De beste Instrumenten voor Pull-Ups in Huis

0
80

Pull-ups neemt het uithoudingsvermogen, de kracht, en veel oefenen, dat is de reden waarom we hebben afgerond tot op een lijst van hulpprogramma ‘ s om niet alleen hulp in uw trekken reis, maar ook het toevoegen van een extra uitdaging als je uiteindelijk nodig hebt.

De Beste Matras Toppers Voor Uw Ongemakkelijk Bed
door Andrew Heinzman op 11 januari 2019

Iedereen moet het gebruik van een matras. Maar soms kun je eindigen met de meest vreselijke, pijnlijke, slechte matras. Waarom niet verzachten met een schuim matras topper?

De Beste Slimme Sloten voor Uw Amazon Echo
Craig Lloyd op 10 januari 2019

Een slimme sluiting voor uw deur is een geweldige manier om een gemak uw dagelijkse routine, en als u wilt in staat zijn om met uw stem uw Echo, er zijn een paar goede opties die werken heel goed samen met Alexa.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De beste Instrumenten voor Pull-Ups in Huis

Caroline Stewart

@reviewgeeksite

12 januari 2019, 8:00 uur EDT 11 januari 2019, 8:10pm CET)

Pull-ups neemt het uithoudingsvermogen, de kracht, en veel oefenen, dat is de reden waarom we hebben afgerond tot op een lijst van hulpprogramma ‘ s om niet alleen hulp in uw trekken reis, maar ook het toevoegen van een extra uitdaging als je uiteindelijk nodig hebt.

Moet u op uw buik, rug, biceps en schouders, maar weet niet waar te beginnen? Wilt trainen vanuit het comfort van uw eigen huis? Misschien heb je al een heleboel, maar zijn op zoek voor meer variatie in je oefeningen. Met deze roundup van de pull-up tools, u kunt het verbeteren van uw workouts en zelfs uw routines veiliger voor uw spieren en gewrichten.

We hebben er voor gekozen trek hulpmiddelen, variërend van deur pull up bars aan banden, riemen zelfs machines die helpen bij zowel de pull-ups en push-ups. En als u alleen geïnteresseerd bent in een push-up tools, bekijk onze andere roundup van Best Push-Up Tools.

Beste Deuropening Pull Up Bar: ProSource Multi-Grip Pull Up Bar ($26)

Wilt trainen, zonder in te gaan op de sportschool? Met deze ProSource Multi-Grip Pull Up Bar, u kunt de praktijk van uw pull-ups in één van de 12 beschikbare grip. Het zal gemakkelijk het verblijf in de plaats waar er een stevig deurkozijn, zo lang als de deur is tussen de 24″ en 32″ breed (dus zorg ervoor om te meten aan de deur voor te kopen). De montage is snel en makkelijk.

Praktijk gesloten-, groothoek-en hammer-grip pull-ups met deze bar—en doen ze gezellig met het gevoerde handgrepen. Niet alleen kunt u doen pull ups en chin ups, kunt u zelfs werken aan je been omhoog en schuin krullen op deze balk. U kunt ook de ProSource en leg het op de vloer, zodat u kunt doen diepe push-ups en tricep dips. Wanneer, ten slotte, gelegen aan de voet van een deur, u kunt gebruik maken van deze bar om zich te concentreren op de buik crunches.

Deze multi-functionele bar kunt u de spieren die een normale, rechte bar in de sportschool zou niet laten u te bereiken. Plus, de ProSource is gemaakt van duurzaam staal materiaal dat maakt het duurzaam en veilig, die tot 300 kilo lichaamsgewicht. Gewoon rekening mee dat dit kan leiden tot verf chippen of zelfs kromtrekken van uw kozijn als niet correct geïnstalleerd.

Als u wilt een huis met een pull-up bar, maar wil niet om het te hebben geïnstalleerd in een deuropening, check out deze Ultieme Lichaam Druk op de Draagbalk Moint Pull Up Bar die u kunt installeren op blootgesteld muur balken.

Kopen op Amazon

Beste Pull-Up Bands: INTEY Pull-Up Bands ($33)

Resistance bands zijn geweldig, niet alleen voor statische oefeningen, maar voor het assisteren met pull-ups. Wanneer u voor het eerst beginnen met het beoefenen pull-ups, je mag niet over het bovenlichaam sterkte om de getallen in die u wilt in—of. Dit is de reden waarom de INTEY Trek Bands zijn nuttig voor beginners. Meer geavanceerde trek-bovendeel kunnen gebruik maken van deze bands om letsel te voorkomen. Slechts een lus van de weerstand band rond de bar, trekt het zelf, en het rechttrekken van de band uit voor het plaatsen van uw voeten of lichaam binnen de hangende lus.

