De 10 Bästa Android-Launcher av 2019

0
358

En av androids mest populära funktioner, och utan tvekan en primär orsak till sin dominans av smartphone marknaden, är operativsystemet (OS) obegränsade anpassningsmöjligheter. Personalisering möjligheter i överflöd, på både standard OS-nivå eller genom att installera en av de hundratals raketer (strax under 300 på Google Play Store, som jag skrev om här).

Du kan hitta raketer som orsakar din telefon för att efterlikna andra enheter, till exempel iOS (iPhone) för smartphones, eller att hjälpa till att integrera din telefon till ditt hem eller företag med kontor ekosystem, eller ens att göra din Android-enhet beter sig mer som en annan Android-enhet. Finns det några raketer, till exempel, är utformad för att ge din smartphone en titt och känna av den populära (men dyra) Google Pixel.

Alla Android-smartphones som kommer med sin egen, eller en standard launcher, som vanligtvis är resultatet av gemensamma ansträngningar mellan telefonen tillverkaren och operatören. Som du säkert vet från cruising runt i menyn Inställningar, din Android-standard launcher kommer med en hel del av sin egen anpassning alternativ – så mycket så att den myriad av val kan vara skrämmande.

Om det av någon annan anledning än enkelhet, ofta, att låta en launcher göra merparten av ändringar för dig är att föredra framför att försöka anpassa telefonen själv.

Vad som följer är en lista över de 10 bästa Android-launcher som finns. Återigen, Google Play Store listor över 275 av dem. Vissa är gratis, en del kostar några spänn, de är alla lätta att ladda ner och installera, och lika lätt att antingen välja bort och sedan växla tillbaka till din tidigare launcher eller avinstallera helt och hållet.

Även så, att bosätta sig på dessa tio bärraketer, jag visste inte ladda ner, installera och utvärdera dem alla. Istället har jag minskat ner dem till topp 20 genom att välja dem med högsta betyg från användare och de flesta nedladdningar, sedan jag installerade och utvärderas resultaten.

Observera: följande lista av de 10 bästa Android bärraketer, som alltså är derivatan av en kombination av användaren popularitet, produkten i omlopp, och min erfarenhet med varje app. Notera också att den statistik som åtföljer varje launcher är enbart Google Play Store data och därför inte reflekterar all tillgänglig information från alla de olika hämta butiker; dessutom installera siffror speglar den aktuella versionen av appen, inte hela dess historia.

Action Launcher 3

Användarnas Betyg: 4.2
Installationer: 93,230
Pris: Gratis w/$3.99 Adaptiv Pack uppgradera

Enkel, snabb och adaptiv är tre ord som träffande beskriver Action Launcher. Det har funnits ett tag och har sett flera uppdateringar, inklusive v38 i slutet av förra året.

Denna launcher kommer med många attraktiva teman och några av sina egna widgets, bland annat väder, tidpunkt, och avtalade tider i kalendern. Du kan skapa och färg mappar, cirkulär-formade dem till ditt hjärta innehåll, och en smart storlek ikoner automatiskt ändrar storlek på ikoner till dina layouter.

Action Launcher är Quicks (Quicktheme, Quickbar, och Snabbredigering), tillgänglig i de flesta launcher apps, ger en rikedom av, tja, snabb anpassningsbara funktioner. Quicktheme, till exempel, färg koordinater i din hem-skärm med färger från din tapet, medan Quickbar kan du fästa genvägar och program till Googles sökfält för snabbare åtkomst.

Snabbredigering presenterar, baserad på en app val, alternativa förslag, utan att du behöver borra igenom många app förpackningar.

Slutligen, en Fönsterluckor-funktionen gör att du kan placera genvägar för widgets. När du drar en slutare, widget (till exempel säga din Facebook-flöde) är avslöjade, så att du kan förhandsgranska feeds, din inkorg, vad som helst, utan att öppna appen.

Det finns en hel del mer, men jag har fått nio andra chefer att prata om.

Big Launcher

Användarnas Betyg: 4.3
Installationer: 10,000+
Pris: Gratis Demo w/$10.99 uppgradera

Mitt första intryck när jag såg den här appens namn var att det var bra, stor i den laddade-med-funktioner-och-anpassning-val känsla. Men det kunde inte vara längre från Big Launcher är i fokus.

Det är istället utformad med äldre, barn, och alla andra som kan ha svårigheter med att navigera och använda en standard-storlek på startskärmen och ikoner. Åh, det är jätte bra, men det betyder stor, lätt-att-se-och-touch ikoner, etiketter meny, sidans innehåll, och mer.

