De Beste Apps for å Finne reisetilbud

0
193

En flott tur borte fra hjemmet handler om mer enn reoler opp frequent flyer miles eller gå et sted du ikke har vært før. Reise utvider vår horisont, senker blodtrykket, og utvider sinnet på måter som bare å lese om eksotiske steder kunne aldri gjøre.

Nesten alle ønsker å reise mer, men de samme hindringene holde dukker opp: tid og penger.

Selv om vi ikke kan gi deg mer tid, kan vi hjelpe deg med å finne de beste tilbudene på reise—alt uten at du trenger å forlate sofaen. Her er vår favoritt phone-apper for å finne de beste reisetilbud. Sjekk også ut våre andre innlegg på andre måter, kan du slå flyselskaper for å få billige flybilletter.

1. TravelPirates (iOS | Google)

TravelPirates er app for nettstedet TravelPirates.com. Appen konsekvent har noen av de beste tilbudene vi har sett, og hvis du aktiverer du push-varslinger det vil varsle deg til de nyeste og beste funn. Som et eksempel, noen av de nyeste tilbudene inkluderer one-way flybilletter til Europa gjennom JetBlue for $49 og en seks-natt-tur i Paris fra $583.

TravelPirates samler de beste tilbudene fra ulike kilder inn i en lett-å-finne sted. Appen gir deg detaljer om avtale, og deretter sender du til riktig booking nettstedet slik at du kan bestille din reise med så lite stress som mulig.

2. Skyscanner (iOS | Google)

Skyscanner er en av de beste verktøy tilgjengelig for å finne billige flybilletter, hoteller og bilutleie. Det hjelper deg med å finne de rimeligste alternativene for fly; du kan søke mellom to steder, eller du kan velge å Utforske alternativ, og se etter de beste alternativene innenfor en gitt tidsramme.

For eksempel kan du ha en tur planlagt to uker fremover, men Skyscanner kan hypotetisk viser at retur en dag tidlig kunne spare $80 på flukt.

“Utforsk” – funksjonen er også tilgjengelig på hotell, men det er mer begrenset i fly. Det vil imidlertid vise noen spesiell pris hotelltilbud i byen du velger. Hvis du er fleksibel og åpen for tilfeldig eller siste liten-turer, så Skyscanner er et flott verktøy for å bare bla gjennom og se gjennom.

3. Hotel i Kveld (iOS | Google)

Etter flyreiser, hotellopphold er vanligvis den nest største bekostning av turen. Hvis du tar for mye av bilturer, kan det være vanskelig å vite nøyaktig hva slags by har du kanskje stoppe i for kvelden. Kanskje du vil være i Biloxi, Mississippi—eller kanskje du vil presse litt hardere og nå New Orleans. Uten å vite nøyaktig hvor du er kommer til å være, det kan være vanskelig å planlegge fremover og ulempe et hotell.

Det er der Hotellet i Kveld kommer inn. Hoteller tape penger på en nattlig basis for alle rom som ikke er fylt, slik at de ofte tilbyr rabatterte priser dag for å fylle så mange rom som mulig. Å holde app klar hjelper deg med å finne rimelige rom i siste liten, men du kan også bruke den til å finne og gode hotelltilbud kampanjer i forkant av tid.

4. LoungeBuddy (iOS)

La oss innse det: ingen liker å tilbringe mer tid på en flyplass enn strengt nødvendig. På den annen side, flyplass layovers er mindre smertefullt hvis du har tilgang til en stilig salong hvor du kan sette føttene opp. Selv om du ikke er medlem av flyselskapet belønninger program som gir tilgang til disse salonger, LoungeBuddy kan hjelpe deg med å finne rabatt på dagskort.

Selv om appen er dessverre ikke tilgjengelig for Android-brukere, LoungeBuddy har et godt optimalisert nettsted. Bare søke etter den flyplassen du kommer til å være i, ser for den ledige salonger, og gjøre en bestilling. LoungeBuddy hjelper deg med å finne den beste prisen for en gitt dag.

Oppsummering

Reiser kan bli dyrt, men det trenger ikke å være. Med riktig kombinasjon av verktøy, kan du reise som en konge—på budsjettet til en bonde. Her er et par ting å huske på.

  • Være fleksibel. Jo mer åpen er du til variert ankomst-og avgangstider, jo lavere priser vil du finne.
  • Siste-liten-fungerer i din favør. Vente til siste liten kan være en stressende opplevelse, men det kan noen ganger hjelpe deg med å finne de beste tilbudene på hoteller, flybilletter og mye mer. Selvfølgelig, ikke vent til siste liten med å bestille en viktig flight—du kan ikke være i stand til å finne en.
  • Hold et åpent sinn. Hvis en stor del kommer opp på et sted du aldri har tenkt på, ikke børst det av. Du kan finne en travel tilbyr til en mindre kjent nasjonal innstilling som blir en av dine favoritt destinasjoner.