De Beste Smarthome Producten die We Zagen op de CES 2019

0
73

Iedereen moet het gebruik van een matras. Maar soms kun je eindigen met de meest vreselijke, pijnlijke, slechte matras. Waarom niet verzachten met een schuim matras topper?

De Beste Slimme Sloten voor Uw Amazon Echo
Craig Lloyd op 10 januari 2019

Een slimme sluiting voor uw deur is een geweldige manier om een gemak uw dagelijkse routine, en als u wilt in staat zijn om met uw stem uw Echo, er zijn een paar goede opties die werken heel goed samen met Alexa.

De Beste Toetsenborden Voor Uw Gaming PC
door Michael Crider op 10 januari 2019

Het bouwen of het kopen van een nieuwe gaming PC? Geweldig. Vergeet alleen niet om op te slaan van een kleine ruimte in uw budget voor uw accessoires. Een comfortabel toetsenbord met snelle, betrouwbare en switches is een belangrijk onderdeel van uw installatie, en wij hebben gevonden de beste die beschikbaar zijn.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Smarthome Producten die We Zagen op de CES 2019

Craig Lloyd

@craig_lloyd

11 januari 2019, 5:00 pm EDT 11 januari 2019, 5:05 uur EDT

Elk jaar, de CES is boordevol smarthome tech. Zoveel dat er zelfs een hele speciale ruimte op de beursvloer om gewoon smarthome bedrijven. Hier zijn de beste nieuwe smarthome apparaten die we zagen op de CES dit jaar.

Stem Assistent Smart Switches

Veel nieuwe producten die we zagen op de beursvloer waren niet per se “nieuw” of revolutionair, maar veel bedrijven komen met hun eigen versies van jonge productcategorieën, en dat omvat slimme schakelaars met ingebouwde voice-assistenten.

De Ecobee Switch+ is geweest rond voor een tijdje nu, maar op de CES van dit jaar zagen we een paar smarthome bedrijven trots hun eigen versies, waaronder Night ‘s Decora Stem met Alexa en TP-Link’ s Kasa Smart Wi-Fi-Schakelaar met Voice-Assistent. Hoewel, de laatste, er is geen officieel woord op die voice-assistent zal komen.

Lenovo Smart Klok

Zoals je misschien al weet een Review Geek reader, Google ‘ s Home Hub is onze favoriete product voor 2018, maar het is een beetje te groot voor de bed-night-stand. Voer de Lenovo Slimme Klok.

De Slimme Klok is in feite een kleine versie van de Home Hub, het schommelen van een 4″ scherm in plaats van een 7″. Het kan je laten zien de tijd (uiteraard), display komende gebeurtenissen in de agenda, en het maakt het gemakkelijk om in te stellen wekkers en timers. U kunt zelfs slap als het alarm af gaat om zowel de sluimerfunctie of ontslaan, alarm, net als de good ‘ole dagen.

De Lenovo Smart Klok zal de detailhandel voor $79 en beschikbaar zijn op een bepaald punt in de lente van dit jaar.

Video Deurbellen

Een zeer populair product in het afgelopen jaar of zo is de video deurbel, en beide Nest en Ring hebben echt geweldig werk gedaan met hun eigen versies. Maar na de CES, we hebben nu nog meer modellen om uit te kiezen.

Maximus onthulde een video deurbel met twee camera ‘ s (iets wat we nog niet eerder gezien)—de belangrijkste camera punten naar buiten net als elke andere video deurbel, maar de tweede camera rechtstreeks op uw deur stap, in de hoop dat het vastleggen van pakketten links bij de deur en houd ze in het frame.

TP-Link ook aangekondigd hun eigen video deurbel en, als een deel van hun Kasa merk. En de Ring bleek uit een nieuwe kijk op de video deurbel ” Deur Bekijken Cam, die in wezen is een digitale kijkgat dat is bedoeld als een vervanging van een bestaande kijkgat op uw voordeur.

Lutron Caseta Fan Control Smart Switch

Een specifiek product dat veel Lutron Caseta gebruikers zijn bedelen is een slimme schakelaar gericht op het plafond fans. Lutron geleverd tijdens de CES.

De schakelaar zal gebruikers toestaan om hun plafond fans van hun telefoons en zelfs het aanpassen van de snelheid van de ventilator. En als u geen zin heeft om het gebruik van uw telefoon, maar niet wil opstaan van de bank af, de nieuwe switch zal komen met zijn eigen Pico op afstand.

Het zal beschikbaar zijn vanaf Maart voor $80, met de bijpassende Pico externe geprijsd op $42.

Wi-Fi Smart Sloten

Er zijn al tal van slimme sloten op de markt, maar Wi-Fi-modellen zijn weinigen en ver tussen. Op de CES, maar we zagen een paar nieuwe slimme sloten onthuld die zijn voorzien van Wi-Fi-mogelijkheden ingebouwd.

De meeste slimme sloten kan worden Wi-Fi-compatibel, maar ze vereisen vaak een aparte poort of-hub die u hebt om te kopen. Op de CES, zowel Schlage en Kwikset introduceerde hun eigen Wi-Fi smart sloten, bekend als het Coderen en de Halo, respectievelijk.

Beide modellen kan rechtstreeks verbinding maken met uw thuis Wi-Fi netwerk en worden bestuurd vanaf uw telefoon op afstand. De Schlage Coderen is ook een deel van de Amazone-Toets programma, waar u kunt genieten van Amazon chauffeurs plek pakketten binnenkant van uw huis als u weg bent van huis.