De Beste Running Gear Te Helpen Met Shin Splints

0
88

Als je bent net begonnen met hardlopen, je kan snel zien dat shin splints kunnen worden van de vloek van je bestaan. Echter, deze producten kunnen helpen bij het beheren van de pijn en misschien zelfs te ontdoen van je shin splints helemaal.

De Beste Privacy-Filters Voor Het Scherm Van De Laptop
door Andrew Heinzman op 14 januari 2019

Of u nu met uw eigen laptop voor werk of ontspanning in een openbare ruimte, die u wilt bewaren nieuwsgierige ogen weg. Maar je hoeft niet te zitten in de hoek van de kamer, alles wat je nodig hebt is een privacy-filter.

De Beste hulpprogramma ‘ s voor U aan de Slag met DIY-Projecten
Craig Lloyd op 13 januari 2019

Of u nu helemaal nieuw bent in bezit van een eigen huis of gewoon het gevoel dat het gebouw of de vaststelling van iets van jezelf voor de eerste keer, hier zijn de beste tools om u begonnen te krijgen op uw doe het zelf reis.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Running Gear Te Helpen Met Shin Splints

Craig Lloyd

@craig_lloyd

14 januari 2019, 2:00 uur EDT 13 januari 2019, 5:01 (CET)

Als je bent net begonnen met hardlopen, je kan snel zien dat shin splints kunnen worden van de vloek van je bestaan. Echter, deze producten kunnen helpen bij het beheren van de pijn en misschien zelfs te ontdoen van je shin splints helemaal.

Voordat U een Aankoop doet

Voordat je je zuurverdiende geld, het is belangrijk om te weten dat er een aantal dingen die je kunt doen om te helpen zich te ontdoen van uw shin splints dat kost geen geld.

Vaker wel dan niet, shin splints worden meestal veroorzaakt door te snel/veel te snel. Neem het erg traag wanneer je voor het eerst begint en absoluut profiteer van rust dagen—u wilt de opbouw van de spieren in je benen voor je echt begint te duwen jezelf.

Als je eenmaal begint dat te doen, kunt u kijken naar concrete oplossingen om te helpen met uw shin splints. Hier zijn een aantal van de beste producten om te helpen met dat.

Een Fatsoenlijk Paar van de Werkelijke loopschoenen

Soms zijn een paar van de werkelijke loopschoenen is het verhelpen van de meeste pijn in je benen, en als je net begint, is het mogelijk dat u niet met behulp van echte hardloopschoenen.

We hebben al enkele schoen opties in het verleden, en die kunnen groot zijn om u te krijgen begon te kijken in de juiste richting voor een paar loopschoenen. Maar misschien wel het beste wat je kunt doen als eerste is gaan naar een lokale winkel lopen en een looppatroon-analyse.

Professionals er zal kijken hoe je loopt en kijk hoe je je voet neerzet. Van daar, zij kunnen u adviseren over de optimale type loopschoen voor u. Neem de tijd om uit te proberen zoveel schoenen als je kunt—de meeste winkels lopen laat je het retourneren als je niet van hen, zelfs als je nog een paar kilometer verder al.

Compressie Sokken/Mouwen

Terwijl het helemaal niet zo gunstig zijn, terwijl het actief, compressie sokken of mouwen kunnen bijdragen aan het herstel na een aanloop en tijdens de rustdagen, omdat ze helpen een ton met bloedcirculatie.

Voor veel lopers, CEP is de go-to-merk voor compressie producten. U kunt ze kopen als kniekousen, of gewoon een paar mouwen die zijn net voldoende om het onderbeen.

Zet ze op na het hardlopen en ze zullen helpen met spierpijn en toon van enige zwelling, die kan optreden. Ze kunnen ook nuttig zijn voor het niet-uitvoeren van de doeleinden, zoals het bijhouden van de bloedcirculatie in uw benen op de auto of het vliegtuig rijdt waar je gaat zitten voor lange periodes van tijd.

Een Foam Roller

Als uw kuiten of andere been spieren voelen mooi en strak na het hardlopen, een foam roller is een geweldige tool om te gebruiken om ze los te maken up en helpen met herstel van uw dagen af.

Eerlijk, je moet niet om super fancy hier, een goedkope foam roller zal doen de truc gewoon goed, zoals deze AmazonBasics model voor slechts $10, die we hebben aanbevolen in de vorige het kopen van gidsen.

Ice-Pack Wraps

Als u het niet reeds, rustdagen en herstel zijn een van de belangrijkste factoren in het wegwerken van shin splints, en ijs packs zijn ideaal voor het verlichten van spierpijn en verstikking vaststelling van de zwelling.

Natuurlijk, je kan gewoon gebruik maken van Ziploc zakken gevuld met ijs, maar een eenvoudiger oplossing is het gebruik van ice-pack wraps die u kunt wikkel rond uw schenen en kuiten, zoals deze van TheraPAQ dat heeft allerlei toepassingen.

Pak een paar van hen en je kunt het ijs beide benen tegelijkertijd. Plus, de elastieken maken het gemakkelijk om te wikkel het ijs packs rond uw benen voor een optimale dekking.

Een Loopband

Hoewel het een duur product, een loopband heeft een iets zachtere ondergrond te lopen op in vergelijking met het beton van het trottoir of de rijbaan, die kunnen helpen met shin splints wanneer je net begint.

Ik zou sterk aanbevelen of met een vriend of loopband te proberen een op de sportschool als eerste zien als een loopband doet de truc voor je. Als dat zo is, het hebben van uw eigen nuttig kan zijn, vooral tijdens de winter als u wilt voorkomen dat het ijs en de sneeuw.

U kunt besteden een hoop geld op een loopband, maar NordicTrack maakt een degelijke goedkope optie als u liever niet besteden meer dan $1000. Anders kunt u in het voorjaar voor deze Nautilus model dat is uitgerust met allerlei toeters en bellen.

Foto door Comzeal Images/Shutterstock