Den Beste 3D-Skrivere til å Kjøpe i 2019

0
221

Det kan føles som forbruker 3D-skrivere er fortsatt i en tidlig adopter-teknologi, men sannheten er helt annerledes. For bare få år siden 3D-skriveren ville ha kommet i en demontert tilstand, etter å ha vært delvis satt sammen av noen rufsete karer i et skur. Nå er den typiske mainstream 3D printer produkt er så polert og skinnende som alle andre elektroniske enheter, kan du kaste et kredittkort på.

Prisene har også blitt plummeting, noe som betyr at tinkerer er på et budsjett kan få noen anstendig, rimelige 3D-skrivere. Det er ikke hva vi ser på her men. De skriverne som er oppført her er de som har presset på bransjen så langt som forbruker skrivere er bekymret.

Deres funksjoner, evner og kvalitet representere et kvantesprang over nesten hjemmelaget maskiner av den tidlige dager. Så fest dine øyne på fire av de beste 3D-skrivere kan du kjøpe i 2019.

da Vinci Farge

XYZprinting har virkelig gjort et navn for seg selv i løpet av de siste årene. Deres skrivere er konsekvent nyskapende, og det er mange gode valg i sortimentet. For eksempel, deres da Vinci alt-i-ett-produkter inkluderer også en 3D laser-skanner, som slår skriveren til et 3D kopimaskin slags.

Mens FDM skrivere har blitt ganske moden, de fleste er fortsatt begrenset til å skrive ut i en enkelt farge. Dobbel – eller multi-ekstruder modeller kan brukes til å enkelt skrive ut i flere farger. En for hver ekstrudering hodet. Imidlertid, hvis du vil ha en skikkelig full-farge, 3D-objekt som det ikke har vært noen forbrukerprodukter opp til oppgaven.

Skriv inn da Vinci Farge. Denne skriveren føles som en ekte trinn opp for teknologien. Det kombinerer FDM 3D-utskrift med CMY blekk teknologi. Resultatet er et system som kan farge ytre lag av din skriv ut slik du vil. Så du trenger ikke lenger å hånd-male ut! Da Vinci-Farge føles som begynnelsen av sci-fi-portreplikatorer vi forestilt oss at 3D-skrivere kan være.

Det er ikke en one-trick pony heller. Det er mange high-tech funksjoner under panseret. Wi-fi er gitt på high-end modeller i disse dager, men det har også en pen magnetiske ut seng og idrett en sofistikert auto-kalibrering av systemet.

7,9 x x 7.9 5.9 tommers ut volumet kan være litt stramt for enkelte, men det store flertallet av brukerne vil være helt fornøyd med at mye rom. Den eneste virkelige gripe er at 100 micron maksimal oppløsning er ganske litt kornete enn 20 mikron oppløsning på da Vinci-Pro. Hvis prisen av Fargen er for rik for deres blod, det er en Mini versjon av skriveren er nå tilgjengelig for pre-order.

Flashforge Creator Pro

Flashforge allerede hadde en god ting å gå med den opprinnelige Skaperen modell. Denne nye Creator Pro modellen tar det som var bra med originalen og ringer opp kvaliteten. Bedre (og dyrere) materialer ble valgt for den profesjonelle, noe som gjør den mer stabil og mer attraktive.

Du får aviation aluminium garantert ikke å deformere under varme og en metallramme, i stedet for tre. Den nye metall-konstruksjon og guide-stang montering er alle tar sikte på presisjon og pålitelighet. For å toppe det hele av, bygget kammeret er isolert, slik at ABS (den støtter også PLA) kjøler konsekvent.

Dette er også en dual-ekstruder skriveren, som åpner opp for alle slags muligheter. Ja, du kan bruke filamenter av forskjellige farger for to-farge utskrifter, men av mye mer interesse er muligheten til å ha ulike grader av materiell for støtte og endelige produktet.

Dette er en no-frills skriveren som slår ut utskrifter av høy kvalitet et tydelig skritt over de fleste andre maskiner i denne prisklassen. Uttaler hvorav, the Creator Pro opprinnelig lansert med en pris godt nord for en grand, og har sett en konsekvent pris kutt, nå kommer for nesten halvparten av den opprinnelige koden.

