Nite Ize Gjort en Tandlös Dragkedja för sin Vacuum-Sealed Resor Påsar

0
79

Ett smart lås till din dörr är ett bra sätt att lägga till några bekvämlighet till din dagliga rutin, och om du vill kunna styra den med din röst med hjälp av din Echo, det finns ett par bra alternativ som fungerar bra med Alexa.

Det Bästa Tangentbord För Din Gaming PC
av Michael Crider den 10: e januari, 2019

Bygga eller köpa en ny gaming DATOR? Häftigt. Glöm bara inte att spara lite utrymme i din budget för dina tillbehör. En bekväm tangentbord med snabb, pålitlig växlar är en viktig del av din inställning, och vi har hittat de bästa som finns.

Behöver Du ett skärmskydd för Din Apple Titta på?
Craig Lloyd på januari 9, 2019

Om du är orolig att du ska repa upp skärmen på din Apple Titta på, kan du enkelt köpa och installera ett skärmskydd för det. Men skulle du vara orolig om det i första hand?

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Nite Ize Gjort en Tandlös Dragkedja för sin Vacuum-Sealed Resor Påsar

Michael Crider | @MichaelCrider | januari 10, 2019January 10, 2019

Du kan göra en väska som är vattentät som du vill, men vätskor kan fortfarande få igenom en vanlig metall eller plast med dragkedja. Det är problemet offentlig leverantör Nite Ize inställd på att lösa med sin nya Avrinning väskor.

Nite Ize hade att konstruera ett helt nytt förhållningssätt till blixtlås, kasta ut ett sekel eller två av konventionen för att göra en tätning med sidor som grepp varandra på varje millimeter. När “TRU Zip” huvud docks i depression vid den bortre änden, den mjuka väskan är helt lufttät: att sätta ett fast hundra pounds av kraft på toppen inte producera så mycket som ett knyst.

Bolaget siktar på att locka till sig de allmänna resenärer, som väskor är perfekt för att hålla vätskor från att läcka ut från rakning kit och smink väskor. De är också bra för on-the-fly vattentät skär, praktiskt för att hålla en fuktig baddräkt från att belägga insidan av din ryggsäck med fukt. Utomhus och camping entusiaster, eller vem som helst som får oförutsägbart blöt, kunde finna någon användning för.

Avrinningen väskor är inte utan kompromisser: de tar betydligt mer kraft än en vanlig väska till nära, tillräckligt för att små barn eller personer med artrit kan inte kunna stänga dem helt. Men med påsar från storleken av en plånbok för upp till cirka arton centimeter i fyrkant, bör du kunna hitta en för massor av applikationer. Priserna varierar från $25-55 baserat på storlek, och de kommer att slå butikshyllorna omedelbart.