Nest vs ecobee – Som Smart Termostaten er Bedre?

0
204

Hvis du er ute etter å få hjem rettet opp med en smart termostat, er det sannsynlig at du vil komme over to navn; Reir og ecobee. Begge selskapene er å skape noen gode produkter, men hvordan gjør sitt termostater skiller seg fra hverandre?

I denne artikkelen vil vi sammenligne 3. generasjon Reir Læring Termostat og ecobee 4 for å hjelpe deg med å avgjøre hvilket alternativ som er best egnet for ditt hjem og livsstil. Både termostater vil også fungere utmerket for en bolig du leier ut på Airbnb.

Nest Læring Termostat vs ecobee 4 – Oversikt

Før vi kommer inn i en full blåst sammenligningen, jeg ønsker å dele den generelle forskjeller mellom disse to produktene. Begge alternativene er gode, men de har begge sine individuelle styrker.

Både ecobee 4 og 3. generasjon Reir Læring Termostat er smarte dingser, men måten de bruker sin kløkt er forskjellige. Alternativet fra Reiret er best egnet for de som liker å la teknologiske magic gjøre sitt arbeid. Reiret vil lære mønstre automatisk for å hjelpe deg å spare så mye penger som mulig mens du å holde hus på en behagelig temperatur når du er innendørs.

Den ecobee 4, på den annen side, er langt mer egnet for de som ønsker mer kontroll over sine hjem temperatur. Den ecobee 4 har en innledende oppsett trinn som vil spørre deg når du er vanligvis hjem og hvilken temperatur du liker. Etter at ecobee 4 vil fylle ut hullene med sensorer og holde styr på hvor du er via telefonen for å sikre din termostat bare tas i bruk når det er behov for.

La oss ta en nærmere titt på disse følgende kategorier for å gi deg mer informasjon om hvordan disse to forskjellige termostater:

  • AI Læring Strøm
  • Apple/Alexa/Google Assistent Støtte
  • Companion-Appen Funksjonalitet
  • Samlede Produkt-Design og Oppsett

AI Læring Strøm

Som navnet antyder, er den Nest Læring Termostaten er lett det beste alternativet for de som ønsker AI til å gjøre alt det harde arbeidet for dem. Hva Reir vil gjøre i løpet av de første par ukene er skjermen din termostat bruk.

Reiret vil legge merke til når du vanligvis slå opp eller ned temperaturen din, og det vil også bruke plassering, informasjon fra telefonen til å vite når du ikke er hjemme. Når den første læring perioden er opp, Reir vil begynne å automatisk slå varmen opp og ned på den mest passende tider for deg. Hvis du kommer hjem til en bestemt tid, Reir vil også prep opp ditt hjem ved å justere temperaturen på forhånd slik at du kommer hjem til komfort.

Den store tingen om Reiret er at selv om det blir ting feil til å begynne med, kan du alltid manuelt justere temperaturen til enhver tid, og dette vil mate Reir med mer informasjon å gå ut av.

Den ecobee 4 ikke har noe av dette AI læring strøm, men det har fortsatt noen smarts inne i sin krets. Den ecobee 4 bruker frittstående sensorer som den kan kommunisere med for informasjon. Du får en sensor når du kjøper ecobee 4, men du kan kjøpe mer.

Sensorene vil oppdage bevegelse i huset, og hvis ingen bevegelse er oppdaget for to timer, vil den gå inn i en øko-lagring “borte-modus”. Hvis du har sensorer i alle rom i huset, kan du bruke ecobee er unik “følg meg” – modus, som vil justere temperaturen i rommet du er i, og spare energi i rom som ikke har beboerne.

I sammendraget, ecobee har flere potensielle hvis du setter opp din optimale temperatur og investere i rommet sensorer for hvert rom, men på $79 for 2, det vil virkelig kjøre opp kostnadene. Reiret er AI power gjør en god jobb på å gjøre det harde arbeidet for deg uten ekstra kostnad.

