Razer Höjer Ögonbrynen Med Raptor Övervaka, Kommer för Mindre Än vad Du Tror

0
76

Ett smart lås till din dörr är ett bra sätt att lägga till några bekvämlighet till din dagliga rutin, och om du vill kunna styra den med din röst med hjälp av din Echo, det finns ett par bra alternativ som fungerar bra med Alexa.

Det Bästa Tangentbord För Din Gaming PC
av Michael Crider den 10: e januari, 2019

Bygga eller köpa en ny gaming DATOR? Häftigt. Glöm bara inte att spara lite utrymme i din budget för dina tillbehör. En bekväm tangentbord med snabb, pålitlig växlar är en viktig del av din inställning, och vi har hittat de bästa som finns.

Behöver Du ett skärmskydd för Din Apple Titta på?
Craig Lloyd på januari 9, 2019

Om du är orolig att du ska repa upp skärmen på din Apple Titta på, kan du enkelt köpa och installera ett skärmskydd för det. Men skulle du vara orolig om det i första hand?

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Razer Höjer Ögonbrynen Med Raptor Övervaka, Kommer för Mindre Än vad Du Tror

Michael Crider | @MichaelCrider | Januari 10, 2019

Gaming varumärke Razer har ett rykte för over-the-top belysning och lika udda priser. Så det var en trevlig överraskning att höra en representant på CES säga att bolagets kommande gaming monitor, en första för Razer, kommer att kosta runt $700.

Jag väntade mig att den 27-tums panel, ögonen öppna för spel och färgade som en stealth-jet med rainbow marken effekter, till kostnader över $1000. Men antar att Razer har på sin beräknade priset när “Raptor” lanserar någon gång senare i år, kommer det att vara konkurrenskraftig med de flesta av sina samtida som matchar dess specifikationer.

Den 27-tums bildskärm använder ra—öh, papper-tunna ramar på tre sidor, med endast en lite tjockare botten så är fortfarande smalare än de flesta spel skärmar på marknaden. Det är inte den enda skillnaden: Razer är med hjälp av en IPS-panel för 2560×1440 displayen. Att upplösning är ett populärt val för spelare (helst jonglering skarp grafik och GPU-stam), men panelen typ inte. IPS är mer levande och korrekt, men långsammare, så spelare tio att gå för VA-paneler med sub-5 ms input lag. Razer säger att det är stämd Raptor IPS-panelen har bara 1 ms i responstid, bland de bästa på marknaden av någon panel typ, samtidigt som största möjliga färgomfång för HDR och 400 nits i ljusstyrka. Uppdateringsfrekvensen går upp till 144Hz.

Och på tal om att uppdatera priser, bildskärmen innehåller G-SYNK…typ. Tekniskt är det adaptiva sync, som oftast märkt “FreeSync” med AMD: s Radeon-kort, eftersom det inkluderar inte den dyra extra bearbetning chip från NVIDIA för att aktivera G-SYNC och tår att minska ram synkronisering tech. Men här på CES NVIDIA tillkännagav en “G-SYNC-Kompatibla program” som intygar en mycket utvald grupp av adaptiv sync monitorer för sin standard. Razer Raptor är den första skärmen som kommer att byggas om från grunden för att klara dessa tester och att G-SYNC-kompatibel ur lådan, ingen extra hårdvara krävs.

Vi skulle vara försumlig om vi inte tala om skärmen är styling. Chroma-kompatibel LED-lampor integrerade i botten är faktiskt den minst intressanta: Razer säljer musmattor och dalbanor med samma funktion. Nej, det är det som sticker som fångade vår uppmärksamhet. En enda rad av aluminium sveper upp från rektangulär bas till baksidan av skärmen i en tilltalande visning av minimalism.

Vilket inte är att säga att stå saknar funktioner. Medan skärmen har ingen VESA-fästen, den kan glida upp och egen för cirka fem centimeter, och luta sig framåt och bakåt för att generösa grader. Vi älskar särskilt Razer: s system för kabelhantering, rymmer ström, video och data kablar i särskilda spår som skulle göra ett data center arkitekt grön av avund. Den kontrasterande kablar är en fin touch—och ja, de kommer i rutan. Input panel accepterar HDMI -, DisplayPort-och USB-C, med makt leverans för USB-C bärbara datorer och en gammaldags genomströmning för två USB-portar.

En av de mer subtila inslag är gummerad yta av den tunna skärmen är tillbaka. Kör dina händer längs det känns som grippy botten av en trevlig mousepad. Och du kommer att göra att en hel del om du justera för olika spel, som görs lättare med en joystick OSD-kontroller på baksidan (se senare Samsung gaming monitor mönster för en liknande funktion).

Hela paketet är onekligen tilltalande, även om du inte är en medlem av självutnämnd “Kulten av Razer.” Om Razer kan hålla sig till sitt beräknade pris och leverera på sin fordran av en 1ms IPS-panel, förväntar Raptor att pryda många en gamer battlestation senare i år. Bli inte förvånad över att se mindre och större Raptor varianter dyker upp, alltför.