Som du kan se statistik ovan, det har inte, som flera av de andra program som nämns här, hämtat och installerat hundratusentals gånger. Utan tvekan, det är på grund av dess något brant $11 prislapp. Det finns också en Stor Launcher Enkel demo, eller en gratis version som du har hämtat ett par tusen gånger, men det har följande strikta begränsningar:

 • Du kan endast anpassa den högra kolumnen av knappar
 • Endast 5 ytterligare skärmar är tillåtna
 • Endast 5 senaste poster i samtalslogg är synliga
 • Endast 5 senaste meddelandet är synliga trådar
 • Endast 20 SMS kan skrivas och skickas
 • Lösenordsskydd av konfiguration och inställningar är inte möjligt

I tillägg till stor allt—ikoner, teckensnitt, text, apps, och så vidare—du får även en SOS-knapp som gör att du ringer för att få hjälp och att få beläget rädda liv, lätt. Det kommer också i många olika språk.

Om din senior (barn eller är osäkra) smartphone-användare har problem med att navigera och använda hans eller hennes telefon, Big Launcher är ett relativt billigt sätt att få både dig och dina nära och kära en frid i sinnet.

Buzz Launcher

Användarnas Betyg: 4.4
Installationer: 254,577
Pris:Gratis

Buzz Launcher är annorlunda från de flesta andra bärraketer i att det är mindre om konfigurering av din smartphone manuellt och mer om att välja från en av de många (över 700 000 på http://www.HomePackBuzz.com och över 1 000 000 på internet i stort) användardefinierade startskärmar och kompletterande funktioner.

Och om du skapar en Buzz Launcher tema eller en tapet (eller båda) du är stolt över, du kan ladda upp och dela den till Surr gemenskapen via Facebook, Twitter och Google+.

Allt detta är inte att säga att Buzz Launcher inte komma med alternativ för anpassning. Du kan till exempel skapa flera övergångseffekter, ändra ikoner, bakgrunder, och startskärmar, men den verkliga makten bakom denna launcher är den snabbhet och lätthet med vilken du kan distribuera färdiga Homepacks med alla nya färger, teman, hem skärmar, och så vidare.

Om, å andra sidan, du är mer i skapa och anpassa din egen Android-launcher och motsvarande gränssnitt, kommer du förmodligen har bättre tur med en av de andra nio raketer i denna lista.

Evie Launcher

Användarnas Betyg: 4.4
Installationer: 254,577
Pris:Gratis

Evie Launcher skiljer sig från mängden i det, samtidigt som det erbjuder en sofistikerad uppsättning av anpassning finns, betyder det inte att försöka vara allt för alla, och därför inte överväldiga dig med val. Evie börjar med en smart och enkel installation som skapar ett hem-skärmen består av endast fyra ikoner, och ikonen för ipod är avstängd, vilket ger dig en ren arbetsyta för att arbeta från.

Lätt och snabbt, några av Evie funktioner inkluderar en Justerbar Nätet, Universell Sökning, Snabb Navigering och Egna Genvägar.

 • Justerbart Rutnät: standard rutnätets storlek på Android-telefoner har en 4×4 under ganska lång tid. Evie Launcher som är standard desktop 5×6 accepterar nätet storlekar från 3×4 till 12×12. Dagens smartphones är utrustade med längre, större skärmar, och förmåga att anpassa layout storlekar hjälper dig att dra nytta av detta extra utrymme.
 • Universal Sök: Sök efter vad som helst, var som helst, oavsett var du befinner dig i telefonen eller som app.
 • Snabb Navigering: att Dra upp visas en fullständig lista över dina appar, utan att behöva navigera tillbaka till app låda eller ipod.
 • Egna Genvägar: Göra någon uppgift en genväg med en egen ikon. Vill du sms: a en nära anhörig eller familjemedlem ofta? Vrid uppgift till en genväg.

Förutom att dra upp för att visa app lådan kan du genom att svepa nedåt från toppen inuti app låda för att återgå till skrivbordet eller startskärmen, och det finns också en dubbel-tap-to-lås gest för handily att låsa skärmen.

Men mest, jämfört med de andra som diskuteras här, detta är en lite och snabba startfältet. Evie har genomgått en hel del uppdateringar på sistone, och som ett resultat blir det allt mer attraktivt generellt.

