Bruk en Tilpasset Chat Bakgrunn i WhatsApp for Android

0
212

Fremveksten av WhatsApp som en global chat-plattformen har vært fenomenal. WhatsApp har en halv milliard brukere på verdensbasis, noe som sannsynligvis er grunnen til at Facebook var glad for å betale over $19b for selskapet i 2014.

Det betyr at mange mennesker tilbringer mye tid i WhatsApp app for mobiltelefoner. Så hvorfor ikke pynte opp ganske trist design med et bakgrunnsbilde av ditt eget valg?

Det er riktig, du kan faktisk velge et bakgrunnsbilde av ditt valg for å tjene som bakteppe for din chat-vinduet. Det er ganske lett å gjøre så godt! Den eneste ulempen er at du ikke kan plukke individuelle bakgrunner for hver chat, noe som ville vært en flott funksjon.

Kanskje utviklerne vil en dag bestemmer seg for å legge den til iOS-og Android-apper, selv om enkelte bakgrunner som ser ut til å være mulig på Windows Phone telefoner. Her er hvordan du kan endre din WhatsApp bakgrunnsbilder på Android-telefoner.

Endre en WhatsApp Chat Bakgrunn

Det første du trenger å gjøre er å åpne Whatsapp og trykk på hvilken som helst chat.

Trykk på de tre prikkene oppe til høyre hjørne av skjermen, og deretter ta hurtig på Bakgrunnsbilde.

Du vil se en liste over kilder for bakgrunnsbilde. Hvis du velger den offisielle bakgrunn bibliotek, vil du bli tatt til Play-butikken for å installere bakgrunnsbilde pakke. I dette tilfellet har vi bare kommer til å plukke en bakgrunn fra Pinterest galleri på vår telefon.

Valget er selvfølgelig helt opp til deg. Vær oppmerksom på at du kan ha noen bakgrunn i det hele tatt eller bare tilbakestilles til standardinnstillingen ved å velge riktig valg.

For vårt formål her, og ta hurtig på Galleri.

Naviger til bildet du vil bruke, og trykk deretter på ønsket bilde.

Du vil bli tatt til bakgrunnsbilde forhåndsvisning-vinduet. Knip for å zoome inn på bildet og dra for å justere det. Når du er fornøyd med plasseringen, og trykk på Angi.

Det du går! Nå Whatsapp erfaring vil være litt mer hyggelig. Glad for å chatte!