De 3 Beste Online Pomodoro-Programmer

0
200

Når det kommer til produktivitet, noen metoder er så enkel og effektiv som Pomodoro Teknikk. Aldri hørt om det? Aldri frykt. Navnet på teknikken kommer fra ordet pomodoro, som er italiensk for tomat.

Når Francesco Cirillo utviklet teknikken på 80-tallet, han trodde 25-minutters intervaller angitt av en standard tomat-formet kjøkken tidtaker var perfekt for produktivitet.

Hvordan metoden fungerer er enkel. Stille inn en timer 25 minutter og fokusere all din oppmerksomhet på en enkelt oppgave. Etter 25 minutter er opp, ta en 5 minutters pause før du angir en annen 25 minutters timer.

Etter to 25-minutters segmenter eller “Poms,” ta en 10 minutters pause. Angi en annen 25 minutters timer, ta 5 minutters pause, skyll og gjenta.

Nå som det er 2019, få mennesker faktisk bruker kjøkken tidtakere lenger. Her er noen av våre favoritt online Pomodoro tidtakere for å hjelpe deg få mest mulig ut av dine arbeider økter.

1. Tomat Timer

Tomat Timer er den enkleste, mest grei gjennomføring av Pomodoro Timer på nettet. Det er tre viktigste knappene: start, stopp, og reset, selv om du kan lære hurtigtaster hvis du virkelig ønsker å optimalisere produktiviteten. Det er ingen tegn opp kravet, og Tomat Timer er helt gratis.

Du kan selv gå inn i innstillinger-menyen for å tilpasse opplevelsen din lenger, sette egendefinert ganger for hver Pom, korte pauser, og lange pauser. Du kan angi daglige mål, justere varsellyd når tidtakeren går av, og mye mer. For de som er avhengige av den Pomodoro Teknikk for å få ting gjort, Tomat Timer er det beste alternativet.

2. Pomodoro Tracker

Som Tomat Timer, Pomodoro Tracker er helt gratis. Den kan brukes uten å opprette en konto, selv om innmeldingen gir ekstra fordeler og statistiske sporing. Pomodoro Tracker lar deg angi en å-gjøre-listen, og spore arbeidet ved enkelte kategori. Det er også spor hvor mange Poms du har gjort automatisk.

Nedenfor timer er en glidende visning av tips og triks for bedre effektivitet i å bruke Pomodoro Teknikk, samt det grunnleggende av hvordan metoden fungerer.

3. Marinara Timer

Marinara Timer er den mest forenklet versjon av en Pomodoro Timer tenkelig. Det tillater deg å sette kunden timer, men området består av noe mer enn en stor skjerm på tall, med en pause og start-knappen under.

Nedenfor timer, siden sporene start og stopp tid på hver av øktene. Det er enkelt, rett frem, og kanskje det beste alternativet for nybegynnere.

Oppsummering

Etter et par ganger for å bruke det, Pomodoro Teknikk vil bli andre natur. Inntil da, her er noen tips for å holde i tankene.

  • Arbeid i intervaller. 25 minutter er standard, men 30 minutt og 15 minutters økter er fine. Hva som fungerer for deg.
  • Ta en pause. Etter din første 25 minutter, ta 5 minutters pause. Etter to økter, ta en 10 minutters pause. Stå opp, gå rundt, og får blodet pumpe.
  • Kun fokusere på oppgaven. Med mindre det er en nødsituasjon, kan du lagre alle andre oppgaver for pauser i mellom Pomodoro-økter. Bruk tiden du har satt til side for å fokusere på de viktigste oppgavene.