Vår Favorit Produkter Från CES 2019

0
81

Det är en Enorm ansträngning för att se allt på CES. Det är en lika stor utmaning att välja en favorit bland de fantastiska (och inte så fantastisk) saker på golvet, men här är våra personliga favoriter från CES 2019.

Jag satte mig ner med var och en av våra redaktörer och skribenter på CES och—efter våra dagar i presskonferenser, möten och promenader i det oändliga-känsla konventionen golv—frågade dem vad deras favorit CES hitta var med tonvikt på något som verkligen fångade deras uppmärksamhet. Nedan, ihop med vem vi är och vad vi gör, kommer du att hitta vad vi älskade.

Jason Fitzpatrick, Översyn Geek Redaktör: Dubbel

Är du inte riktigt upplever CES om du kör in i alla och deras bror (och deras syster och kusiner också) med någon form av anordning som gör anspråk på att lugna dig, lugna dig, hjälpa dig att sova. När jag såg Double folk och information i deras monter om hur Double var en anordning som är avsedd att bäras på handleden till både lugn och energi du, ja låt mig säga dig: jag bara stack ut min handled för att prova det eftersom jag är en lättsam typ av kille som är villig att prova något nytt och inte för att jag förväntade mig något alls av upplevelsen.

Georgina, som också visade sig vara lättsam form, fastspänd den Dubbel på insidan av min handled samtidigt som förklarar hela konceptet: det lilla vägt motorfordon inne fladdrar som ett hjärtslag med en bekant lub-dub slå och att människan bara naturligt svara på rytmen. Du kan ställa in och anpassa Double via en kamrat mobil app och det råkade bara vara så att Double jag försökte så fint trimmad till mina hjärtslag i samma ögonblick som du kan önska dig. Effekten var otrolig.

När jag fastnat i min handled ut för att prova det sig att jag hade en “kanske min fru kommer att gilla det här” ta på det, men inom några ögonblick, jag log på hur lugnande och behagliga upplevelsen var. Före sätta det på att jag kände för det skulle nog inte ha så mycket effekt (och kanske även vara irriterande) och nu planerar jag på att beställa en som jag verkligen inte vill ge demo-modell tillbaka. Av alla de hjälpmedel som jag kom över i denna kategori, Double hade den mest omedelbara och imponerande effekt.

The Double är nu tillgänglig för $219, direkt från företaget.

Chris Hoffman, Funktioner Redaktör: Luka, Bilderbok Att Läsa Robot

Luka är en liten uggla formade robot som läser bilderböcker till dina barn. Bokstavligen, det läser boken—du placera en bild bok framför Luka och det lyder titeln. Du vänder blad och börjar läsa ord på den öppna sidor. Tur att någon sida i boken och Luka känner omedelbart igen den sida du är på och börjar läsa den. Du behöver inte köpa speciella böcker för detta—det fungerar med de böcker som du redan har. Barn kan läsa bilderböcker på egen hand med en liten uggla robot, även när du är upptagen.

Tech bakom detta är överraskande smart. Ling Technology Inc, företaget bakom Luka, skannar tiotusentals bild böcker och utdrag ur texten—cirka 60 000 böcker är redan i deras databas. När du öppnar en sida i en bilderbok, Luka ser sidan med sin kamera, snabbt känner igen sidan och börjar läsa orden. Som gör det snabbt och ser till att det är korrekt som enheten inte har att bearbeta texten på flyga med lokal hårdvara.

Luka kommer med en inbyggd högtalare och batteri. Det är även svarar för olika åtgärder—kan du klappa uggla robot huvud och gnugga sin mage för en söt reaktion. Föräldrar kan även berätta Luka att säga saker och ting via en smartphone-app, så du kan ha den söta ugglan robot säga “Låt oss gå till sängs!” eller “att Borsta tänderna är viktigt!” Det är bedårande.

Denna smarta uggla, som lanserades förra året i Kina, och nu arbetar företaget på en USA-lanseringen senare i 2019—tech är redo att gå, men att få rättigheter till bilden böcker tar lite tid. Räkna med att det kostar runt $99, men flera modeller kommer att finnas tillgängliga i flera olika pris punkter.

Cam Summerson, Nyheter Redaktör: Cemtrex Smartdesk

Jag har sett en hel del coola produkter på CES, men vid närmare eftertanke, jag fortsätter att komma tillbaka till en eller två bra produkter. Av de två tror jag att SmartDesk av Cemtrex kan vara min favorit eftersom det erbjuder en galen kombination av coola funktioner och integration på ett imponerande pris. (För de som är nyfikna, min andra favorit är förmodligen HP Omen X Emperium 65 BFGD. Så bra.)

