Bästa Verktyg för Pull-Ups Hemma

0
116

Pull-ups ta uthållighet, styrka, och en hel del övning, vilket är varför vi har sammanställt en lista över verktyg för att inte bara stöd i din dra upp resan, men också lägga till en extra utmaning när man äntligen behöver det.

Det Bästa Skum Bäddmadrasser För Din Obekväma Säng
av Andrew Heinzman den 11 januari, 2019

Everybody ‘ s gotta använda en madrass. Men ibland, att du slutar med den mest hemska, smärtsamma, onda madrass. Varför inte mjuka upp det med en madrass topper?

Den Bästa Smarta Lås för Din Amazon Echo
Craig Lloyd på den 10: e januari 2019

Ett smart lås till din dörr är ett bra sätt att lägga till några bekvämlighet till din dagliga rutin, och om du vill kunna styra den med din röst med hjälp av din Echo, det finns ett par bra alternativ som fungerar bra med Alexa.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Bästa Verktyg för Pull-Ups Hemma

Caroline Stewart

@reviewgeeksite

Januari 12, 2019, 8:00 am EDT 11 januari 2019, 8:10 pm EDT

Pull-ups ta uthållighet, styrka, och en hel del övning, vilket är varför vi har sammanställt en lista över verktyg för att inte bara stöd i din dra upp resan, men också lägga till en extra utmaning när man äntligen behöver det.

Behovet av att arbeta din mage, rygg, biceps och axlar, men vet inte var du ska börja? Vill träna från bekvämligheten av ditt eget hem? Kanske du redan tränar en hel del men är ute efter mer variation i övningarna. Med denna roundup av att dra upp verktyg, du kan förbättra din träning och även göra dina rutiner säkrare för dina muskler och leder.

Vi har valt att dra upp redskap som sträcker sig från dörren genom att dra upp pinnarna band till bälten att även maskiner som hjälper till med både pull-ups och push-ups. Och om du bara är intresserad av att driva upp verktyg, kolla in våra andra roundup av Bästa Push-Up Verktyg.

Bästa Dörröppning Pull Up Bar: ProSource Multi-Grip Pull Up Bar ($26)

Vill träna utan att behöva gå till gymmet? Med detta ProSource Multi-Grip Pull Up Bar så kan du öva dina pull-ups i någon av de 12 tillgängliga grepp. Det kommer helt enkelt att stanna på plats överallt där det finns en robust dörrkarmen, så länge dörren är mellan 24 och 32″ wide (så se till att mäta din dörr innan du köper). Monteringen är snabb och enkel.

Öva din stängt-, vidvinkel-och hammer-grepp pull-ups med detta bar—och göra dem bekvämt med vadderade handtag. Du kan inte bara göra pull ups och chin ups, du kan även arbeta på din benlyft och sneda lockar på denna bar. Du kan också ta ProSource och placera den på golvet så att du kan göra djupa armhävningar och triceps dips. Slutligen, när de släpps ut på basen av en dörr, kan du använda detta fält för att fokusera på buk crunches.

Denna multi-funktionella bar kan du tona muskler som en normal, rak bar på ditt gym inte skulle låta dig nå. Plus, ProSource är tillverkad av en slitstark stål material som gör den långvariga och säkert, håller upp till 300 kilo kroppsvikt. Bara observera att detta kan orsaka färg-flisning eller ens skevhet i din dörrkarm om felaktigt installerad.

Om du vill ha ett hem pull-up bar, men inte vill ha den installerad i en dörröppning, kolla in den här Ultimata Kroppen Tryck på Reglar Moint Pull Up Bar som du kan installera på exponerade bjälklag vägg.

Köp på Amazon

Bäst att Dra Upp Band: INTEY Pull-Up Band ($33)

Motstånd band är bra för inte bara statiska övningar men för att bistå med pull-ups. När du först börja träna pull-ups, kanske du inte har den styrkan i överkroppen för att få de nummer som du vill, eller någon alls. Det är därför INTEY Dra Upp Band som är bra för nybörjare. Mer avancerade pull-överdelar kan använda dessa band för att undvika skador. Bara en slinga motstånd band runt stången, dra det genom sig själv, och räta bandet ut innan du placerar dina fötter eller kropp inuti hängande loop.

