De Bästa Verktygen till att Komma Igång med DIY-Projekt

0
83

Oavsett om du är helt ny till en egen bostad eller bara känner för att bygga eller fixa något själv för första gången, här är de bästa verktygen för att komma igång på din DIY resa.

Bästa Verktyg för Pull-Ups Hemma
av Caroline Stewart den 12: e januari 2019

Pull-ups ta uthållighet, styrka, och en hel del övning, vilket är varför vi har sammanställt en lista över verktyg för att inte bara stöd i din dra upp resan, men också lägga till en extra utmaning när man äntligen behöver det.

Det Bästa Skum Bäddmadrasser För Din Obekväma Säng
av Andrew Heinzman den 11 januari, 2019

Everybody ‘ s gotta använda en madrass. Men ibland, att du slutar med den mest hemska, smärtsamma, onda madrass. Varför inte mjuka upp det med en madrass topper?

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De Bästa Verktygen till att Komma Igång med DIY-Projekt

Craig Lloyd

@craig_lloyd

Januari 13, 2019, 8:00 am EDT 12 januari 2019, 10:32pm EDT

Oavsett om du är helt ny till en egen bostad eller bara känner för att bygga eller fixa något själv för första gången, här är de bästa verktygen för att komma igång på din DIY resa.

Kom ihåg, detta är inte en uttömmande lista på alla sätt, men det kommer åtminstone att komma igång—och det är tillräckligt för att klara alla möjliga olika projekt runt om i huset. När du blir mer erfaren och komma över mer avancerade projekt som du vill göra, du kommer oundvikligen att växa ditt verktyg för insamling till nya höjder!

Men om du är nybörjare, dessa är de bästa verktygen för att överväga att köpa först.

En Handfull Billiga, enkla Verktyg

Innan vi kommer till större verktyg som du vill, det är viktigt att täcka dina baser med några billiga, enkla verktyg som du kommer att förlita sig på för de flesta projekt:

  • Hammare
  • Skruvmejslar
  • Tång
  • Måttband
  • Universalkniv
  • Nivå
  • Hastighet Torget
  • Stud Finder

Du kan också sträva efter en allt-i-ett verktygslåda som kommer med de flesta allt du vill ha i början, speciellt om du inte vill att pussla ihop din egna uppsättning av verktyg.

Poängen är dock att en kombination av dessa typer av verktyg som kommer att vara oerhört användbart för i stort sett alla projekt, oavsett om det är så enkelt som att hänga en bild på väggen, för att helt remodeling ett helt rum i ditt hus. Du vill absolut inte ha dessa verktyg före allt annat.

Borrmaskin/Påverkan Föraren Combo

Kanske den första av elverktyg som du bör köpa skulle vara en borrmaskin, vilket är bra för borrning av hål, samt körning i skruvarna. Men jag skulle våren för en combo som har en inverkan förare samt, som kommer att göra ditt projekt en hel del enklare.

Påverka förare att köra i skruvarna sätt lättare, särskilt när de är längre skruvar som måste drivas in i trä—en inverkan föraren gör det super enkelt fungerar.

Plus, med både din sida kan göra projekt gå mycket snabbare, eftersom du kan ha borrmaskin för att borra hål och effekterna förare för att köra i skruvar—du kommer inte att ta tid att byta ut bitar hela tiden.

Köp på Amazon

Cirkelsåg

Jag rekommenderar att varje DIYer äga en motorsåg av något slag, och den mest mångsidiga är en cirkelsåg, som denna från DeWalt.

Du kan använda det för att bryta ner plywood eller skära upp några 2x4s. Utan tvekan, ett bord och såg en geringssåg skulle vara mycket mer kapabel verktyg för sånt här, men om du inte har mycket utrymme och pengar, en cirkelsåg är en anständig två-mot-ett verktyg som kan få jobbet gjort.

Köp på Amazon

Sockel Som

De säger att världen är byggd på muttrar och bultar. Ok, kanske de säger det inte, men de borde. En anständig sockel som kommer att ta ganska mycket varje projekt som arbetar med muttrar och bultar.

Något som denna är mer inriktad på (no pun intended) för de hjälper hemmafixare som vill arbeta på sina bilar eller andra maskiner, men det finns fortfarande gott om användningsområden för socket-apparater runt om i huset, som att montera en TV på väggen eller fastställande apparater.

Plus, det är definitivt ett av de verktyg som om du får en tillräckligt stor uppsättning behöver du aldrig att köpa en annan sockel som någonsin igen. Så det är definitivt värt att köpa den största som du kan ha råd med.

Köp på Amazon

Spänning Tester

Om du ska göra andra elektriska DIY-projekt, du kommer att vilja se till att stänga av brytare och testa linjer för att se att det faktiskt av. Det bästa sättet att göra det är med en spänning tester.

Jag rekommenderar att få både en övergripande spänning tester och ett kärl tester som du pluggar in i butiker. På det sättet kan du se om uttaget är verkligen iväg utan att behöva ta ut den ur väggen för att få till ledningarna.

Köp på Amazon

Personlig Skyddsutrustning

Sist, men definitivt inte minst, för ganska mycket alla DIY-projekt som du kommer att vilja se till att skydda dig själv. Detta innebär att man använder hörselskydd, ögonskydd, och även mun/näsa skydd i vissa fall.

Skaffa dig några öronproppar, skyddsglasögon och andningsskydd. Power tools är högt och lätt kan skada din hörsel. Plus, du vill inte att något flyger in i dina ögon. Och om du skapar en massa damm från konstruktion, andningsskydd för att förhindra att andas allt som skit. Vi verkligen inte kan understryka vikten av att denna kategori nog. För runt $20 eller så kan du spara din hörsel, era ögon, och dina lungor. Inte billig ut på $till ett värde av 20 växel nu för att drabbas av ringande öron och partiell blindhet i ett öga senare.