Det var allerede en sterk konkurrent til full pris, men i skrivende du vil bli hardt presset til å finne noe så bra som dette for så lite.

LulzBot Taz 6

Til tross for den klønete navn, LulzBot Taz 6 er alt annet enn en spøk. Dette er en avansert, open-source, open-air 3D-printer. Det idrett en massiv bygge volum av 11.02″ x 11.02″ x 9.8″ og en pris som er like store.

Det er ikke overpriset av noen mål likevel. Dette er en ALVORLIG skriver som er pålitelige nok til å kjøre hele tiden i en fabrikk innstilling. Faktisk, Lulzbot faktisk gjør dette, med 150 maskiner skrive ut deler som går inn skrivere som kunder til slutt kjøpe.

Mens det er ingen Wi-fi-tilkobling, trenger du ikke å koble Taz 6 opp til en datamaskin. Den støtter SD-kort utskrift, noe som betyr at du bare nødt til å gå over med modellen filer for å komme i gang.

Vedlikehold er også holdt til et minimum, med selvhorisontering og selvrensende funksjoner, gjør dette til et svært praktisk maskin til å eie.

Av alle de tingene som imponerer om Taz 6, skriverhodet er på toppen av listen. Skriveren har blitt designet for å være modulært, noe som betyr at du kan oppgradere eller endre eksisterende skriveren støtte dual materiale utskrift og en lang liste av utskrift materialer, inkludert tre og metall composites, nylon filamenter og utskrift av materialer som ikke er oppfunnet ennå. Det er noen alvorlige fremtiden korrektur og gjør fett prislapp mye mer fornuftig i denne sammenheng.

Dremel Digilab 3D20

Dremel er en av de beste elektriske verktøy beslutningstakere i verden, så det gjør mye fornuftig for dem å prøve seg på å lage en desktop 3D-printer. Den Dremel Digilab ser absolutt den del, med en behagelig metallic finish og lukket bygge plass.

Det er absolutt ingen pre-assembly, noe som gjør dette til en av de mest forbruker-vennlig 3D-skrivere på markedet. Siden denne skriveren ikke har et oppvarmet bygge plattformen, du er begrenset til PLA materiale. Det kan ikke være en dårlig ting, siden Dremel er pitching Digilab som en høy kvalitet en skrivebordsskriver.

PLA har en tendens til å bli brukt for modeller som har behov for bedre informasjon og generelle ferdig, ikke de som faktisk vil bli brukt for praktiske deler. Dette fokuset på PLA betyr Digilab er finjustert slik at materiale, noe som gjør det mye mer sannsynlig at utskriftene vil komme ut på den måten de er ment til.

Dremel hevder at 3D20 er den mest pålitelige 3D printer på markedet, sikkerhetskopiere det opp med sine testing regimet. Selvfølgelig, vi har ingen måte å kontrollere påliteligheten krav, men Dremel har et rykte for å lage pålitelige verktøy. Dette er grunnen til at merket er slik en favoritt blant byggherrer og skaperne av alle slag.

Andre livskvalitet funksjoner inkluderer en full-farge touch skjerm og mulighet til å skrive ut fra et SD-kort. Det betyr at den Digilab kan operere uavhengig av en datamaskin, med en svært vennlig UI.

Den eneste potensielle ulempen er 9″x5.9″x5.5″ bygge volum. Hvis du ønsker å skrive ut modeller som er større enn dette, vil du ha til å lete andre steder. Ellers, dette er sannsynligvis den beste “sweet spot” desktop printer du kan kjøpe i dag.

Tiden er Nå

Standard materiale deponering 3D-skrivere er nå klar for primetime. Det er ingen grunn til å nøle med på å trekke i avtrekkeren når det gjelder å desktop 3D-skrivere noe mer. Mens det er fortsatt mye innovasjon på horisonten, den neste generasjonen av 3D-utskrift teknologien ikke kommer til å gjøre det til ditt skrivebord helst snart.

Dette betyr at det venter ikke gjør mye fornuftig. Hvis du kjøper en moderne 3D-skriveren nå, det skal være relevant for mange år fremover, før de finne en måte å bringe ekte multi-materiale som skriver til hjemme markedet. Hvis du har alltid ønsket en 3D-skriver, 2019 er så god tid som noen til å endelig kjøpe en. Nyt!