Detta band kommer med fyra olika bredder (och i slutändan, motstånd). Det röda bandet är 0,5″ brett, svart band är 0.9″ bred, den lila band är 1,3 tum brett, och det gröna bandet är 1,7 mm brett. Som bredden ökar, mängden av vikt att tas bort av din dra upp för att hjälpa dig också ökar. Så när du tränar med dessa band tillräckligt, du kommer så småningom att sänka ditt band motstånd mot det röda bandet—och även göra pull-ups utan band!

Dessa INTEY Band kan också användas för att hjälpa dig att stretcha, göra rörlighet utbildning, och även hjälpa till med styrketräning. Men om du använder dem som drar upp band, var inte rädd för att använda flera band på en gång i början, så att du kan bygga upp din styrka.

Köp på Amazon

Bäst Att Dra Upp Bälte: Dark Iron Gym Läder Vikt Bälte ($30)

Om du kan göra pull-ups med din egen kroppsvikt, och funderar på att göra din träning mer intensiv, så kolla in den här Dark Iron Gym Läder Vikt Bälte. Bära detta bälte som en normal lyft bälte runt midjan, justering av rem och spänne. Med 40″ långa, tunga vikt bandet, du kan bifoga upp till 6 Os-plattor (eller 270 pund) för att göra dina pull-ups hårdare och bygga mer styrka.

Dark Iron Belt inte gräva i dina sidor eller höfter eftersom det har kudde-som utfyllnad och är bekväm att använda. När du gör pull-ups (eller ens dips) med detta bälte på, låt vikterna hänger och dinglar mellan dina fötter. Och om du behöver för att släppa av den vikt, att den har två snabbkoppling fjäderklämmor för din säkerhet.

Denna justerbar bälte passar alla storlekar och är gjord av äkta läder med starka, förstärkt bindningstråd för långvarig användning. Slutligen, detta bälte har en icke-slip midja så att det stannar på din kropp utan att glida av under din träning.

Köp på Amazon

Bästa Skjut Upp och Dra Upp Maskinen: Uthållighet Power Tower 1690 ($90)

Om du läser vår artikel om push-ups, som du redan vet om alla de positiva push-up verktyg som vi lagt till i vår roundup—men vi nämnde inte detta Uthållighet Power Tower 1690 maskin som låter dig göra armhävningar och pull ups. Den här maskinen har fyra stationer som kan hjälpa dig att göra pull-ups, push-ups, dips, chin-ups, sit ups, knee raises, och mer. Bara montera Power Tower och få att fungera!

Den här kompakta maskinen är 49″ x 42,5″ x 81″, så det kan passa i ditt hem, garage eller inomhus-gym—överallt där du vill använda den. Plus, det kommer med non-slip gavlarna så att oavsett vilken yta du placera det på kommer att vara skyddade.

Pull up-station har vadderade grepp för att hindra dig från att halka när du är i antingen smalt eller brett grepp dra upp positioner. Plus, stål ram, som kan hantera upp till 250 pounds, är tillräckligt kraftig så att du kan slutföra ett intensivt träningspass utan att behöva bekymra dig om maskinen välter eller böjning.

Köp på Amazon

Bäst Att Dra Upp Rillor: Björn KompleX Hand Grepp ($40)

Pull-ups kan sätta en stam på dina handleder och kan orsaka smärta på huden på dina fingrar och handflator. Björnen KompleX Hand Grepp är äkta läder handleden remmar som inte bara stöder handleden under pull-ups och andra aktiviteter (som cross-träning och styrketräning), men de kan förhindra blåsor och förhårdnader.

Björnen KompleX Grepp kommer i två och tre finger alternativ och olika storlekar beroende på dina händer. Plus att de har trippel-sytts läder som inte bara stödjer och stabiliserar du under din pull-ups, men minskar halka så att du kan göra mer pull-ups på ett effektivt sätt.

En hel del av läder handtag är känt för att missfärga dina händer, men Björnen KompleX grips inte—även under de mest intensiva svettning. Så att säga adjö till rippade palmer och händer!

Köp på Amazon