Het Instellen van een Volume-Limiet voor de Apple Muziek op iPhone en iPad

0
120

Uw gehoor is belangrijk, en als je verliest, kun je niet het terug te krijgen. We willen allemaal graag luisteren naar luide muziek, maar het beperken van het volume is van vitaal belang, vooral voor kinderen. Hier leggen we uit hoe beperkt het volume van de Apple Music.

Ouders weten dat hun kinderen niet het vernietigen van hun gehoor door het luisteren naar te luide muziek is belangrijk, maar als iedereen met kinderen zal beamen, is simpelweg het maken van die verklaring is niet altijd genoeg om de naleving te garanderen. Het is niet zo dat kinderen actief als om ongehoorzaam te zijn—niet altijd!—maar soms dingen slip hun gedachten. Gelukkig zijn er manieren om het beperken van het volume aan Apple en Muziek kunnen spelen, wat betekent dat u kunt beperken van een iPhone of iPad aan niet-trommelvlies-busting niveaus.

Het is belangrijk op te merken dat dit verandert alleen het maximale volume van de muziek die wordt afgespeeld via de Apple Music, dat is jammer. Als u een andere muziek-service, raadpleeg dan de iPhone of iPad app.

Als je een Apple Muziek gebruiker, lees dan verder!

Het Instellen van een Apple Music Volume Limiet

Misschien onverwacht, de optie voor het beperken van de Apple Music volume niet woonachtig zijn in de Apple app Muziek. In plaats daarvan aan de slag te gaan, open de app Instellingen op je iPhone of iPad voordat het naar beneden scrollen en klikken op de “Muziek.”

Tik vervolgens op de toepasselijke naam “Volume Beperken.” U zult worden weergegeven op een scherm met een schuifregelaar waarmee het volume te beperken.

Stel de volume regelaar om het gewenste volume te beperken. Eenmaal ingesteld, iOS voorkomen dat het volume wordt ingesteld hoger dan de limiet wanneer Apple de Muziek is in gebruik.

Als je in Europa, is er een extra toggle om de hoofdtelefoon uitgang van de Europese Unie aanbevolen niveau. Zet de schakelaar op on of off, afhankelijk van uw voorkeur.