-valgfri høy oppløsning sikkerhet kamera.

 • 1080p video
 • 180-graders FOV
 • To-veis lyd
 • IP-65

Logitech Sirkel 2 er en av de få kameraer for å arbeide med Apples HomeKit, noe som gjør det til en felles plukke for folk midt i Apple-økosystemet. Det har også den bredeste vinkel på noen av linsene på denne listen, som lar deg se mer med et enkelt kamera.

Sirkelen appen er tilgjengelig på iPhone, Android og web, slik at uansett hvilken enhet du bruker, kan du sjekke inn på aktiviteten rundt huset til enhver tid.

Kablet modell av Logitech Sirkel 2 er
$179.99, mens den trådløse versjonen er $199.99. Imidlertid, hvis du kjøper en combo
pack kan du få mer igjen for pengene med noen ganske gode rabatter.

5. Nest Cam IQ Utendørs

Reiret har gjort sin vei inn på denne listen en gang til, og med god grunn. Reiret Cam IQ benytter funksjoner som satte den over og utover andre alternativer på denne listen. Nest Klar kan oppdage forskjellen mellom et menneske og et dyr, og selv vet et kjent ansikt fra et ikke-kjent ansikt.

 • 1080p video
 • 130-graders FOV
 • To-veis lyd
 • IP-66

Reiret Cam IQ Utendørs kan automatisk
spore bevegelser over sitt synsfelt. Hvis en person vises på siden,
kameraet vil fokusere på dem. Du kan også zoome inn opp til 12 x eksternt for å få en mye
nærmere titt.

Den ene ulempen til dette kameraet er
prislappen. På $349 per kamera, det er en pricy investering, men den kunstige
etterretning forsterkninger som gjør den til en av de beste alternativene for hjem sikkerhet på
markedet i dag.