Launcher iOS 12

Användarnas Betyg: 4.8
Installationer: 135,096
Pris:Gratis

LuuTinh gör ett par iOS skinn för Android-Launcher iOS 12 och Kontroll iOS-12. Båda är, i en mening, helt enkelt en poor man ‘ s iPhone. Antingen gör att telefonen ser ut som, och till viss del fungera som en iPhone. Om att utgivaren säger:

“Launcher iOS 12 sätter en ny standard för Android mobila operativsystem. Det gör telefonen bättre än innan. Och nu är det öppnar upp fantastiska möjligheter för [a] launcher på din telefon. Med Launcher iOS 12, telefonen är den mest kraftfulla, personliga och intelligenta enheter de någonsin varit.”

Det är en lång ordning, och de antaganden som är ofattbar. Denna launcher helt enkelt, om möjligt, gör din Android-enhet efterlikna iOS-12. Dina inställningar menyerna är organiserade i en iOS-liknande Kontroll Center, och flera gester och utföra andra funktioner som liknar Apples Hjälpmedel Touch. Den levereras med standard iOS-tema, och som iOS låter dig göra olika anpassningar.

Du får rundade hörn ikoner, animationer istället för övergångar och så vidare. Andra än ekonomiska överväganden, men jag är inte säker på varför man skulle köpa en Android-enhet och sedan installera programvara för att göra det kör som en Apple-enhet; det är som att sätta en Harley-logotyp på en Honda. Men hey, användare som älskar det och det är gratis. Vad mer kan man begära?

Microsoft Launcher

Användarnas Betyg: 4.6
Installationer: 789,785
Pris:Gratis

Om du letar efter en launcher för att hjälpa till att göra din telefon fungerar som Windows-10, eller Windows Phone finns det andra bärraketer, som Vinner 10 Launcher, mer anpassade till det. Istället Windows Launcher hjälper till att integrera din Android-telefon till din Windows ekosystem.

Det fungerar med ditt Microsoft-konto och Microsoft-program, till exempel Office 365, OneDrive, Skype och så vidare, för att hjälpa till att göra alla dina prylar och program kan synkronisera upp och arbeta tillsammans. Vi skrev en fullständig översyn av Microsoft Launcher här.

Denna launcher funktioner är omfattande; här finns en aning av de viktigaste:

 • Det handlar Om Människor: Pin dina favoritkontakter på startsidan, till din docka, ikonen mappar, eller nästan var som helst för enkel åtkomst, oavsett var du är i din telefon.
 • Fortsätta på PC: Sätta telefonen ner, börja där du slutade på din PC. Redigera ett dokument i Word 365 hemma, fortsätta på skrivbordet på jobbet. Ta en bild med telefonen och redigera den direkt på din DATOR. Du får idén.
 • Sök Överallt Samtidigt: Sök dina appar, bilder, dokument, meddelanden, och web resultat—allt—med Microsoft Launcher är universal search bar.
 • Anpassa Din Feed: Ange ditt foder som din standard startsidan och fylla i det på ditt sätt, med händelserna i din kalender, dina dokument, dina kontakter och din utsedda ämnen.
 • Gest Din Väg: Du berätta för Android hur man reagerar på dina gester; dubbelklicka för att öppna Outlook; svep upp för att starta Skype, och så vidare.

Några apps spela lika fin i en miljö som domineras av Microsoft än Microsoft Launcher.

Nova Launcher

Användarnas Betyg: 4.6
Installerar: 1, 157,614
Pris: Gratis/$4.99 för Prime version

En av de äldsta och mest populära bärraketer för att datum, Nova Launcher har så många funktioner och inställningsmöjligheter att det är svårt att veta var man ska börja. Om du är i justeringar för att få allt precis rätt, Nova är ett bra ställe att börja. Här är ett urval av de gratis version funktioner:

 • Ikonen Teman: Hitta tusentals ikonen teman för Nova Launcher i Play Store
 • Underrutnät positionering: Snap ikoner eller widgets på halva vägen genom rutnätet cellerna, vilket gör att en mer begränsade kontroll över layouter av dina skärmar
 • Färg kontroller: Använd färger för att definiera etiketter, mappar, olästa meddelanden, låda flikar, bakgrunder och mycket mer
 • Anpassningsbara App Låda: Skapa anpassade flikar, vertikal eller horisontell rullning, anpassade övergångar och andra effekter
 • Backup & Restore: En sofistikerad backup/restore-system låter dig säkerhetskopiera din desktop layout och launcher inställningar
 • Rullbara Dock: Skapa flera skrivbord och bläddra mellan dem
 • Widgets för Ipod: Placera en widget på din ipod, som ett 2×10 sök widget

Lägga till Nova Launcher Prime uppgradera lägger gester, anpassad låda grupper, dölja apps-ikonen drar, och mer bläddra effekter. Nova Launcher kan du göra saker på ditt sätt men vara beredd att spendera lite tid att göra det, om inte, är att du använder Nova: s import-funktion för att ta i en layout från en annan populära launcher.