Deze set van bands wordt geleverd met vier verschillende breedtes (en uiteindelijk, weerstanden). De rode band is 0,5 cm breed, de zwarte band is 0.9 cm breed, de paarse band is 1,3 cm breed, en de groene band is 1,7 cm breed. Als de breedte toeneemt, wordt het bedrag van het gewicht dat wordt genomen uit van uw pull-up om u te helpen ook toeneemt. Dus wanneer je traint met deze bands genoeg, je zal uiteindelijk lager uw band weerstand tegen de rode band—en zelfs een pull-ups zonder banden!

Deze INTEY Banden kunnen ook worden gebruikt om u te helpen bij stuk, niet mobility training, en zelfs helpen met krachttraining. Maar als je ze gebruikt als trek-up van bands, wees niet bang het gebruik van meerdere bands tegelijk in het begin, zodat u kunt de opbouw van uw kracht.

Kopen op Amazon

Beste Trek-Riem: Donker Ijzer Fitness Leer Gewicht Van De Riem ($30)

Als je het kan doen pull-ups met uw eigen lichaamsgewicht, en zijn op zoek om uw workouts intenser, dan check out deze Donkere Ijzer Fitness Leer Gewicht van de Riem. Draag deze band als een normale hijs-riem rond je taille, het aanpassen van de riem en gesp. Met de 40″ lange, zware gewicht van de riem, kunt u tot 6 Olympische platen (of 270 pond) om je pull-ups harder en meer kracht.

De Donkere Ijzeren Riem niet graven in uw zijden of heupen omdat het kussen-achtige vulling en is comfortabel om te gebruiken. Bij het doen van pull-ups (of zelfs dalen) met deze band op, laat de gewichten hangen tussen je voeten. En als je nodig hebt om te laten gaan van het gewicht, het heeft twee quick release klemveren voor uw veiligheid.

Deze verstelbare riem past op alle maten en is gemaakt van echt leer met sterke, versterkte stiksels voor langdurig gebruik. Ten slotte, deze riem heeft een non-slip taille zodat het blijft op je lichaam, zonder te glijden tijdens je work-out.

Kopen op Amazon

Beste Push-Up en Pull-Up Machine: Uithoudingsvermogen Power Tower 1690 ($90)

Mocht u na het lezen van ons artikel over push-ups, weet je al over de gunstige push-up tools die we hebben toegevoegd aan onze roundup—maar we hadden geen melding van deze Uithoudingsvermogen Power Tower 1690 machine waarmee je push ups en pull ups. Deze machine heeft vier stations die u kunnen helpen doen pull-ups, push ups, dips, chin ups, sit-ups, knee raises, en meer. Gewoon monteren van de Power Tower en aan de slag!

Deze compacte machine is 49″ x 42,5 x 81″, zodat het past in uw huis, garage of overdekte fitnessruimte waar u gebruik van wilt maken. Plus, het is uitgerust met anti-slip eindkappen, zodat welk oppervlak u het op zal worden beschermd.

De pull-up station heeft gevoerde handvatten om te voorkomen dat u wegglijden wanneer je in de smalle – of wide grip pull-up posities. Plus, het stalen frame, dat kan tot 250 pond, is het stevig genoeg is, zodat u kunt een intensieve training zonder zorgen te maken over de machine omvalt of buigen.

Kopen op Amazon

Beste Pull-Up Grepen: Beer KompleX Handgrepen ($40)

Pull-ups kunt een druk op je polsen en kan pijn veroorzaken op de huid van je vingers en handpalmen. De Beer KompleX Handvatten zijn lederen polsband die niet alleen ondersteuning van de pols tijdens de pull-ups en andere activiteiten (zoals cross training en gewichtheffen), maar ze kan het voorkomen blaren en eelt.

De Beer KompleX Grips zijn er in twee en drie vingers optie, en verschillende formaten, afhankelijk van uw handen. Plus, ze zijn drievoudig gestikt leer, die niet alleen ondersteunt en stabiliseert u tijdens uw pull-ups, maar vermindert het uitglijden zodat u meer kunt doen pull-ups effectief.

Veel van leren handvatten zijn bekend om verkleuring van uw handen, maar De Beer KompleX grepen niet—zelfs onder de meest intense zweten. Dus afscheid te nemen van geripte palmen en handen!

Kopen op Amazon