Windows 7 Heeft Alleen Een Jaar van Security Patches Links

0
125

Microsoft stopt de ondersteuning van Windows 7 met security updates op 14 januari 2020. Het is net als Windows XP helemaal opnieuw—maar veel erger. Veel meer mensen zijn steken met Windows 7 dan vast met XP.

Windows 7-Gebruik Is Nog Steeds Hoog

Als u nog steeds met Windows 7, je bent niet alleen. Volgens de Netto Marktaandeel, 35.63% van de Windows gebruikers nog gebruik maakt van Windows 7 December 2018. Windows 10 heeft 52.36% van de Windows gebruikers.

Terug in April 2013, de dag waarop Windows XP had net een jaar van ondersteuning, alleen 24.93% van de Windows gebruikers werden steken met XP. Een indrukwekkende 62.27% van desktop gebruikers was al met Windows 7.

Microsoft heeft een groot probleem op de handen. En Microsoft komt dit grote huis met de grootste ooit Windows 10 update puinhoop ooit in handen heeft, ook. Microsoft is nauwelijks het maken van een case voor Windows 10 tot sceptisch Windows 7-gebruikers.

Waarom het Einde van de Ondersteuning Aangelegenheden

Einde van de ondersteuning is een big deal. Het betekent dat Microsoft zal stoppen met uitgifte van security patches voor problemen in Windows 7, die zal Windows 7-systemen steeds kwetsbaar is voor aanvallen. Beveiligingsfouten die zijn gevonden en opgelost in de nieuwere versies van Windows zullen vaak van invloed op Windows 7 ook. Dit betekent dat aanvallers hebben een stappenplan voor het mishandelen van Windows 7-systemen, en worden minder en minder veilig in de tijd.

Microsoft einde van de ondersteuning-date te stimuleren ook andere bedrijven om te stoppen met het ondersteunen van Windows 7, ook. Windows desktop applicaties zal uiteindelijk stoppen met de ondersteuning voor oudere versies van Windows. Dit zal niet direct gebeuren, omdat Windows 7 niet ergens in de buurt zo lang in de tand als Windows XP was toen het werd achtergelaten. Maar wees niet verbaasd als er nieuwe applicaties of updates van uw bestaande toepassingen stoppen met de ondersteuning van Windows 7. U kunt geen gebruik maken van een moderne webbrowser op Windows XP meer, bijvoorbeeld.

GERELATEERD: Wat Het Betekent Als Microsoft Stopt met de Ondersteuning van Uw Versie van Windows

Wat U Moet Doen

Als u gebruik maakt van Windows 7, heb je nog een jaar om te beslissen wat je aan het doen bent. Bedrijven en overheidsinstellingen kunnen betalen voor dure, uitgebreide ondersteuning contracten te blijven krijgen van security patches als ze meer nodig hebben dan een jaar te migreren, maar Microsoft probeert om iedereen op nieuwere versies van Windows.

Wanneer de tijd komt, moet je serieus overwegen te upgraden naar Windows 10 in plaats van het steken met een onbehandelde en in toenemende mate kwetsbaar Windows 7. Nog steeds zijn er wettelijke, officiële manieren om Windows 10 gratis, zelfs als je het gemist Microsoft ‘ s big gratis upgrade-aanbieding. Alles wat je hoeft te doen is het invoegen van uw Windows 7-productcode tijdens de installatie van Windows 10.

Als je geïrriteerd over Windows 10—goed, we begrijpen. We zijn niet hier om te duwen Windows-10. Wij raden het over steken met de minder veilige Windows 7, maar we willen ook aan te raden de installatie van Linux, het krijgen van een Chromebook, of overstappen op een Mac.

Kortom, we raden het niet aan steken met een kwetsbare versie van Windows voor de lange termijn.

GERELATEERD: U Kunt Nog steeds Windows 10 Gratis Met Windows 7, 8, of 8.1 Toets

Maar het Is niet Windows 10 Verschrikkelijke?

Terwijl Windows 10 heeft veel van lage-niveau verbeteringen en betere hardware-ondersteuning, Microsoft heeft moeite met de update van fouten en het plaatsen van meer en meer advertenties. Windows 10 is beter dan Windows 7 op vele manieren, maar het is ook slechter op andere manieren.

We zijn kritisch over Windows 10, maar we hebben ook aangevuld. Het start sneller op dan Windows 7, heeft een betere ondersteuning voor moderne hardware, is stabieler uit de doos, en is volgepakt met handige verbeteringen van de beveiliging. Het heeft zelfs kleinere functies geeks die nuttig kunnen zijn, zoals GPU-gebruik de informatie in de Task Manager en native ISO montage in File Explorer.

Microsoft heeft op te ruimen zijn handelen en te stoppen met het breken van de dingen. Windows 10 oktober 2018 Update was de grootste ramp nog niet, maar Microsoft is met een weinig getuchtigd. Hopelijk kan Microsoft fix van het Windows development proces. En Microsoft is al het maken van Windows-10 minder vervelend, het verstrekken van een schoner menu Start standaard en laten gebruikers verwijderen meer ingebouwde apps.

Maar, klachten over Windows 10 opzij, we hebben liever een versie van Windows wordt ondersteund door security patches dan stick met Windows 7.

Laten we gewoon dit in context te plaatsen: de Meeste Windows-10 gebruikers hebben niet lopen in deze bugs. De meeste Windows-10-systemen die er zijn, werkt prima. De meeste Windows-10 gebruikers nog steeds niet eens met de buggy oktober 2018 Update. (Gewoon niet op “Check for Updates”!)

We zijn niet te excuseren Microsoft het record van hier. We moeten allemaal beter verwachten van hen. Maar houd in gedachten dat, ondanks deze problemen wordt op grote schaal gemeld, de meeste Windows-10 gebruikers nooit tegengekomen.

Je Kan Houden Met Windows 7?

Technisch gesproken, kunt u deze blijven gebruiken in Windows 7. Microsoft zal niet plotseling te deactiveren en het stoppen van het werken voor een nacht—dat gebeurt alleen met een instabiele versies van Windows.

U kunt nog steeds gebruik maken van Windows XP ook vandaag. Maar het is niet aan de nieuwe security patches en software-bedrijven hebben laten vallen ondersteuning voor het. Ook Valve ‘ s Steam gaming service net gestopt met werken op Windows XP—en dat is ondanks de Stoom nog steeds de verkoop van een aantal games die zijn ontworpen voor, en werken het beste op, Windows XP. Nieuwe hardware vaak niet zal werken met Windows 7 vandaag, en dat zal alleen maar erger worden.

Het Internet is een vieze, gevaarlijke plaats. We raden u gebruik maken van een moderne, veilige besturingssysteem dat de laatste security patches geïnstalleerd, ongeacht het besturingssysteem kan worden.

Je Hebt Nog een Jaar!

Laten we niet te apocalyptische nog, hoewel. Je hebt nog een jaar van security patches links voor Windows 7. Dat betekent dat Microsoft heeft een jaar om de wet samen en het beter updaten van Windows 10 zonder problemen te veroorzaken, ook.

En, als je echt wilt Windows-10 niet te werken, dus veel, je kunt altijd Windows-10 Professionele-en delay-updates. De meeste bugs worden verholpen voordat de updates bereiken van uw PC.