Smart Assistant Støtte

Dette er den kategori hvor både ecobee og Reiret Læring Termostat ta vesentlig forskjellige veier på grunn av noen uheldige rivalisering. Fordi Reiret er nå eid av Google, Apple HomeKit-støtte er ikke tilgjengelig. Hvis du er en Apple-hjemmebrukere, Reiret er umiddelbart kastet ut av ligningen som et resultat.

ecobee 4 har store Apple HomeKit støtte – med Apple-Hjem-appen, kan du angi automations og regler for å sikre mer bruk av ecobee s-tilkobling. Den ecobee 4 kan også gjøre en bedre jobb på å vite når ingen er hjemme, hvis alle i huset er å bruke en iPhone takk til Apple Hjem er bygget i geofencing evner.

Hvis du ikke bruker Apple, ecobee 4 faller litt flatt. Det har ikke stor kompatibilitet med Google Hjem, og det er lite sannsynlig at det noen gang vil nå at Google eier et konkurrerende produkt. Amazon Alexa støtte er bygget i, men det bare ikke har noe i nærheten av den samme funksjonaliteten som Apple HomeKit.

På den andre siden av gjerdet, vi har den Nest Læring Termostat, som er 100% team Google på dette punktet. Heldigvis, du ikke må ha en Google-Hjemme eller til og med en Android-enhet for å benytte deg av Google Assistent. Selv om du er en iPhone-bruker, Google Assistent kan lastes ned fra App Store.

Herfra kan du da ha en viss grad av ekstern kontroll over din Reir Læring Termostat – du kan sjekke eller justere temperaturen. Til slutt, du trenger ikke bli ganske nivået av funksjonalitet som følger med Apple HomeKit. Men for brukere som bare ønsker å plugge i et produkt og gå, den Nest Læring Termostaten er mer enn nok.

Totalt sett, hvis du er en Android-bruker du sitter fast med Reir. Men, hvis du ikke har et hjem assistent eller ikke har noe imot å bytte over til Apple, ecobee 4 enkelt har mer funksjonalitet hvis du er villig til å ta tid til å sette opp din egen automations og dra full nytte av hva Apple HomeKit har å tilby.

Companion-Appen Funksjonalitet

Så vel som støtte for ekstern kontroll via Google, Apple, og Alexa assistenter, både termostater har følgesvenn apps. Den ecobee 4 vinner denne kategorien. ecobee har tilbrakt mer tid på å finpusse sine brukeropplevelse – app grensesnitt og grensesnittet på termostaten seg dele likheter, så det er veldig lett å lære.

Reir, på den andre siden har en litt frustrerende innebygd grensesnitt på termostaten seg selv, og appen har en helt annen erfaring. Funksjonalitet i begge appene er anstendig, men ecobee app er, i min mening, renere og det blir langt lettere å få tilgang til funksjoner som planlegging eller temperaturen endres.

Den generelle forskjeller i app erfaring mellom de to produktene speil mine tidligere kommentarer. Den ecobee 4 er mer egnet for tinkerers eller de som ønsker mer kontroll over hvordan ting fungere. Reiret Læring Termostaten er mer egnet for de som ønsker å få satt opp og aldri ta på ting igjen.

Samlede Produkt-Design og Oppsett

Ved første øyekast, den Nest Læring Termostaten er lett mer fantastisk enhet. Den Lekreste design team gjorde en utmerket jobb for å skape et stykke tech som kan sitte vakkert i ditt hjem. Den ecobee 4, på den andre siden, stikker ut som en sår tommel. Den ecobee 4 er ikke akkurat stygg, men det kommer ikke til å blande seg inn i utformingen av hjemmet.

Et annet stort problem er oppsett. Både termostater er utformet for å støtte en forbindelse direkte til din C-Ledning, men Reiret har et innebygd batteri, så det er ikke et nødvendig skritt. Den ecobee 4 krever at du gjør noen DIY arbeid, enten ved å overføre det direkte til C-wire, eller ved å koble din HVAC til ecobee 4 strøm extender-kit. Reiret Læring Termostat lett tar seieren i denne kategorien.

Oppsummering

I sammendraget, den ecobee 4 og Reiret Læring Termostat er begge gode valg som vil hjelpe deg å spare penger og holde deg komfortabel hjemme. Reiret Læring Termostaten er bedre rettet mot de som ønsker å sette ting opp lett og aldri tenke på det igjen, mens ecobee 4 er bedre for de som liker å ha mer kontroll eller som ikke har noe imot litt DIY arbeid.

Har du noen spørsmål om disse smarte termostater? Hvis du ønsker å vite noe annet, legg igjen en kommentar og vi vil komme tilbake til deg. Nyt!