En Launcher

Användarnas Betyg: 4.3
Installationer: 27,420
Pris:Gratis

Enligt förlaget, En Launcher är:

En enkel att använda, inga krusiduller launcher för Android. Vi tror på Enkla är Vackert. Våra Launcher inte hog din dyrbara minne resurser, vi använder inte heller upp din CPU-cykler. Vi bara ge dig en mycket optimerad, bättre än stock Android startskärmen ersätter med ett rent och snyggt gränssnitt.

En Launcher är samma funktioner och beteende i startfältet på Google Pixel och det har stöd för Google Nu. En Launcher är verkligen lätt och relativt elegant.

Startskärmen ersätter är anpassningsbara med många tema alternativ, liksom smarta widgets och specialeffekter. Om du inte är nöjd med din telefons standard konfiguration, En Launcher är en snabb och ren ersättning.

Smart Bärraket 5

Användarnas Betyg: 4.4
Installationer: 519,518
Pris: Gratis/$4.49 Pro

Smart Bärraket är en annan av de teman som har funnits för länge, och den senaste uppdateringen, v5, är laddad med nya produktivitet och praktiska funktioner. Så, låt oss gräva rätt i att se vad Smart Bärraket 5 kan göra för dig, till att börja med Omgivande Teman, som automatiskt ändrar ditt tema färger för att matcha din bakgrund.

Nästa upp, Anpassningsbara Ikoner, använder ikonen format som introducerades i och med Android 8.0 (Oreo) som gör att du kan anpassa former och storlekar för din ikoner, ökar intresset för ditt hem skärmen och app lådor.

Automatisk App Sortering sorterar dina appar genom kategorier, och om du uppgradera till Pro-versionen, du kan lägga till egna kategorier, och program som du använder mest flyttas automatiskt till längst ned på skärmen för enkel åtkomst när du använder enheten med en hand.

Smart search Launcher bar sökningar och ser överallt, att snabbt hitta kontakter, appar, åtgärder som att lägga till kontakter, utföra beräkningar och så mycket mer. Du får anpassningsbara gester och snabbtangenter. Hundratals tema ikon förpackningar finns tillgängliga, och du kan dölja program och skydda dem mot starta med PINs (tror banking, inte nödvändigtvis porr).

Pro-versionen kräver färre resurser, lägger till meddelanden på din startskärmen, integrerar anmälningar med ett skärmlås, ökar säkerhet, och mer. Smart Bärraket 5 lever upp till sitt namn, det är verkligen smart.

ZenUI Launcher

Användarnas Betyg: 4.7
Installationer: 1,165,876
Pris:Gratis

Tog till dig av folk på Asus Datorer, på en gång ZenUI Launcher var endast tillgänglig på Asus enheter, men det har varit tillgänglig för alla Android-enheter för lite tid nu och har blivit väldigt populärt.

Funktioner inkluderar, naturligtvis, ändra bakgrunder och widgets, tillämpa dem, med övergångar och effekter, dra upp för att visa alla alternativ för anpassning, och att organisera program och mappar i lager lägen så att alla program som är tillgängliga från grundfönstret eller från ett enda ikon.

Listan går på och på, du kan exempelvis gälla effekter som Oskärpa, till din tapeter, ändra ikonstorlek, justering och bläddra effekter, samt av teckensnitt och färger. Live smakprov kan du se appar och widgets innan du installerar dem, och Kontextuella App Upptäckt hjälper dig att hitta appar av vad de gör. Du kan låsa appar, dölja dem, och säkra dem med Nålar.

Medan du tittar på den här listan av bärraketer, jag såg många snygga skärmar hem, app lådor, och dockor, men några var så enkelt och elegant utseende som ZenUI, launcher som lånar ut sanningen till eufemism så enkelt är oftast bäst. Kan det vara för enkel för vissa användare, men ZenUI säkert har sina egna må-bra Feng Shui.

Förhoppningsvis har du haft denna lista av de bästa Android-launcher! Jag är säker på att en del läsare kommer att ha en annan launcher i åtanke när deras bästa valet, vilket är vettigt om det fungerar bättre för ditt arbetsflöde. Dessa är bara de mest populära, så se till att kolla in andra om ingen av dessa passar dina behov. Njut!