Den SmartDesk är att sitta/stå-skrivbord med en inbyggd dator och alla integrerad hårdvara du behöver bara sätta upp det och använda det. Den har ett inbyggt tangentbord och touchpad, samt tre 24-tums 1080p-skärmar pekskärm. Det finns för närvarande två tillgängliga konfigurationer: en has16GB RAM-minne, en GTX1050 grafikkort, 256GB SSD, och 1TB HDD, den andra har 32 GB RAM-minne, en GTX1060, och 2TB HDD i stället för 1TB som finns i bas-modellen. Båda har 8: e generationens Intel Core i7-processor.

Men det är egentligen bara de muttrar och skruvar av SmartDesk. Den har också en inbyggd trådlös laddare på höger sida av skrivbordet, och en mind-blowing gest kontroll panel som låter dig styra DATORN utan att röra den. Cemtrex byggt en egen programvara lager som körs i Windows för att spåra användarnas rörelser, som låter dig använda enkla gester för saker som zoomning, bläddring och även ta skärmdumpar. Det är det närmaste till Minority Report-nivå grejer som jag någonsin har sett i en konsumentprodukt.

Det finns också en liten kamera mellan vänster och i mitten skärmar som pekar ner vid skrivbordet och fungerar som en no-fuss dokument scanner. Allt du behöver göra är att öppna programmet och släppa ut en handling på vänster sida av skrivbordet—kameran kommer att hitta doc, skanna och spara det. Det är ett bra exempel på riktigt cool men ändå otroligt, praktiska tech.

Naturligtvis, det finns alltid en brännande fråga med denna nivå av teknik och integration: vad händer om något går sönder? Lyckligtvis SmartDesk är integrerad PC är helt användaren är tillgängliga och kan uppgraderas, så åtminstone det som. Annars, båda modellerna har ett års garanti på delar och sex månader på arbetsmarknaden.

Bas modell börjar på $4,499, medan den uppgraderade modellen kommer att ställa dig tillbaka $5,299. För att lära sig mer om hur otroligt detta skrivbord är verkligen, kolla in Cemtrex webbplats.

Craig Lloyd, Smarthome Författare: Ring Dörren Visa Cam

Hyresgäster har alltid kämpat för att hitta smarthome de enheter kan installera i sina lägenheter utan att hyresvärden freaking—Ringen Dörren Visa Cam är en nätt liten alternativ till bolagets traditionella video ringklockor.

Det är ganska mycket en digital titthål; installera det krävs bara att ta bort den befintliga titthål och skruva på Dörren Visa Cam på sin plats—inga permanenta ändringar. Ännu bättre, samtidigt som du har en 1080p-kamera som kan göra night vision, två sätt prata, och körs helt på batteri, du får fortfarande en traditionell titthål för att titta igenom.

Den coolaste funktionen är dock slå upptäckt. Du kan fortfarande använda Dörren Visa Cam som en dörrklocka och anslut den till en Ring Klämta inne, men om någon knackar istället, Dörren Visa Cam kan upptäcka det och skicka dig ett meddelande. Detta är en funktion som du inte hittar på någon annan video dörrklockan.

Dörren Visa Cam kommer att finnas tillgänglig någon gång senare i år för $199.

Michael Crider, PC Hårdvara Författare: What3Words

CES är vanligtvis en plats för att visa upp hårdvara, men den mest innovativa sak som jag såg i Vegas var en kombination service och app. What3Words är ett sätt att ge någon exakt platser som är oföränderlig, exakt och lätt att komma ihåg—ett alternativ till att klottra ner gata namn, telefonnummer, postnummer, eller även GPS-koordinater.

Idén är enkel: hela jorden hackas upp i ett rutnät av tio-meters rutor, var och en som ges en permanent utnämning av tre enkla ord. Las Vegas välkommet tecken, till exempel, är “lida.finner.utmärkelser.” De platser som fungerar på alla språk, och en algoritm ser till att inte två är lika inom ett relativt brett område.

Den perfekta exempel som gavs var utomhus arenor med stora utrymmen och några utmärkande drag: du kan säga: “möt mig av ett vitt tält på en musikfestival och vara mindre än hjälp. Men växla till “möt mig på gräset.billow.arga” och du har ett enkelt delbara läge. Tjänsten är svag punkt är stora inomhus—som, säg, konventionen hallar av CES—där måste det standard att entréer i stället för exakt GPS.

Jag anser fortfarande, What3Words har potential att vara på allas telefon inom de närmaste två eller tre åren, och blir den största språng framåt i personlig navigering eftersom Google Maps. Bolagets lovande start, öppna API-strategi, och växande lista av integration partner skulle säkert verka för att föreslå det.